Hayırlı akşamlar.
Size Sunucular arası Karakter aktarımı hakkında şu soruyu sorucaktım... Daha önceden Karakterinin adını değiştirren kullanıcılara 2995 akçe oLan bu Karakter transfer hakkını 2995 akçe ile nasıl satın alıyoruz. Satın almaya kalktıgımız zaman 4995 Akce hesabınızdan düşülücektir yazıyor. Bu ürünü satın ala bilmem için hesabımda 2995 akçe olması yeterlimidir yoksa 4995 akçe olmasımı gerekiyor acaba kesin bir bilgisi olan varmı?
Şimdiden Teşekkür ederim.
Soru : Sunucular Arası Transfer...
Re: Soru : Sunucular Arası Transfer...
isim değiştirdiysen en az 1 kere vitrinde 4995 akçe gözükür alcağın zaman 2995 akçe olur
Yanı hesabımda 2995 akçe var iken Bu ürünü satın ala bılıyorum ve Karakterımı Aktarırken ismimi tekrar değiştire biliyormuyum acaba ?Mrxbaris yazdı:isim değiştirdiysen en az 1 kere vitrinde 4995 akçe gözükür alcağın zaman 2995 akçe olur
- Gkbxxtalat
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
XxByMeRLiNxX
Tesekkur ederim. Yanlız ben hızlı destekden hiç bir zaman sormus oldugum sorunun cevabını alamadım. Adamlarda Kopyala yapıstır cevaplar bulunmaktadır. Vermıs oldukları cevaplar hiç bir zaman beni tadmin etmedi...Gkbxxtalat yazdı:bu sorunu hızlı destege bildirirsen daha iyi sonuc alırsın anında
viewforum.php?f=100
Bu konuda bilgili Kullanıcılardan yardım almak istıyorum
Tesekkurler.