Oyun karakterlerinde bazı fiziksel özelliklerde güncellenmesi gerekmez mi? Mesela renk , doku, ten, fiziki yapı vs...
Nede olsa oyun 4-5 yıl öncesinin teknolojik imkanlarıyla yapılmıştır ve bugünn teknolojisi daha iyi bir şekilde yansıtılabilir.
Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat
aynen katılıyorum gerekiyor , zaten arada düzeltiyorlar diye biliyorum gecen bilgisayarımı değiştirdim özellikler en sona ayarladım açıkçası fena deil grafiker kendine göre yav bide ben böyle çok ışıklı yetenekli 1 lvl atlayınca 80 puan verip 35 ini defansa 15 ini hıza 15 ini zekaya gibisinden abartılı şeyleri sevmediğimden ikv güzel geliyor git gide yetenekler de güzelleşiyor .. )NURsem yazdı:Oyun karakterlerinde bazı fiziksel özelliklerde güncellenmesi gerekmez mi? Mesela renk , doku, ten, fiziki yapı vs...
Nede olsa oyun 4-5 yıl öncesinin teknolojik imkanlarıyla yapılmıştır ve bugünn teknolojisi daha iyi bir şekilde yansıtılabilir.
kutsalgenc seni oyunda ve gerçek hayatta sözlerinden dolayı pek sevmesemde konunun bazı yerlerinde hak vermemek içten bile deil +1 destek te benden :arrow:
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI