Loncamızda HIrsızLığa Dair Hiç bir Şey Kabul etmiyorum Kanıtı olan buyursun..
Evet BatıCihan hiç hırsız olurmu canım aa barış efendi kim onun çar çaldığını biliyor ama yapma gangbangın sahte ep sattığınıda kim biliyor kimse. Gangbangın Allaha küfür ettiğini kim biliyor ama dimi
Batıcihan'a Hırsız demen bnmle snn aranda bi Mesele kanıt yoq .Sna göstercem kim hırlı kim hırsız @
BatıCiHan Silindi artık kına yakarsın dimi adi herif . Ha bide gitmis Hasanevo die car acmıs veled
Sen Evocati adlı Karakterimin Tırnağı olacak kadar yoksun.
Evocatii yazdı:Batıcihan'a Hırsız demen bnmle snn aranda bi Mesele kanıt yoq .Sna göstercem kim hırlı kim hırsız @
BatıCiHan Silindi artık kına yakarsın dimi adi herif . Ha bide gitmis Hasanevo die car acmıs veled
Sen Evocati adlı Karakterimin Tırnağı olacak kadar yoksun.
Akıllı mahluk kasa çarım o aktarım yapıyodum la gürkanın adını kirlettin amasiea çarına geçip hrısızlık yapıyodun veled versene bana borcunu benden borç alırken utanıyorum diyodun ama
Evocatii yazdı:kaybol gözüm görmesin git bu sunucudan #@!? herif sen hırsızsın herkesten item çalıon sorada banka çarla aktarıon o itemleri
La olum ne adisin senle akşam anlaşmadıkmı sen demedinmi ganbangı aldık item çalıyomuşum 1 kişinin 1 bin bile değil 100 lirasını bile çalmadım ben. Adi herifsin.