yeni sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

yeni sunucu

Mesaj gönderen merandanx »

mrb birçoğumuz artık oyuna girdğinde en fazla 1 2 saat duruyor oyun gerçekten şu grup bölgeleri denilen saçmalıklar yüzünden mahfoldu + akçe sistemmi çemberliye 7 saat girip boş dönünce insanın morali bozuluyor bütün gün boyunca pcdesin bunun karşılığı madalya olunca insan sinir oluyor gelelim fikrime yeni sunucu açılsın level sınırı 39 level olsun ve 39 levelerde nasıl oynuyorsak aynen o şekil herşey devam etsin karekter aktarımı falan filan yasak olsun madenler 39 leveledeki gibi olsun sert vuruş falan eskisi gibi ofans dövüş falan bana katılanlar lütfen desteğe msj atsın ...

not=ful dizli çarım var ezig oldğum için yeni sunucu istemiyorum:) DESTEĞE MSJ LÜTFEN :)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: yeni sunucu

Mesaj gönderen rockipsiz »

Fikrini beğendim ama yapacaklarını sanmıyorum. Yapsalar bile o sunucuyu diğer sunuculardan farklı olduğu için özel sunucu adını verirler ve girişi akçeyle yaparlar :)
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

merandanx yazdı:mrb birçoğumuz artık oyuna girdğinde en fazla 1 2 saat duruyor oyun gerçekten şu grup bölgeleri denilen saçmalıklar yüzünden mahfoldu + akçe sistemmi çemberliye 7 saat girip boş dönünce insanın morali bozuluyor bütün gün boyunca pcdesin bunun karşılığı madalya olunca insan sinir oluyor gelelim fikrime yeni sunucu açılsın level sınırı 39 level olsun ve 39 levelerde nasıl oynuyorsak aynen o şekil herşey devam etsin karekter aktarımı falan filan yasak olsun madenler 39 leveledeki gibi olsun sert vuruş falan eskisi gibi ofans dövüş falan bana katılanlar lütfen desteğe msj atsın ...

not=ful dizli çarım var ezig oldğum için yeni sunucu istemiyorum:) DESTEĞE MSJ LÜTFEN :)
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

merandanx yazdı:mrb birçoğumuz artık oyuna girdğinde en fazla 1 2 saat duruyor oyun gerçekten şu grup bölgeleri denilen saçmalıklar yüzünden mahfoldu + akçe sistemmi çemberliye 7 saat girip boş dönünce insanın morali bozuluyor bütün gün boyunca pcdesin bunun karşılığı madalya olunca insan sinir oluyor gelelim fikrime yeni sunucu açılsın level sınırı 39 level olsun ve 39 levelerde nasıl oynuyorsak aynen o şekil herşey devam etsin karekter aktarımı falan filan yasak olsun madenler 39 leveledeki gibi olsun sert vuruş falan eskisi gibi ofans dövüş falan bana katılanlar lütfen desteğe msj atsın ...

ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Felaket26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Felaket26 »

ko da bi ara oyuncu sıkıntısı çekmişti herkes pvp ko oynamayı tercih ediyordu bu yüzden pvp diye server açtılar ama o da tutmadı tabi bu da ikv de tutmayacağı anlamına gelmez
SirDeathLess
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen merandanx »

fikrimi beğendiniz için tşkler...
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

aslında yeni bir sunucu açılsa hiçte kötü olmaz ama arkadaşlar akçe alım satım la ugraşıyorlar yoksa parasızlıktan ölürler mazallah
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
PANORA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PANORA »

Oyuncular İçin Kötü Yönetim İçin İyi Olur.

Eğer Yeni Sunucu Gelirse Herkes Güçlü Full Çarını O Sunucuya Aktarır, Yönetim Akçe Satışından Zengin Olur.

Ama O Sunucunun Full Adamlarla Dolması Yine Çarını Döşemeye Çalışanları Rahatsız Edecektir.

Bence Gelmesin yada Aktarım Hakkı En Az 1 Yıl Gelmemeli...
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

rockipsiz yazdı:Fikrini beğendim ama yapacaklarını sanmıyorum. Yapsalar bile o sunucuyu diğer sunuculardan farklı olduğu için özel sunucu adını verirler ve girişi akçeyle yaparlar :)
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön