2 tane ikv
2 tane ikv
ya arkadaşlar 2 tane ikv açmam gerekiyor aktarım yapmak için çar kasmak için vs. bnunu için sandboxie i kullandım 1 tane ikv aça bildim 2 tane ikvyi nasıl açacam (2 tane oturum olmaz öle demedim olmadı) hangi programı deneyim bi bilgi verin :?
Re: 2 tane ikv
bilen biri yok mu :?: :?: :?: :?: :?:
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
2 oturm ac kullancı hesaplarından...
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Sanal oturum açma programları var.Bilgisayarınızın virüslerden vs. etkilenmemesi için kullanıyor.O programlardan birini inidirip.Aynı kullanıcı hesabından internet sayfası açıyormuş gibi İkv açabilirsin.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Sanal oturumu anlatan bi konu vardı bulamadım onu, linkini verebilirmi birisi.YorgunDemokrat yazdı:Sanal oturum açma programları var.Bilgisayarınızın virüslerden vs. etkilenmemesi için kullanıyor.O programlardan birini inidirip.Aynı kullanıcı hesabından internet sayfası açıyormuş gibi İkv açabilirsin.
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı

- Lonca: Raiders of AnatoliA
mizan yazdı:Sanal oturumu anlatan bi konu vardı bulamadım onu, linkini verebilirmi birisi.YorgunDemokrat yazdı:Sanal oturum açma programları var.Bilgisayarınızın virüslerden vs. etkilenmemesi için kullanıyor.O programlardan birini inidirip.Aynı kullanıcı hesabından internet sayfası açıyormuş gibi İkv açabilirsin.
viewtopic.php?f=105&t=58346
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
sağolYorgunDemokrat yazdı:Sanal oturum açma programları var.Bilgisayarınızın virüslerden vs. etkilenmemesi için kullanıyor.O programlardan birini inidirip.Aynı kullanıcı hesabından internet sayfası açıyormuş gibi İkv açabilirsin.
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı

SandBoxie artık çalışmıyor !!!
Aynı oturumda 2 tane ikv açmak mümkün hemde pcyi kasmadan isteyenler özelden ulaşsın.
özeline bak kardeşbyreal yazdı:Aynı oturumda 2 tane ikv açmak mümkün hemde pcyi kasmadan isteyenler özelden ulaşsın.