Migrat artırıcı konusunda
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Migrat artırıcı konusunda
şimdi asıl konuya gelelim ben bir haftalık migrat artırıcı aldım yüzde 60 lık migrata giriyoruz bir haftadır hala bi zırh yok paramızla rezil oluyoruz plussuz artırıcısız biri geliyo zırhı alıp gidiyo bu mudur adalet ... :evil: oyunun zevki kalmıyo en az 100 kere girmişimdir para veriyoruz güveniyoruz ondada bi halta yaramıyo benden size tavsiye öle şeylere kanmayın...
- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
Re: Migrat artırıcı konusunda
Alma kardeşim , zorlamı satıyorlar , dayatıyorlarmı ?xxIIselinIIxx yazdı:şimdi asıl konuya gelelim ben bir haftalık migrat artırıcı aldım yüzde 60 lık migrata giriyoruz bir haftadır hala bi zırh yok paramızla rezil oluyoruz plussuz artırıcısız biri geliyo zırhı alıp gidiyo bu mudur adalet ... :evil: oyunun zevki kalmıyo en az 100 kere girmişimdir para veriyoruz güveniyoruz ondada bi halta yaramıyo benden size tavsiye öle şeylere kanmayın...

geçmişler olsun 1 ay miğrat 1 ay sığınak 2 hafta sığınak aldım.ama zırhlar artırıcısız çıktı.artırıcıyla tek pantolonların 3 ü çıktı.sığınak arıtıcılı ikende maraton ayak çıktı oda son günü.totalde 580 madalya hala nucleus zırh ve alternatör kolyem yok
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Selin Tılsımda migrattan benim kadar çekeni bulamazsın bak boş ver o yüzdenxxIIselinIIxx yazdı:şimdi asıl konuya gelelim ben bir haftalık migrat artırıcı aldım yüzde 60 lık migrata giriyoruz bir haftadır hala bi zırh yok paramızla rezil oluyoruz plussuz artırıcısız biri geliyo zırhı alıp gidiyo bu mudur adalet ... :evil: oyunun zevki kalmıyo en az 100 kere girmişimdir para veriyoruz güveniyoruz ondada bi halta yaramıyo benden size tavsiye öle şeylere kanmayın...
-
- Salgın Koruyucusu
zırhım çıktı zaten alterno konu kilit 
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri