Baktilar iksir alan yok elde kaliyor bari bölgelere koyalimda belki alirlar die şanşlarini deniyolar bu seferde şaka gibi bişey yapmaya çalişiyonuz iyice şaşirdiniz açikcasi napcağinizi bilmiyosunuz malesef.
oyunculardan yine ayni şekilde pretesto yiyelim die devam ediyonuz böyle gelişeceğinize hiç ggelişemezsiniz dikkat edin artik kimse bişey almak istemiyor ne akce ne artiricilar nede plus çünkü oyunun oyunlukdan çikardiniz.
bider stuart daki hata diyosunuz düzelttik. ya neden peki şunu düzeltmiyonuz Yol savaşcisini kesiyoz bazen poşet bile vermiyor 2 defa başima geldi kes kes verdiğiniz bi madalya zaten onu bile vermiyonuz onu düzeldin gidinde önce. diceksiniz ilk vuran ölü hayir ilk vuran ölü değil ve ilk vuranda düşmedi oyundan kimsede düşmedi kimsede ölmedi ama poşet bile yok xD sonra gbx gidiyoz ordan kesiyoz onuda ondan madalya sadece xD bir sinirle Stuart gidiyoz onuda kesiyoz ondan da madalya 5 saaat da 2 madalya aliyoz çikiyoz emeğimize yazik EMEĞİMİZE.
kesin yakinda çemberlitaş artirici çikarirsiniz demedi demeyin yakinda gelirse şaşmayin.
GB Otomat hizmete açılıyor
Re: GB Otomat hizmete açılıyor
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
inciSOZLUK yazdı:Dinazor değil, dinozor:)Lathander yazdı:07.07.2011(Yarın) sabah güncellemesi ile Aktar Şevket'in satmış olduğu Dinazor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirler GB Otomat aracılığı ile de İstanbul'un farklı noktalarında satılacaktır. GB Otomat Eminönü, Bab-ı Ali ve Çemberlitaş bölgelerine yerleştirelerek oyuncularımızın hizmetine sunulacaktır.
Değişiklikler:
[/color]
- Stuart Efendi'nin yeteneğinde tespit edilen hata düzeltilmiştir.
- Oyun içinde Akçe ile yapacağınız alımlarda "Satın almak istediğinizden emin misiniz?" sorusuyla ek onayınız istenecektir.
1 Ağaçtan 1.000.000 Kibrit Çıkar, 1 Kibrit 1.000.000 Ağacı YAKAR!!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Çok teşekkür ederiz çok güzel bir güncelleme.
Dememizimi bekliyorsunuz bunları yaparken.Bırakın bu işleri oyuncu sayınız git gide azalıyor.
O iksirlerden alan bir elin parlamaklarını geçmez.Hala anlamıyorum nasıl bir kar elde edeceksiniz akla mantığa sığmıyor hangi milyoner gidipde o iksirleri o fiyatdan alacak.
Bu boş işlere kafanızı meşkul etmeyin bunlarla uğraşıcağınıza gidin İKV nin reklamını yapın oyuncu sayısı artsın sizde kar edin bu faso fiso işlerle uğraşmayın.
Dememizimi bekliyorsunuz bunları yaparken.Bırakın bu işleri oyuncu sayınız git gide azalıyor.
O iksirlerden alan bir elin parlamaklarını geçmez.Hala anlamıyorum nasıl bir kar elde edeceksiniz akla mantığa sığmıyor hangi milyoner gidipde o iksirleri o fiyatdan alacak.
Bu boş işlere kafanızı meşkul etmeyin bunlarla uğraşıcağınıza gidin İKV nin reklamını yapın oyuncu sayısı artsın sizde kar edin bu faso fiso işlerle uğraşmayın.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Herkez takmış iksir konusuna almak zorunda degilsin kardeşim bırak alıcak alsın bence güzel bir yenilik nedirbu isyan anlamadım
:twisted: :twisted: :twisted: :roll: 
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
Düzelttim. Teşekkürler.inciSOZLUK yazdı:Dinazor değil, dinozor:)Lathander yazdı:07.07.2011(Yarın) sabah güncellemesi ile Aktar Şevket'in satmış olduğu Dinazor İyileştiren ve Ejderha Kudretlendiren iksirler GB Otomat aracılığı ile de İstanbul'un farklı noktalarında satılacaktır. GB Otomat Eminönü, Bab-ı Ali ve Çemberlitaş bölgelerine yerleştirelerek oyuncularımızın hizmetine sunulacaktır.
Değişiklikler:
[/color]
- Stuart Efendi'nin yeteneğinde tespit edilen hata düzeltilmiştir.
- Oyun içinde Akçe ile yapacağınız alımlarda "Satın almak istediğinizden emin misiniz?" sorusuyla ek onayınız istenecektir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Stuarttaki hata nedir arkadaşlar birisi söyleyebilirmi? Benim bildiğim çok fazla kk gerektirmiyo
Büyük ihtimal güncelleme ile onada bi 20 30 ejderha gerekecek hemen yanındada GB otomat kesin olacak
İksirleri alan yok illa kötelenecek 
Toplu ölümlerde ayakta kalan ve stuartın hiddeti kimdeyse o kişinin canı otamatik olarak fulleniyordu her vurduğunda şahsen başıma geldi 13 canda tek kesmiştim büyücüyle
HİPHOPSTYLE
''Diğer oyunlarda iksirler oyun parasıyla satılıyor.''
Ama diğer oyunlarda iksirlerin verdiği enerji düşük.En azından çoğunda öyle
Bir büyücü gidip o iksirlerden depolasa kendine o büyücüyle vs atılmaz.
Zaten 30 saniye yenilenme süresi var 15 saniyede canı 10 a inse bide kutup açsa yada zihin canı tekrar 80-90
O zamanda Oyunda vs olay bitti diye konular açarsınız.
Ama diğer oyunlarda iksirlerin verdiği enerji düşük.En azından çoğunda öyle
Bir büyücü gidip o iksirlerden depolasa kendine o büyücüyle vs atılmaz.
Zaten 30 saniye yenilenme süresi var 15 saniyede canı 10 a inse bide kutup açsa yada zihin canı tekrar 80-90
O zamanda Oyunda vs olay bitti diye konular açarsınız.