:arrow: oyundan bızı soran arkdaslar stylx aılesı olarak tatil moduna gectık,bır cogumuzla oyuna uzun sure ara verdık acıkcası eskısı gıbı tat vermıyor bizim ıcın,fırsat buldukca buralardayız ama once tatil
Azap Süvarileri (Styl + Araf)
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
umut bana bır ulas ne zaman gelıyosun İstanbul'a.
:arrow: oyundan bızı soran arkdaslar stylx aılesı olarak tatil moduna gectık,bır cogumuzla oyuna uzun sure ara verdık acıkcası eskısı gıbı tat vermıyor bizim ıcın,fırsat buldukca buralardayız ama once tatil
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Sayfamıza uğrayıp iyi dileklerini sunan herkesten Allah razı olsun. Kısa bir süre için netten kopuk kalmıştım.
Salih aga mesaj atıcam sana şuan işler azcık karıştı buralarda dışarı çok çıkıyorum ya anladın sen :lol:
Salih aga mesaj atıcam sana şuan işler azcık karıştı buralarda dışarı çok çıkıyorum ya anladın sen :lol:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- mustaffauk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
Biz İKV'yi bırakalı yıl olacak artık :mrgreen:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
saka maka ıkv cok bozdu oyle boyle degıl cok bozdu
ılk defa su oyundan zerre kadar zevk almıyorum eskıden saatlerce gırerdım sımdı 2 gunde 1 oda yarım saat sırf bızımkılere bakmak ıcın
ekıp olarak gırmıyoruz zaten artık yakında lonca olarak bıraktıgmızı yazarık konu acarak zaten bıraktık sadece resmıyete dokmedık
burdanda yonetıme selam olsun oyunu harıka yaptılar
ama ıyı oldu sagolsunlar yoksa bırakamıyoduk
loncayı ılk kurdugumuzda boylemıydı la umut sen en erken uyanan cıktın aramızda nasıl olduysa :geek: su bızım ufaklıklar bızım charlara gırmese tek tek herkezın charını sılıcem gırıp harbıden kımse gırmıyor artık gırende en fazla 10 dakka,combat arms bıle daha cok sarıyor orda bıle stylx takılıyoruz bir gun mausu kırcam zaten
neyse canlar stylx kapanmıstır kepenklerı ındırmıstır bılgınıze :twisted:
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Kıyamet kopar çöker karanlık ama Styl bitmez bebeğim biz cehennemden kombine aldık 
İkv'yi bırakmak bizim bittiğimiz anlamına gelmez
haydi ben kaçarrrr
uuuu beybi.. Bi hareketlenme oldu bende
İkv'yi bırakmak bizim bittiğimiz anlamına gelmez
uuuu beybi.. Bi hareketlenme oldu bende
- StylxSoNiC
- İskele Babası
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
heh bir sen eksıktın buralarda :lol: Aleyküm selam kardesım hgStylxSoNiC yazdı:Selamun Aleyküm Stylx Ailesi![]()
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
- StylxSoNiC
- İskele Babası