Öncelikle merhaba....
Adım Gökay soyadım Çavaş 14 yaşındayım.
Oyunu 3 senedir oynuyorum.
Daha önce beyazköşkte Serserixkinq--Finalxhit--Kırmızıxşeytan oldu.
Teşkilatta 45 lwl bayan büyücüm vardı arkadaşıma verdim ama gösterebilirm oyuna gelirseniz ismi Hydroxkomutan 722 buzu var..
LOST LONCASI
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: LOST LONCASI
Loncanıza katılmak istiyorum bu sunucuda yeniyim önceden tılsımda oynuyordum orada 2 adet 49 lvl karakterim çalındı çalınınca bende o sunucudan zevk almamaya başladım ve o sunucudan ayrıldım bu sunucuda yeniyim loncanıza alım varsa beni alırsanız çok mutlu olurum
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Merhabalar...
Adım Deniz ATMACA loncanız kayıt olmak istiyorum. Yaklaşık 3.5 senedir bu oyunu oynuyorum.Daha önce Eminönü'de oynuyordum. Yaklaşık 1.5 senedir bu sunucudayım. 49 seviye bir büyücüm, iksir üretmek ve maden çekmek için 41 seviye büyücü ve 34 seviye ve savaşçım var. Benide aranıza alırsanız çok mututlu olurum.
xCeLLaDx
Adım Deniz ATMACA loncanız kayıt olmak istiyorum. Yaklaşık 3.5 senedir bu oyunu oynuyorum.Daha önce Eminönü'de oynuyordum. Yaklaşık 1.5 senedir bu sunucudayım. 49 seviye bir büyücüm, iksir üretmek ve maden çekmek için 41 seviye büyücü ve 34 seviye ve savaşçım var. Benide aranıza alırsanız çok mututlu olurum.
xCeLLaDx
- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılma istekleriniz için teşekkür ederim ama Loncaya alınmadınız.İyi günler.
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
- LoSTxDeWeLoPeR
- Cin Avcısı
- Lonca: Duman
Çok ciddi 
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
[LoST AİLESİ]
[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx
LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
- izbIRakanLaR
- FareAdam Düşmanı
Lannnnnn Kazımmmmmm Çocukları Neden Rencide Ediyorsun Lannn DopiDop Arkadaşlar Loncaya Girmek İsteyenler Kazım'a degil Bu LoSTxKaZıM İşe yaramaz Gidin LoSTxToLgA var oyunda Ona ULaşın oda Çocuk Ama Bişe olmaz .. )

*-*-*Altınordu*-*-*ChesteRFieLd*-*-*JaCoBsS*-*-*
- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
Hakan da çok olgun birisidr anlatılmaz Örgülü loncasından ondan atılmıştı
Zaten yazdığı kelimeler yaşını ortaya çıkarıyor eğer çocuk parkına falan gitmk isteyen varsa hakan pmlesin
)
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
- izbIRakanLaR
- FareAdam Düşmanı
Kazımm Ben Örgülü loncasından atılmadım bu 1 .
2.cisi Ben Çocuk Değil Senin Amq Bunuda Bil . .
3.cüsü Kım diyorsa Hakan Örgülü Loncasından Atıldı Çıkar Karşıma Onunda Amq Ben ..
4.cüsü Şimdi İstesem Gene Girerim Örgülü Loncasına(Loncaya bir kaç adam geldi die büyüklerden oyunu bırakanlar oldu + sevmediğimiz adamlar geldi . . )
Sen Burdan Yaşını Kim Çocuk Herkes Bilsin ! (20 yaşındayım Herkes'te Biliyor bilsiN ! )
Söyle Yaşını BakaLım ?
3.cüsü Kım diyorsa Hakan Örgülü Loncasından Atıldı Çıkar Karşıma Onunda Amq Ben ..
4.cüsü Şimdi İstesem Gene Girerim Örgülü Loncasına(Loncaya bir kaç adam geldi die büyüklerden oyunu bırakanlar oldu + sevmediğimiz adamlar geldi . . )
Sen Burdan Yaşını Kim Çocuk Herkes Bilsin ! (20 yaşındayım Herkes'te Biliyor bilsiN ! )
Söyle Yaşını BakaLım ?

*-*-*Altınordu*-*-*ChesteRFieLd*-*-*JaCoBsS*-*-*
Hakanım O Büyük Adam Aman Yakarlar .izbIRakanLaR yazdı:Kazımm Ben Örgülü loncasından atılmadım bu 1 .
Söyle Yaşını BakaLım ?
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk