çemberlitaş kutu bulamıorummmm.....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
berat475
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

çemberlitaş kutu bulamıorummmm.....

Mesaj gönderen berat475 »

merabalar... ben ist beykozda oturuorum.beykozdaki türk telekom bayisinden kutu alacaktım.bayiyiaradım ben yetkili kişiye istanbul kıyamet vakti çemberlitaş kutu almak istiorum dedim adam bana ne derse beyenirsiniz...adam dedinizi anlamadım neden bassediosunuz dedi...nese ben adama olayı anlaatıım ...adamda 5 dak sonunda şeton yeni düştü elimizde o üründen kalmadı dedi.kapattım.birden düşündüm acaba yakınlarda varmıdır diee üsküdardaki bayiyi aradım aynı sorunla karşılaştım anadolu yakasını bıraktım bide avrupa yakasından deniyim dedim bakırkoydekini aradım yok ordada yok lütfen forum yetilisi veya gm konuyu görürsen lütfen bayilere ürün gönderin
saygılarımla...
ii forumlarr..
Giz£mliAşık
berat475
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: çemberlitaş kutu bulamıorummmm.....

Mesaj gönderen berat475 »

berat475 yazdı:merabalar... ben ist beykozda oturuorum.beykozdaki türk telekom bayisinden kutu alacaktım.bayiyiaradım ben yetkili kişiye istanbul kıyamet vakti çemberlitaş kutu almak istiorum dedim adam bana ne derse beyenirsiniz...adam dedinizi anlamadım neden bassediosunuz dedi...nese ben adama olayı anlaatıım ...adamda 5 dak sonunda şeton yeni düştü elimizde o üründen kalmadı dedi.kapattım.birden düşündüm acaba yakınlarda varmıdır diee üsküdardaki bayiyi aradım aynı sorunla karşılaştım anadolu yakasını bıraktım bide avrupa yakasından deniyim dedim bakırkoydekini aradım yok ordada yok lütfen forum yetilisi veya gm konuyu görürseniz yetiki kişilere haber vermenizi rica ediorum .lütfen bayilere ürün gönderin
saygılarımla...
ii forumlarr..
Giz£mliAşık
Kullanıcı avatarı
KristalxTEAM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: çemberlitaş kutu bulamıorummmm.....

Mesaj gönderen KristalxTEAM »

Merhaba kardeşim ... http://www.uyelikal.com u dene orada bulacaksın... İyi oyunlar ... Meran ... IKızılxMadalyoNI
Resim

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!

***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön