Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..
sanki arz klanında bi ölümünexsavaşan gördüm (2.5 yıl önce ölümünex loncasını soyan kişi
kimseye laf atmam üstne alınıcak kişi beli:)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
ölümünex loncası soyulmadı kimerandanx yazdı:sanki arz klanında bi ölümünexsavaşan gördüm (2.5 yıl önce ölümünex loncasını soyan kişikimseye laf atmam üstne alınıcak kişi beli:)
kapandı .. savaşanda ben soydum ben sildim şunu yaptım bunu yaptım diye hava yaptı
o zaman hırsızlık meşhurdu
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
rockstyle yazdı:Esselamün Aleyküm . . !
ve de SHooT ile telefonda görüşende bendim o kaydı atarım buraya o da rezil olur [ EmRe ]
Anlamadım anlamadım ?
-Emin : Emrah'ı versenize telefona
-Karşıdakı : Oğlum kimlan bu babası mı ? Sese bak !
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
İlginç.. :roll:
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
zaza00 yazdı:öncelikle Allah'ın selamı ile sözüme baslamak istiyorm .. Esselamün Aleyküm !
Arkadaslar uzunca bir süredir hakkımda olmadık olur olmaz seyler söylendi bunlara cevap bile vermicem bana cocuk dediler hala da diyorlar desinler msn veya face de yada skypiye veyahut telefonda görüşmeye hazırım herkesle .. konumuz bu değil elbette > choosensx loncasında yıllardır görev yaptım yıllarca emek verdim vs . ler attım paralar kazandırdım ..! fakat dün aksam yasadığımız bir olaydan sonra ' ' Loncadan Alakamı Kestim ' ' !
Ben çıkınca ; kardeşimin oyuna girmesiyle oyunda Ghost'u kenan grubuna almadıgımız için kardeşi yaşındaki cocuga olur olmaz küfürler etmiş ! Benim kardeşime ben bile küfür etmez o kim de ediyor ? .. Benim ayrılmamla beraber kardeşlerim arkadaslarım herseyim dostlarımda yalnız bırakmadı ve Emrah yoksa bizde yokuz dediler ..
ChoosensxKaHiN , ChoosensxKRaLı , Choosensxkrall , ChoosensxBeddua , Choosensxdanger , ChoosensxSyLeNT , Choosensxrmzn , Aynadakiyalan , ılılıMaDiSoNılılı , Alayınaxlyderr .. basında Choosensxolmayanlar bu hafta loncaya dahil olmus ve isim pini bekleyen arkadaslarımdı , onlarda katılmıcaklar ... Benden ve Dostlarımdan Choosensxlere bu kadar . . ! Artık ARz kLanında aLBayRaKx oLarak devam edicez ! Herkes için hayırlısı ne ise o olsun , iyi forumlar ..
Son cümlemide Söylemek İstiyorum Önceden Ghost Legend Bir hiç ti Ne zmn bunları bası belaya girse EMRAH CARIMA GİR .. denen sözcük devri bitti artık arkalarında KRALIN GÖLGESİ yok . Bundan sonra Geophal Zamanxyingg Mcerdem Kholpashalixfaer vs . Kişilerle Ws atarken Carlarına Kim Girecek Cok merak Ediyorum ..
' ' DeniLdi mi BiR yeRe TÜRK BeLdesi ; Gözüm aLbayRak aRaR , kuLağım Ezan Sesi ! ' ' [EmRe]
ChoosensxLegend kim ya