GB Otomat hizmete açılıyor
- freedomfighter
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: GB Otomat hizmete açılıyor
iksire değil akçe oyun parası bile verenin aklına şaşarım, birde böyle pahalıyken alanlararın parasına yazık 
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Arkadaşlar neden bu kadar kasıyorsunuz ki kendinizi ? İksirler tamamen ücretli değil isteyen yine reçeteleri kullanır üretir. Daha düne kadar iksiri akçe ile mi alıyordunuz ? Mesela ben almadım normal reçeteden ürettim. Ne forumda boş yere isyan ediyorum ne de gereksiz yere para harcadığımı düşünüyorum. O yüzden tartışmaya bile gerek yok bence.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
yangına körükle gidiyorsunuz arkadaşın da dediği gibi 
oyun parasıyla neden satmıyorsunuz herşeyi akçeye bağladınız bizi oyundan soğutmak mı amacınız?
oyun parasıyla neden satmıyorsunuz herşeyi akçeye bağladınız bizi oyundan soğutmak mı amacınız?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ya azıcıkta olsa ticaretten anlayanınız yokmu çok merak ettim. Şimdiye kadar yönetime karşı çıkmadım herşeyi destekledim. Akçeyle iksir satışı dahil buna. Lakin olay iksirin tanesinin 60 akçe olmasında koptu. Azıcık ticari araştırma yapsanız hatta ona bile gerek yok azıcık AYNI DÜNYADA yaşadığımızı varsayarak mantık yürütseniz elimizin altında bulunan ve normalden pahalıya satan Büfelerin değil ucuza satıp sürümden kazanan hipermarketlerin kat ve kat kar yaptığını görürdünüz. İksirler akçeyle satılsın karşı çıkmıyorum aksine destekliyorum ama azıcık mantıklı fiyata. İksirin tanesi 60 akçe değilde 10 akçe olsaydı emin olun çok satardınız. Hatta bunu 5 akçeye çekseniz sadece iksirden büyük geliriniz olurdu. Neyse arkadaşlar kendimizi yormanın alemi yok nede olsa bişi değişmeyecek.
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
belki bu sayılar nedir diye düşünenler olabilir sanmıyorum amaLathander yazdı:
01010011 - 83 (S)
01001111 - 79 (O)
01000010 - 66 (B)
01000101 - 69 (E)
01000101 - 69 (E)
TeknoBYraM yazdı:Ya azıcıkta olsa ticaretten anlayanınız yokmu çok merak ettim. Şimdiye kadar yönetime karşı çıkmadım herşeyi destekledim. Akçeyle iksir satışı dahil buna. Lakin olay iksirin tanesinin 60 akçe olmasında koptu. Azıcık ticari araştırma yapsanız hatta ona bile gerek yok azıcık AYNI DÜNYADA yaşadığımızı varsayarak mantık yürütseniz elimizin altında bulunan ve normalden pahalıya satan Büfelerin değil ucuza satıp sürümden kazanan hipermarketlerin kat ve kat kar yaptığını görürdünüz. İksirler akçeyle satılsın karşı çıkmıyorum aksine destekliyorum ama azıcık mantıklı fiyata. İksirin tanesi 60 akçe değilde 10 akçe olsaydı emin olun çok satardınız. Hatta bunu 5 akçeye çekseniz sadece iksirden büyük geliriniz olurdu. Neyse arkadaşlar kendimizi yormanın alemi yok nede olsa bişi değişmeyecek.
Arkadasım harıka yazmısın ama ıste bunlarda o mantık yok ne kopartırsak kar anlayısı var
cıden 10*20 akce felan olsa ben ıksrden kısmam cemberlıtasta rahat rahat ceker hızlı hızlı ılerlerım
NeoWIN
Konudaki tek sorun dinozor sankiLathander yazdı:Düzelttim. Teşekkürler.inciSOZLUK yazdı:Dinazor değil, dinozor:)Lathander yazdı:07.07.2011(Yarın) sabah güncellemesi ile Aktar Şevket'in satmış olduğu Dinazor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirler GB Otomat aracılığı ile de İstanbul'un farklı noktalarında satılacaktır. GB Otomat Eminönü, Bab-ı Ali ve Çemberlitaş bölgelerine yerleştirelerek oyuncularımızın hizmetine sunulacaktır.
Değişiklikler:
[/color]
- Stuart Efendi'nin yeteneğinde tespit edilen hata düzeltilmiştir.
- Oyun içinde Akçe ile yapacağınız alımlarda "Satın almak istediğinizden emin misiniz?" sorusuyla ek onayınız istenecektir.

- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Absolute Power
bu makina sadace İKSİR için tasarlanmadı.Bizden cok para kazancaklar daha bu aletle.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Elbette, yakında direnç iksirleri gelirse şaşırmayalım.HAMMER62 yazdı:bu makina sadace İKSİR için tasarlanmadı.Bizden cok para kazancaklar daha bu aletle.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
Valla benim bu konuda en büyük korkum migrat ve sığınaklardan düşen sarı iksirlerde itemler gibi şans dicekler ve düşmeyecek sonra onlarıda satışa sunacaklar fln. Bakalım Savaşçılar içinde kk çıkaracaklardı onu kaçtan satıcaklar hangisini koyacaklar