GB Otomat hizmete açılıyor

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
freedomfighter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: GB Otomat hizmete açılıyor

Mesaj gönderen freedomfighter »

iksire değil akçe oyun parası bile verenin aklına şaşarım, birde böyle pahalıyken alanlararın parasına yazık :(
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Arkadaşlar neden bu kadar kasıyorsunuz ki kendinizi ? İksirler tamamen ücretli değil isteyen yine reçeteleri kullanır üretir. Daha düne kadar iksiri akçe ile mi alıyordunuz ? Mesela ben almadım normal reçeteden ürettim. Ne forumda boş yere isyan ediyorum ne de gereksiz yere para harcadığımı düşünüyorum. O yüzden tartışmaya bile gerek yok bence.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

yangına körükle gidiyorsunuz arkadaşın da dediği gibi :)
oyun parasıyla neden satmıyorsunuz herşeyi akçeye bağladınız bizi oyundan soğutmak mı amacınız?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Ya azıcıkta olsa ticaretten anlayanınız yokmu çok merak ettim. Şimdiye kadar yönetime karşı çıkmadım herşeyi destekledim. Akçeyle iksir satışı dahil buna. Lakin olay iksirin tanesinin 60 akçe olmasında koptu. Azıcık ticari araştırma yapsanız hatta ona bile gerek yok azıcık AYNI DÜNYADA yaşadığımızı varsayarak mantık yürütseniz elimizin altında bulunan ve normalden pahalıya satan Büfelerin değil ucuza satıp sürümden kazanan hipermarketlerin kat ve kat kar yaptığını görürdünüz. İksirler akçeyle satılsın karşı çıkmıyorum aksine destekliyorum ama azıcık mantıklı fiyata. İksirin tanesi 60 akçe değilde 10 akçe olsaydı emin olun çok satardınız. Hatta bunu 5 akçeye çekseniz sadece iksirden büyük geliriniz olurdu. Neyse arkadaşlar kendimizi yormanın alemi yok nede olsa bişi değişmeyecek.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

Lathander yazdı:
Resim
belki bu sayılar nedir diye düşünenler olabilir sanmıyorum ama =) ikilik sistemde sobee yazılmış
01010011 - 83 (S)
01001111 - 79 (O)
01000010 - 66 (B)
01000101 - 69 (E)
01000101 - 69 (E)
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Neowin »

TeknoBYraM yazdı:Ya azıcıkta olsa ticaretten anlayanınız yokmu çok merak ettim. Şimdiye kadar yönetime karşı çıkmadım herşeyi destekledim. Akçeyle iksir satışı dahil buna. Lakin olay iksirin tanesinin 60 akçe olmasında koptu. Azıcık ticari araştırma yapsanız hatta ona bile gerek yok azıcık AYNI DÜNYADA yaşadığımızı varsayarak mantık yürütseniz elimizin altında bulunan ve normalden pahalıya satan Büfelerin değil ucuza satıp sürümden kazanan hipermarketlerin kat ve kat kar yaptığını görürdünüz. İksirler akçeyle satılsın karşı çıkmıyorum aksine destekliyorum ama azıcık mantıklı fiyata. İksirin tanesi 60 akçe değilde 10 akçe olsaydı emin olun çok satardınız. Hatta bunu 5 akçeye çekseniz sadece iksirden büyük geliriniz olurdu. Neyse arkadaşlar kendimizi yormanın alemi yok nede olsa bişi değişmeyecek.

Arkadasım harıka yazmısın ama ıste bunlarda o mantık yok ne kopartırsak kar anlayısı var :) cıden cok cuzı bı fıyat olsa suan sılah guncellemesınden daha cok para kaldırmıs olacaktınız zaten orda ıksr satısının sıze bı malıyetı yok :) bu arada bı yonetıcı cıkıp dıcekkı buseferde ordakı ıksrlerı akce ıle cekıp oyun parasna karsılık satarlar dıcek. ozaman bu ıksrlern aktarımı olmasın....

cıden 10*20 akce felan olsa ben ıksrden kısmam cemberlıtasta rahat rahat ceker hızlı hızlı ılerlerım
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Lathander yazdı:
inciSOZLUK yazdı:
Lathander yazdı:07.07.2011(Yarın) sabah güncellemesi ile Aktar Şevket'in satmış olduğu Dinazor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirler GB Otomat aracılığı ile de İstanbul'un farklı noktalarında satılacaktır. GB Otomat Eminönü, Bab-ı Ali ve Çemberlitaş bölgelerine yerleştirelerek oyuncularımızın hizmetine sunulacaktır.

Değişiklikler:
  • Stuart Efendi'nin yeteneğinde tespit edilen hata düzeltilmiştir.
  • Oyun içinde Akçe ile yapacağınız alımlarda "Satın almak istediğinizden emin misiniz?" sorusuyla ek onayınız istenecektir.
[/color]
Dinazor değil, dinozor:)
Düzelttim. Teşekkürler.
Konudaki tek sorun dinozor sanki :D Bal gibi şikayetleri okuyosunuz hala da kafanızın dikine gidiyosunuz :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

bu makina sadace İKSİR için tasarlanmadı.Bizden cok para kazancaklar daha bu aletle.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

HAMMER62 yazdı:bu makina sadace İKSİR için tasarlanmadı.Bizden cok para kazancaklar daha bu aletle.
Elbette, yakında direnç iksirleri gelirse şaşırmayalım. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Valla benim bu konuda en büyük korkum migrat ve sığınaklardan düşen sarı iksirlerde itemler gibi şans dicekler ve düşmeyecek sonra onlarıda satışa sunacaklar fln. Bakalım Savaşçılar içinde kk çıkaracaklardı onu kaçtan satıcaklar hangisini koyacaklar ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram

“Eski Duyurular” sayfasına dön