Arkadaşlar Yardımınızı İsticem ama saçma demeyin.
Arkadaşlar Yardımınızı İsticem ama saçma demeyin.
Selamın Aleyküm.Ben oyunun mağdurlarındanım.sığınak mirgat çemberlitaş gibi grub bölgelerine giremiyorum.konunun derinliklerine ineyim.49 lwl kastıktan sora çarımı maden çekmeye başladım.çektiğim maden paralarıyla yücelen çift efsun itemler yaptım.kk aldım yükselt bastım.m2.5 hedef v.b ama bi yerde tıkandım.Millet mirggta sığınakta itemlerini düşürüp çarına set yapıyor herkezin çeveresi var.bende oyunun bilginlerine danıştım bana tek carenin mirgattan ve sıpğıbnaktan item düşürmek olduğunu sölediler.ilk once ayı falan isteyenler oldu gittim ayı aldım.sora çembelitaş kutu aldım.kimse grup bölgelerine almıyor full set yapmış adama sordugunda bana cevrem soktu dediler.sora tank olmassan giremessin dediler bende tanklıktan anlamıyorum.sora aklıma iksir yapmak geldi yaklasık bi 1 kasa iksir yaptım şarap alman ws. yine giremedim.gremencede set yapıyosun nolur bana bi çözüm bulun.diyorum carın ezık deil sadece millet dış görünüşe bakıyor .ne yapayım.oyunda bi amacım kalmadı giriyorum ole deli gibi geziyorum falan.işin kötü tarafı oyuna 60 Tl. para yatırdım bu kadar paradan sora böle tıkanmak zoruma gidiyor.na yapmalıyım bana yardımcı olun. :!: 
Re: Arkadaşlar Yardımınızı İsticem ama saçma demeyin.
tank olmadan migrata ve gblere almazlar birde gblerde ve migratta ayı gerekmiyo

allah aşkına ıkvnın tank itemlerini satın alsam tank olsam alıcaklarmı :!:
Bide millet tank olmadan sıgnağa giryor item düşürüyor çünki çevreleri var
Sana bir tavsiyem:Farabi diz
Bi de bir loncaya katıl
Bi de bir loncaya katıl

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
full farabi solucan dizerim.Loncaya nasıl katılcam :?:
Selamun aleyküm,
İlk olarak defansif olman ve yetenek dağıtımını uygun yapman lazım.
Bunun için forumda Karekter Okulları bölümünde konular mevcut.
Karekterinin defansif (tank) yaptıktan sonra Farabi Solucan-Farabi Plevne item dizmeye bak.
Zırhını 75.0 yapman gerekmekte onun için Farabi Solucan diz kalanları Farabi Plevne yap.
Böylelikle sığınakta orta derecede bir tank olabilirsin..
Sığınağa sağlam 1-2 defa gruplarla gir hata yapma o grubun gözdesi olursun sürekli tank olarak seni alırlar Grup Bölgelerine.
Kenan öldürme görevinden Farabi Solucan mor eldiveni alıcaksın,Düşünen Adam'dan Farabi Farabi yüzüğünü düşürmen çok önemli ortalama 2800 enerji arttırıyor.
Motorinden Farabi Plevne ayakkabını düşürürsün Kenan'dan da Evocati kolyeyi düşürdükten sonra Migrata hazır bir tank olabilirsin.. Işık takı setini filan tamamlayacaksın bu arada ofansif olduğunda sağlam olman lazım.
Centurion'dan Farabi Solucan mor pantolonu düşürürsün.
Artık adım adım sağlam bir tank olacaksın..
Junon'dan Evocati Gece Zırhı'nı düşürdüğünde ortalama 36bin küsüratlı enerjin olacak.
Diğer max'ları düşürdükten sonra Çemberlitaş'a geçebilirsin..
Bu arada bunlardan önce maden çekmen lazım herkesin maden stratejisi vardır örnek vermek gerekirse kimisi adayı temizler kimisi 3 maden bulur oraya çöker vb.
Maden çek kendine M2 element gözlük al , Junon'da elektrik direncinin 1000 olması şart onun için ya M2 Element Yada Farabi Şhen bir adet item bulman gerekmekte .. Ben M2 Element'i öneririm..
Bunları yapmak en fazla 1 hafta sıkılmadan bunalmadan 1 hafta maden çekmen yeterli.
Bu arada loncaya katılman şart değil.
Hatam olduysa kusura bakmayın , iyi forumlar
İlk olarak defansif olman ve yetenek dağıtımını uygun yapman lazım.
Bunun için forumda Karekter Okulları bölümünde konular mevcut.
Karekterinin defansif (tank) yaptıktan sonra Farabi Solucan-Farabi Plevne item dizmeye bak.
Zırhını 75.0 yapman gerekmekte onun için Farabi Solucan diz kalanları Farabi Plevne yap.
Böylelikle sığınakta orta derecede bir tank olabilirsin..
Sığınağa sağlam 1-2 defa gruplarla gir hata yapma o grubun gözdesi olursun sürekli tank olarak seni alırlar Grup Bölgelerine.
Kenan öldürme görevinden Farabi Solucan mor eldiveni alıcaksın,Düşünen Adam'dan Farabi Farabi yüzüğünü düşürmen çok önemli ortalama 2800 enerji arttırıyor.
Motorinden Farabi Plevne ayakkabını düşürürsün Kenan'dan da Evocati kolyeyi düşürdükten sonra Migrata hazır bir tank olabilirsin.. Işık takı setini filan tamamlayacaksın bu arada ofansif olduğunda sağlam olman lazım.
Centurion'dan Farabi Solucan mor pantolonu düşürürsün.
Artık adım adım sağlam bir tank olacaksın..
Junon'dan Evocati Gece Zırhı'nı düşürdüğünde ortalama 36bin küsüratlı enerjin olacak.
Diğer max'ları düşürdükten sonra Çemberlitaş'a geçebilirsin..
Bu arada bunlardan önce maden çekmen lazım herkesin maden stratejisi vardır örnek vermek gerekirse kimisi adayı temizler kimisi 3 maden bulur oraya çöker vb.
Maden çek kendine M2 element gözlük al , Junon'da elektrik direncinin 1000 olması şart onun için ya M2 Element Yada Farabi Şhen bir adet item bulman gerekmekte .. Ben M2 Element'i öneririm..
Bunları yapmak en fazla 1 hafta sıkılmadan bunalmadan 1 hafta maden çekmen yeterli.
Bu arada loncaya katılman şart değil.
Hatam olduysa kusura bakmayın , iyi forumlar
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
uzun ve zekli bir ikv yolunu bize anlattın da anlamadığım bi yer var. farabi solucan olarak ne diziyim farabi plevne diziyim ?
Farabi solucan eldiven kenan öldürme görevindenrapzombi yazdı:uzun ve zekli bir ikv yolunu bize anlattın da anlamadığım bi yer var. farabi solucan olarak ne diziyim farabi plevne diziyim ?
Farabi plevne motorinden düşüyor.
Takıları Farabi solucan yap..
İlk başta şöyle bir dizilim yapabilirsin.
Farabi solucan mor eldiven (Kenandan)
Farabi plevne ayakkabı (Motorinden)
Farabi solucan pantolon (Centuriondan)
Farabi solucan takı seti alırsın.
İmkanın varsa farabi solucan silah
İmkanın yoksa farabi tek efsun silah
İtemler düşmeye başladığında şu şekil olacaktır..
Farabi solucan mor eldiven
Farabi plevne ayakkabı
Farabi solucan pantolon
Farabi farabi yüzük
Evocati kolye
Farabi silah
Anlattığım gibi bir adet Farabi Şhen item yada M2 element gözlük alırsın ek olarak yoksa Junon'da tank olamazsın..
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.