GB Otomat hizmete açılıyor
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GB Otomat hizmete açılıyor
Selam arkadaşlar bakıyorum ikv kendini baya geliştiriyor milleti nasıl soyarız mantığıyla çıkılan bu yolda çemberliye gbm koydularki millet iksir bittiği zaman alma zorunlulugu doğsun diye ne oldu arif abi dediğim anketleri yaptınmı yapamadın değilmi çünkü sizde biliyorsunuz ters tepki yiyeceğinizi yazık bu oyuna harcadıgım 4.5 yılıma yazık bir tek ona yanıyorum bu yönetimde bizde yer aldık ama böyle soygun ilk defa görüyorum neyse sizlere hayırlı işler alanlar varsa ki aldıklarına ihtimal vermiyorum ama bir ihtimal yazık diyorum paralarınıza siz tepkisiz kaldıkca bunlar daha çok abartıcak uyumaya devam ikv uyumaya devam....
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: GBM Otomat hizmete açılıyor
Kaç kişi acaba o iksrlerden aldı ve kaç adet satıldı ?
Bunları saymıyorsunuz galiba.Zaten saymış olsaydınız bu güncelleme yerine daha yararlı oyunculara faydalı olabilecek bir güncelleme ile karşımıza gelirdiniz.Bu güne kadar yaptıgınız bu tür güncellemelere (iyi veya kötü ) tamam dedik bir köşeye koyduk fakat bu günkü güncelleştirmeninde saçma oldugunu görünce artık buna dur denilmesinin lazım oldugunu tamamen gördüm.Degerli oyuncular zaten sorunlarını , karşı çıktıkları ya da sevdikleri güncelleştirmeleri forum üzerinden sizlere iletiyor.Fakat görüyorum ki en çok göz gezdirdiginiz konular sizlerin övüldügü konular.Oyunda artık iksir satılacak demiştiniz.Güzel demiştik.Artan akçelerimiz ile iksir alırız diyorduk.Ama bunu ne zaman diyorduk ? İksir güncelleştirmesini duyup tanesinin 10 akçe sandıgımız zamanlarda dedik.Şimdi de sanki günde 100 - 200 tane (akçe ile) iksir satar gibi GBM Otomat makinesi oyuna indirildi
Acaba arada da olsa geçmişinize bakıyormusunuz diye düşünyorumda bu olaylar üzerine bakmadıgınız aşikar.Oyuncuların istedegi geçmişini unutan bir İKV degil oyuncuları kendisine çeken güzel güncelleştirmeler ile oyuncuları bagrına basan bir İKV.
Bunları saymıyorsunuz galiba.Zaten saymış olsaydınız bu güncelleme yerine daha yararlı oyunculara faydalı olabilecek bir güncelleme ile karşımıza gelirdiniz.Bu güne kadar yaptıgınız bu tür güncellemelere (iyi veya kötü ) tamam dedik bir köşeye koyduk fakat bu günkü güncelleştirmeninde saçma oldugunu görünce artık buna dur denilmesinin lazım oldugunu tamamen gördüm.Degerli oyuncular zaten sorunlarını , karşı çıktıkları ya da sevdikleri güncelleştirmeleri forum üzerinden sizlere iletiyor.Fakat görüyorum ki en çok göz gezdirdiginiz konular sizlerin övüldügü konular.Oyunda artık iksir satılacak demiştiniz.Güzel demiştik.Artan akçelerimiz ile iksir alırız diyorduk.Ama bunu ne zaman diyorduk ? İksir güncelleştirmesini duyup tanesinin 10 akçe sandıgımız zamanlarda dedik.Şimdi de sanki günde 100 - 200 tane (akçe ile) iksir satar gibi GBM Otomat makinesi oyuna indirildi
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
ALANIN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM :lol:yaLnizadam66 yazdı:Affedersiniz fakat , şuana kadar alan oldumu o iksirlerden ?

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
Bence ikv akçe satışı yerine oyuncu samimiyeti için uğraşmalı...
Akçe sistemi geldiğinden beri NORMAL bir güncelleme göremedim :S Bütün güncellemeler akçe kullanımı için yapıldı
Akçe sistemi geldiğinden beri NORMAL bir güncelleme göremedim :S Bütün güncellemeler akçe kullanımı için yapıldı
http://bit.ly/qM7njk
Sivri kısmının size girmesi dilegiyle hayırlı olsun 
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
:mrgreen:CIZIK yazdı:Akçe yerine öpücük versek olmazmı :mrgreen:
WONKA
WANCHOPE