Tank kavramı nedir?
Tank kavramı nedir?
Merhaba arkadaşlar benim oyun ile ilgili bazı sorularım olacaktı lütfen bana yardım edin.Bu tank kavramının defansif savaşçı olduğunu tahmin ediyorum acaba bu doğru mudur?Eğer bu doğru ise oyunda nasıl kullanılıyor?Tank dediğimiz kişiler yaratıklarımı oyalyıor?Çünkü kolay ölmezler tanklar.Teşekkürler...
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Tank kavramı nedir?
yaratıklarda hiddeti üzerine toplayıp oyalarken grup üyelerinin işlerini yapmlarını sağlıyor.
büyücülerin yaratık kesmesi şifasıların şifalaması gibi şeyler hiddet aldığı için bu hiddeti kendi üstüne topluyor.
büyücülerin yaratık kesmesi şifasıların şifalaması gibi şeyler hiddet aldığı için bu hiddeti kendi üstüne topluyor.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Tank dediğin genelde defansif savaşçı sınıfından oluşur. Ama miğratta daha seri bir kesim olması için 4 büyü 2 şifa girilir ve büyülerden 2 si tank olur.
Tank savaşçı , düşmanın hiddetini üstüne alarak hedefin kendisine saldırmasını sağlamak zorundadır. Bu sırada hasar verebilen arkadaşlarına avantaj sağlamalı , enerji seviyesi ve savunmasıyla da kolay kolay ölmemelidir.
Tank savaşçı , düşmanın hiddetini üstüne alarak hedefin kendisine saldırmasını sağlamak zorundadır. Bu sırada hasar verebilen arkadaşlarına avantaj sağlamalı , enerji seviyesi ve savunmasıyla da kolay kolay ölmemelidir.

Herkese teşekkürler kısacası oyalar ve diğerlerine boşluk tanır.Aynen tahmin ettiğim gibi teşekkürler...
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
haklısın
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709