Gelmişini Geçmişini : Türk Oyunları
Gelmişini Geçmişini : Türk Oyunları
Tek Türk yapımı oyun İstanbul Kıyamet Vakti mi ? Siz öyle sanın
Buyurun izleyin...
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Perceus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gelmişini Geçmişini : Türk Oyunları
Kardeşim Oyun Hakkında Yeterli Kaynak Bilgisine Sahip oLsaydın Oyunun İLK %100 TÜRK YAPIMI MMORPG Oyunu oLduğunu Anlardın. Dikkatini Cekerim İLk Türk Oyunu Değil. İlk MMORPG Oyun..
İyi Forumlar..!
İyi Forumlar..!
KABUS 22 Adlı oyunda Mevlüt Dinç'in katkılarıyla hazırlanmıştır.Öyle biliyorum.
Bu oyun ilk Türk yapımı MMORPG oyunudur 
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Mount & Blade oyunu gerçekten süperdir eğer oynamayan varsa. Satış rakamlarıyla dünya listelerinde önemli yerlere gelmiştir. tamam tür olarak farklıdır ama ikv den sürekli şikayet edilirken o oyunun bu duruma gelmesinin sebebini düşünen varmı?? Açıkça söleyim zamanında ikv yi bıraktığımda mount&blade oyununa ayırdım vaktimi ve ikv ye ayırdığım vakte üzüldüğüm gibi asla üzülmedim...
Aynen mount adn blade inanilmaz harika bir oyun, ikv gibi internet üzerinden sınırsız kullanıcı ile oynanabilse ikv yi geçer. Ordaki zırhlar atlar silahlar filan çok daha süper, mount and bladei kesin tavsiye ederim.
Perceus yazdı:Kardeşim Oyun Hakkında Yeterli Kaynak Bilgisine Sahip oLsaydın Oyunun İLK %100 TÜRK YAPIMI MMORPG Oyunu oLduğunu Anlardın. Dikkatini Cekerim İLk Türk Oyunu Değil. İlk MMORPG Oyun..
İyi Forumlar..!
Yazdığımı iyice okumadınız sanırım. Ben oraya İlk Türk yapımı MMORPG oyunu İKV mi ? ya da İlk Türk yapımı oyun İKV mi ? şeklinde yazmadım.DiSMoTi yazdı:Bu oyun ilk Türk yapımı MMORPG oyunudur
Tek Türk yapımı oyun İKV mi ? şeklinde yazdım. Tek ile İlk arasında bayağı fark var
Oyun hakkında yeterli bilgiye de sahibim. 4 yıldır oynuyorum. Yeni oyuncu değilim zaten merak etmeyin
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
crysis si göremedim videoda gözümden mi kaçtı acaba
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Crysis Türk oyunu değildi tam olarak oyunu 3 türk tasarlardı EA satın aldı geliştirdi pazarlamasını yaptı.kargasa yazdı:crysis si göremedim videoda gözümden mi kaçtı acaba
ParduSxCustaf
oyunun üretici firması hala aynı ea ortaklığı var elbette.yeni çıkan oyununda da hala cevat yerli yazıyor oynadıysan eğer.Claudios yazdı:Crysis Türk oyunu değildi tam olarak oyunu 3 türk tasarlardı EA satın aldı geliştirdi pazarlamasını yaptı.kargasa yazdı:crysis si göremedim videoda gözümden mi kaçtı acaba
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.