Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Mesaj gönderen merandanx »

sanki arz klanında bi ölümünexsavaşan gördüm (2.5 yıl önce ölümünex loncasını soyan kişi :) kimseye laf atmam üstne alınıcak kişi beli:)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

merandanx yazdı:sanki arz klanında bi ölümünexsavaşan gördüm (2.5 yıl önce ölümünex loncasını soyan kişi :) kimseye laf atmam üstne alınıcak kişi beli:)
ölümünex loncası soyulmadı ki :D
kapandı .. savaşanda ben soydum ben sildim şunu yaptım bunu yaptım diye hava yaptı :D :mrgreen: :mrgreen:

o zaman hırsızlık meşhurdu :D
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

Resim
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

rockstyle yazdı:Esselamün Aleyküm . . !
ve de SHooT ile telefonda görüşende bendim o kaydı atarım buraya o da rezil olur [ EmRe ]

Anlamadım anlamadım ? :) Sana YALVARIYORUM telefon kaydını foruma atar mısın ? YALVARIYORUM bak ? Nasıl rezil olacağımı çook merak ediyorum GERÇEKTEN :) . Telefonu 3 4 tane çocuk eline alıp sırayla sövüyordunuz :D Sesinizden anladığım kadarıyla içinzde 1 tane 30 yaşında adam var gerisi 14 bilemedin 15 ;) Öksüre öksüre bir hal oldunuz telefonda sesinizi değiştirmeye çalışırken :)

-Emin : Emrah'ı versenize telefona
-Karşıdakı : Oğlum kimlan bu babası mı ? Sese bak !
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

İlginç.. :roll:
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hukumdargame »

zaza00 yazdı:öncelikle Allah'ın selamı ile sözüme baslamak istiyorm .. Esselamün Aleyküm !
Arkadaslar uzunca bir süredir hakkımda olmadık olur olmaz seyler söylendi bunlara cevap bile vermicem bana cocuk dediler hala da diyorlar desinler msn veya face de yada skypiye veyahut telefonda görüşmeye hazırım herkesle .. konumuz bu değil elbette > choosensx loncasında yıllardır görev yaptım yıllarca emek verdim vs . ler attım paralar kazandırdım ..! fakat dün aksam yasadığımız bir olaydan sonra ' ' Loncadan Alakamı Kestim ' ' !
Ben çıkınca ; kardeşimin oyuna girmesiyle oyunda Ghost'u kenan grubuna almadıgımız için kardeşi yaşındaki cocuga olur olmaz küfürler etmiş ! Benim kardeşime ben bile küfür etmez o kim de ediyor ? .. Benim ayrılmamla beraber kardeşlerim arkadaslarım herseyim dostlarımda yalnız bırakmadı ve Emrah yoksa bizde yokuz dediler ..
ChoosensxKaHiN , ChoosensxKRaLı , Choosensxkrall , ChoosensxBeddua , Choosensxdanger , ChoosensxSyLeNT , Choosensxrmzn , Aynadakiyalan , ılılıMaDiSoNılılı , Alayınaxlyderr .. basında Choosensxolmayanlar bu hafta loncaya dahil olmus ve isim pini bekleyen arkadaslarımdı , onlarda katılmıcaklar ... Benden ve Dostlarımdan Choosensxlere bu kadar . . ! Artık ARz kLanında aLBayRaKx oLarak devam edicez ! Herkes için hayırlısı ne ise o olsun , iyi forumlar ..
Son cümlemide Söylemek İstiyorum Önceden Ghost Legend Bir hiç ti Ne zmn bunları bası belaya girse EMRAH CARIMA GİR .. denen sözcük devri bitti artık arkalarında KRALIN GÖLGESİ yok . Bundan sonra Geophal Zamanxyingg Mcerdem Kholpashalixfaer vs . Kişilerle Ws atarken Carlarına Kim Girecek Cok merak Ediyorum ..

' ' DeniLdi mi BiR yeRe TÜRK BeLdesi ; Gözüm aLbayRak aRaR , kuLağım Ezan Sesi ! ' ' [EmRe]

ChoosensxLegend kim ya :D 39 levellarda ezik olarak dolanırdı sonunda lonca kurdu plus aldı adam oldu. Sadece sağlam kişilerle arkadaşlık kurdu yalakalık yalancılık vb. işlerle büyüdü şimdide artislik yapıyor seni 118 33 reklamında oynatırım Legend sinir etme ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön