xDxDxD acıkLama Car sOyuLdu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
xDxDxD acıkLama Car sOyuLdu
:twisted: :twisted: carı mahelledı arkım soydu nette aktarmıslar bı guzel dovdum ama nafıle carLar sıLmıs hadı eyv benden bu kadr 1 Lw ejder uretmıstım Latif İle 500 m ye para maden uctu hadı eyv :lol: :twisted: :roll: :!:
xDxDxD
aRz KLanın tek Loncası xDxDxD
aRz KLanın tek Loncası xDxDxD
Re: xDxDxD acıkLama Car sOyuLdu
ayy cok uzuldumTQPSAKALLIDEDE yazdı::twisted: :twisted: carı mahelledı arkım soydu nette aktarmıslar bı guzel dovdum ama nafıle carLar sıLmıs hadı eyv benden bu kadr 1 Lw ejder uretmıstım Latif İle 500 m ye para maden uctu hadı eyv :lol: :twisted: :roll: :!:
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
JoeyJordison yazdı:Bence dayak yiyeceğini öğrendiği için 3.5 etti
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
XxTayfunxX yazdı:JoeyJordison yazdı:Bence dayak yiyeceğini öğrendiği için 3.5 etti
oLabiLir
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Hayır silinmemiş sallıyor 18.33 sularında Oyunda görüldü Şahsen ben gördüm :lol:

Hangi yuzle mesaj yaziyosun buraya ali ? Kimsenin bu hirsizi soydugu yok millet iftira atiyir mahallesinde pturan cocuk maresalxshofidir ne hirsizdir nede uyuzdur xDxDxD'nin icinde asil sahibi olan ali bulunmaktadir. Ve bu arada kendisi sunucunun 1 numarali hirsizidir ve bundan övunmektedir ! Telefonla arafi carini geri vercem dedi gecende oyuna girdim carimla siginak atti. Benden aldigin carida , 60m yide , ejder itemlerinide , gozlugude HERSEYI haram ediyorum. Oyunuda birakiyorum. Ne arkadaslik kalmis nede dostluk.
dwaine
Ali malmısın olum sen ?
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Mallara ayıp oldu.bbsnake yazdı:Ali malmısın olum sen ?![]()
adam kendi loncasını soyacak kadar şahsiyetsiz şeref yoksunu bir HAYVAN dır. burdan hayvanları koruma derneğine sesleniyorum lütfen böyle tabirden dolayı bana kızmasınlar onlara hakaret etmiş gibi oldum çünkü...
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)