not=ful dizli çarım var ezig oldğum için yeni sunucu istemiyorum:) DESTEĞE MSJ LÜTFEN
yeni sunucu
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yeni sunucu
mrb birçoğumuz artık oyuna girdğinde en fazla 1 2 saat duruyor oyun gerçekten şu grup bölgeleri denilen saçmalıklar yüzünden mahfoldu + akçe sistemmi çemberliye 7 saat girip boş dönünce insanın morali bozuluyor bütün gün boyunca pcdesin bunun karşılığı madalya olunca insan sinir oluyor gelelim fikrime yeni sunucu açılsın level sınırı 39 level olsun ve 39 levelerde nasıl oynuyorsak aynen o şekil herşey devam etsin karekter aktarımı falan filan yasak olsun madenler 39 leveledeki gibi olsun sert vuruş falan eskisi gibi ofans dövüş falan bana katılanlar lütfen desteğe msj atsın ...
not=ful dizli çarım var ezig oldğum için yeni sunucu istemiyorum:) DESTEĞE MSJ LÜTFEN
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Re: yeni sunucu
Fikrini beğendim ama yapacaklarını sanmıyorum. Yapsalar bile o sunucuyu diğer sunuculardan farklı olduğu için özel sunucu adını verirler ve girişi akçeyle yaparlar 
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
merandanx yazdı:mrb birçoğumuz artık oyuna girdğinde en fazla 1 2 saat duruyor oyun gerçekten şu grup bölgeleri denilen saçmalıklar yüzünden mahfoldu + akçe sistemmi çemberliye 7 saat girip boş dönünce insanın morali bozuluyor bütün gün boyunca pcdesin bunun karşılığı madalya olunca insan sinir oluyor gelelim fikrime yeni sunucu açılsın level sınırı 39 level olsun ve 39 levelerde nasıl oynuyorsak aynen o şekil herşey devam etsin karekter aktarımı falan filan yasak olsun madenler 39 leveledeki gibi olsun sert vuruş falan eskisi gibi ofans dövüş falan bana katılanlar lütfen desteğe msj atsın ...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
merandanx yazdı:mrb birçoğumuz artık oyuna girdğinde en fazla 1 2 saat duruyor oyun gerçekten şu grup bölgeleri denilen saçmalıklar yüzünden mahfoldu + akçe sistemmi çemberliye 7 saat girip boş dönünce insanın morali bozuluyor bütün gün boyunca pcdesin bunun karşılığı madalya olunca insan sinir oluyor gelelim fikrime yeni sunucu açılsın level sınırı 39 level olsun ve 39 levelerde nasıl oynuyorsak aynen o şekil herşey devam etsin karekter aktarımı falan filan yasak olsun madenler 39 leveledeki gibi olsun sert vuruş falan eskisi gibi ofans dövüş falan bana katılanlar lütfen desteğe msj atsın ...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
ko da bi ara oyuncu sıkıntısı çekmişti herkes pvp ko oynamayı tercih ediyordu bu yüzden pvp diye server açtılar ama o da tutmadı tabi bu da ikv de tutmayacağı anlamına gelmez
SirDeathLess
aslında yeni bir sunucu açılsa hiçte kötü olmaz ama arkadaşlar akçe alım satım la ugraşıyorlar yoksa parasızlıktan ölürler mazallah
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
Oyuncular İçin Kötü Yönetim İçin İyi Olur.
Eğer Yeni Sunucu Gelirse Herkes Güçlü Full Çarını O Sunucuya Aktarır, Yönetim Akçe Satışından Zengin Olur.
Ama O Sunucunun Full Adamlarla Dolması Yine Çarını Döşemeye Çalışanları Rahatsız Edecektir.
Bence Gelmesin yada Aktarım Hakkı En Az 1 Yıl Gelmemeli...
Eğer Yeni Sunucu Gelirse Herkes Güçlü Full Çarını O Sunucuya Aktarır, Yönetim Akçe Satışından Zengin Olur.
Ama O Sunucunun Full Adamlarla Dolması Yine Çarını Döşemeye Çalışanları Rahatsız Edecektir.
Bence Gelmesin yada Aktarım Hakkı En Az 1 Yıl Gelmemeli...
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
rockipsiz yazdı:Fikrini beğendim ama yapacaklarını sanmıyorum. Yapsalar bile o sunucuyu diğer sunuculardan farklı olduğu için özel sunucu adını verirler ve girişi akçeyle yaparlar
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*