Bir sorum var.
Bir sorum var.
Arkadaşlar hangi görevde hangi levelde epe ve veya buluşma hatırası veriyor?cevaplarsanız sevinirim.
BmW 330ci
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Bir sorum var.
epe ve buluşma hatırası hiçbir görevden verilmiyor.viper yazdı:Arkadaşlar hangi görevde hangi levelde epe ve veya buluşma hatırası veriyor?cevaplarsanız sevinirim.
Konu Kilit.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Epe ve buluşma hatırası Fan Art yarışmasında verilmişti.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba,
Öncelikle,soruyu soran arkadaşım cevabını vereyim.'Sobenin Takdiri Epe' ve 'Buluşma Hatıraları' bu iki ödül,geçmişte ikv yönetiminin düzenlediği 'fuar'larda katılımcılar'a özel armağanıydı.Bu zamanlarda böyle bir fuar düzenlenirse,verilme ihtimali var.(Çok sık verilmiyor tabii ki takdir edersiniz.)
Kardeşçe saygılarımla !
Erolcigdem.
Öncelikle,soruyu soran arkadaşım cevabını vereyim.'Sobenin Takdiri Epe' ve 'Buluşma Hatıraları' bu iki ödül,geçmişte ikv yönetiminin düzenlediği 'fuar'larda katılımcılar'a özel armağanıydı.Bu zamanlarda böyle bir fuar düzenlenirse,verilme ihtimali var.(Çok sık verilmiyor tabii ki takdir edersiniz.)
AsaLeT adlı kullanıcı kardeşim, arkadaşımız belli ki birşeyler öğrenmek istiyor,son derece saygılı bir biçimde,bize sorusunu soruyor.Ancak sen adama saygısızca bir laf söylüyorsun.Bu mutlak anlamda 'terbiye sınırlarını zorlamaktır'. Lütfen biraz daha dikkatli ol yazı yazarken.AsaLeT yazdı:Epe,Ve Buluşma Ebenle Görüşüyorsun, Sonra Veriyorlar :twisted: :twisted:
Kardeşçe saygılarımla !
Erolcigdem.
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
Erol abi çocuk o daha yüklenme fazla.STRAZBOURG yazdı:Merhaba,
AsaLeT adlı kullanıcı kardeşim, arkadaşımız belli ki birşeyler öğrenmek istiyor,son derece saygılı bir biçimde,bize sorusunu soruyor.Ancak sen adama saygısızca bir laf söylüyorsun.Bu mutlak anlamda 'terbiye sınırlarını zorlamaktır'. Lütfen biraz daha dikkatli ol yazı yazarken.AsaLeT yazdı:Epe,Ve Buluşma Ebenle Görüşüyorsun, Sonra Veriyorlar :twisted: :twisted:
Kardeşçe saygılarımla !
Erolcigdem.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Dismoti Senden mi Büyüklüqü Ögrencem Velet,
Sen Hırsız, Dismotixfiremanın Önden gidenisin,
Senin Yaşın Kaç ?
Senin Rütben Ne ?
Sağlammısın ?
Forum Geçmişine qidelim İstersen ?
Her Türlü Çocukluğumuzu Çıkaralım ?
Razımısın ?
Fazla Konuşma Kafanı Tuvalete #@!?, Tamam mı Velet ??
İşine Bak
Erol Sana Ne oLdu Kardeşim ? Eben Lafı Geçerken, Küfür mü Ettim ? BiLmiyorum Nedense REHBER Taqı Alanların Üzerinde Gereksiz Bir Acı Hissediyorlar.
Amele Takımları Burda Bana Bir Şey Söylemessin,
Bu Zaman "a Kadar Sayqım Sonsuz Sana EroL Böylede Kalacaktır.
Bir Daha Yazdığım Konulara Yorum Atmamayı Denersen Sevinirim..
Boş Çene Yapanları SEVMEM !
Esat
Sen Hırsız, Dismotixfiremanın Önden gidenisin,
Senin Yaşın Kaç ?
Senin Rütben Ne ?
Sağlammısın ?
Forum Geçmişine qidelim İstersen ?
Her Türlü Çocukluğumuzu Çıkaralım ?
Razımısın ?
Fazla Konuşma Kafanı Tuvalete #@!?, Tamam mı Velet ??
İşine Bak
Erol Sana Ne oLdu Kardeşim ? Eben Lafı Geçerken, Küfür mü Ettim ? BiLmiyorum Nedense REHBER Taqı Alanların Üzerinde Gereksiz Bir Acı Hissediyorlar.
Amele Takımları Burda Bana Bir Şey Söylemessin,
Bu Zaman "a Kadar Sayqım Sonsuz Sana EroL Böylede Kalacaktır.
Bir Daha Yazdığım Konulara Yorum Atmamayı Denersen Sevinirim..
Boş Çene Yapanları SEVMEM !
Esat