/f Savaşçımustafa
[Gm]zembekoğlu teşkilatta bizi ışınladın bi cvp verirmisin
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
[Gm]zembekoğlu teşkilatta bizi ışınladın bi cvp verirmisin
zembekoğlu bu gün bizi kadim hidrayı keserken 2 saate zor topladığımız grupla kadimin canını 40 a indirmiştik ama sen bizi iflise çektin sonra iflise dalın dedin ve sen bile öldün ama neden ? ve kadimi kesmek için okadar uğraştık ve okadar emeğimizi sadece 30 saniyede yok ettin bari yardım etseydinde keseydik kadim hidrayı hiç değilse sadece 40 kadar indirseydin 
/f Savaşçımustafa
/f Savaşçımustafa
- zembekoğlu
- Sahaf Yardımcısı
Re: [Gm]zembekoğlu teşkilatta bizi ışınladın bi cvp verirmisin
Merhabalar;
Görevi olanları tekrar geriye yolladım madur olmamanız için. İyi eğlenceler
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- veym2
- Tılsım Tanığı
zembekoğlu yazdı:Merhabalar;
15 saniyede ışınladın hereksi iflise daldı herkes öldük sonra domuza ışınlandık
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
ne güzel yha bi oraya bi buraya ışınlanma bnde denemek istiyom
:D:D:D
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Süper bir duygu geçen akşam kadimin ordayken [Yönetici]Çoşkun geldi ben yapımcıyım dedi.Bende inanmadım bölgeden yapımcı olsan başında [DEV] felan olur gibisinden yazdım.5-10 saniye sonra kendimi yeraltı girişte Çoskunun yanında buldum.Ben yapımcıyım dedi ve geri kadime yolladı güzel bir anıydıkuccukhusam1 yazdı:ne güzel yha bi oraya bi buraya ışınlanma bnde denemek istiyom:D:D:D
- veym2
- Tılsım Tanığı
valla ben öyle adamlara hemen küfür ediyom ban yemiştimGargoyle35 yazdı:Süper bir duygu geçen akşam kadimin ordayken [Yönetici]Çoşkun geldi ben yapımcıyım dedi.Bende inanmadım bölgeden yapımcı olsan başında [DEV] felan olur gibisinden yazdım.5-10 saniye sonra kendimi yeraltı girişte Çoskunun yanında buldum.Ben yapımcıyım dedi ve geri kadime yolladı güzel bir anıydıkuccukhusam1 yazdı:ne güzel yha bi oraya bi buraya ışınlanma bnde denemek istiyom:D:D:D
![]()
zembekoğlu yazdı:Merhabalar;
Bari Haber Etseydin Yaptığın Hiç Hoşuma Gitmedi ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
banane yha bnde istiyorumGargoyle35 yazdı:Süper bir duygu geçen akşam kadimin ordayken [Yönetici]Çoşkun geldi ben yapımcıyım dedi.Bende inanmadım bölgeden yapımcı olsan başında [DEV] felan olur gibisinden yazdım.5-10 saniye sonra kendimi yeraltı girişte Çoskunun yanında buldum.Ben yapımcıyım dedi ve geri kadime yolladı güzel bir anıydıkuccukhusam1 yazdı:ne güzel yha bi oraya bi buraya ışınlanma bnde denemek istiyom:D:D:D
![]()
heyyy yoksa oyuna ışınlanmamı gelecek?
avakado=eminönü
- veym2
- Tılsım Tanığı
ölünce e olduğunu sanıyosunuzbarkido yazdı:banane yha bnde istiyorumGargoyle35 yazdı:Süper bir duygu geçen akşam kadimin ordayken [Yönetici]Çoşkun geldi ben yapımcıyım dedi.Bende inanmadım bölgeden yapımcı olsan başında [DEV] felan olur gibisinden yazdım.5-10 saniye sonra kendimi yeraltı girişte Çoskunun yanında buldum.Ben yapımcıyım dedi ve geri kadime yolladı güzel bir anıydıkuccukhusam1 yazdı:ne güzel yha bi oraya bi buraya ışınlanma bnde denemek istiyom:D:D:D
![]()
![]()
heyyy yoksa oyuna ışınlanmamı gelecek?![]()
veym2 yazdı:ölünce e olduğunu sanıyosunuzbarkido yazdı:banane yha bnde istiyorumGargoyle35 yazdı:Süper bir duygu geçen akşam kadimin ordayken [Yönetici]Çoşkun geldi ben yapımcıyım dedi.Bende inanmadım bölgeden yapımcı olsan başında [DEV] felan olur gibisinden yazdım.5-10 saniye sonra kendimi yeraltı girişte Çoskunun yanında buldum.Ben yapımcıyım dedi ve geri kadime yolladı güzel bir anıydıkuccukhusam1 yazdı:ne güzel yha bi oraya bi buraya ışınlanma bnde denemek istiyom:D:D:D
![]()
![]()
heyyy yoksa oyuna ışınlanmamı gelecek?![]()
diriyken istiyoruz
avakado=eminönü