Azap Süvarileri (Styl + Araf)
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
Küme niyet Küme kısmet(!) ;9
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
bu aralar skype damlaman lazım aglıyan cok dostumuz abımız varda az sen eglen kanka allahtan trt aldı ıhaleyı doya doya seyrederler artık :lol:Manasiyok yazdı:Küme niyet Küme kısmet(!) ;9
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Kanka ben burada sokağa çıkamıyorum buldukları yerde linç edecekler... Dün apartman kapısında 4 kişi sabahlamış... Çok mu çok oluyorum ne? (Maviii) ,)
Neyse ben yatar... Sabah erken kalkıcam.. saat 07:00- 08:00 arası adliyeye sevkedilenlerin durumu belli olacak. Yöneticilerden ceza alan olursa cumburlops -Lopss ta entresan bi telaffuz şekli oldu ama neyse- aşşaaaa:)
Bugün 9m $ kurtardılar Emenike transferi için onunla avunuyorlar 4 günde giden 850milyon Türk Lirası nolacak bilmiyorum
Artık destek falan bişiler yaparız A2 takımımız olmayı kabul etsinler bizim yedek oyuncuları veririz en azından maaş ödememiş olurlar bizim gençler de tecrübe kazanır
Çok mu çok oluyorum neeeeee ( Maviiiiiiiii ,) )
Neyse ben yatar... Sabah erken kalkıcam.. saat 07:00- 08:00 arası adliyeye sevkedilenlerin durumu belli olacak. Yöneticilerden ceza alan olursa cumburlops -Lopss ta entresan bi telaffuz şekli oldu ama neyse- aşşaaaa:)
Bugün 9m $ kurtardılar Emenike transferi için onunla avunuyorlar 4 günde giden 850milyon Türk Lirası nolacak bilmiyorum
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
la bıttıler okeye donuyolar haberlerı yok aslında onlarda farkında ama bozuntuya vermıyorlarManasiyok yazdı:Kanka ben burada sokağa çıkamıyorum buldukları yerde linç edecekler... Dün apartman kapısında 4 kişi sabahlamış... Çok mu çok oluyorum ne? (Maviii) ,)
Bugün 9m $ kurtardılar Emenike transferi için onunla avunuyorlar 4 günde giden 850milyon Türk Lirası nolacak bilmiyorumArtık destek falan bişiler yaparız A2 takımımız olmayı kabul etsinler bizim yedek oyuncuları veririz en azından maaş ödememiş olurlar bizim gençler de tecrübe kazanır
Çok mu çok oluyorum neeeeee ( Maviiiiiiiii ,) )
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Uyuyamıcam sorgulamalar bitmiş mahkeme her an kararı açıklayabilir off
Eğer ki İlhan Ekşioğlu yahut Şekip Mosturoğlu tutuklanırsa Uefa'nın talepleri ve Tff'nin yönetmeliğine göre Fb küme düşüyor.... Kümede kal gala ayyy Fenerbahçe...
Ne demişler son gülen iyi güler bol bol güler.. Birde şey vardı Hızlı koşan atın dışkısı seyrek düşermiş neyse Tvdeyim Evde misafirler var yoksa açardım skype.. Yarın gece 12 gibi gelirim nete bebeğim konuşma etmem de yazışırık az yarın kısmetse param geliiiiyyy ki paramın gelmesi demek istanbul demek öptüm 
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
varmı bır gelısme umut dusen kalkan ölen yaralı şikebahcenın takım otobusu de on numaraymıs yanı bılmem gordunmu
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Soruşturma devam ederken yorumda bulunarak soruşturmanın seyrini değiştirmek istemiyorum... CumburLops
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bu mesajı lidere iletiyorum:
Kardeş sizin loncanızı çok uygun gördüm izninle loncanıza katılmak istiyorum kurallara uyarım , Sizin için ne uygunsa benim içinde o uygun. Görüşmek üzere.
Kardeş sizin loncanızı çok uygun gördüm izninle loncanıza katılmak istiyorum kurallara uyarım , Sizin için ne uygunsa benim içinde o uygun. Görüşmek üzere.
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
Aleykum selam kardes sagolasın dusuncelerın ıcın ama ne yazıkkı bız bu loncayı kurdugumuzdan berı uye alımı yapmıyoruzRizeLee yazdı:Selamun aleyküm arkadaşlar. Bu mesajı lidere iletiyorum:
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
Stylxosman,Stylxnail,Stylxııbabacanıı
bizimle alakaları yoktur mesulıyet kabul etmıyoruz.
bizimle alakaları yoktur mesulıyet kabul etmıyoruz.
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack