Arugde yazdı:Etkinlik yorumlarını buraya iletebilirsiniz: viewtopic.php?f=87&t=40195
Ölüm Oyunu'nda kazanmayı hak edenler savaşanlardır. Ölüm Oyunu'nda kacmak, oturmak ve yatmak yasaktır. Bu tür durum içinde bulunan oyuncular uyarılmamaksızın alan dışı kalabilirler.
Lütfen etkinlik hakkında yorumlarınızı konu açarak değil yukarıdaki konu linki aracılığı ile iletiniz.
Bilginize.
Ölüm Oyunu Etkinliği Ne kadar saçma bir oyun yoktur.
Ölüm Oyunu Etkinliğinde Savascı Olan Birisi Tank Yetenekleriyle Nasıl Kazanabilir ?
-Kacarak Hic bir Yetenek Kullanmayarak
-yada Hic kımse ona vurmadan en sona kalıp Ayı İle Öldürme İle.
Arugde nin Üstte Yazdığı 2 cevaba Uyuyormu ?
Büyücü Ölüm Oyunu Zaten Komedi
Adamlar Direnc Acarak giriyor Ve Kazanıyor.
Şifacı Ölüm Oyununu Saymıyorum;çÜNKÜ SİFACIlarımıza Cok Haksızlık kac seferdir ölüm oyunu sifacılara düzenlenmıyor
Bunlara Nasıl Cevap vercekler.Etkinlik Yöneticileri
Direnç basanlara bende şahit oldum ne varki hep kazananlar dirençli büyücüler.
Şifacılara özel etkinlik yapılacak denildi ama ben birşey görmedim gören varmı...
Şifalar için zamanları yok o kıymetli muhterem insanların zamanını alıyoruz oyunu geliştirmekle çok uğraşıyorlarya...
EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Direnç basanlara bende şahit oldum ne varki hep kazananlar dirençli büyücüler.
Şifacılara özel etkinlik yapılacak denildi ama ben birşey görmedim gören varmı...
Şifalar için zamanları yok o kıymetli muhterem insanların zamanını alıyoruz oyunu geliştirmekle çok uğraşıyorlarya...
direnç serbest diyorlar.adam shenkuo karakürk iksir içiyo şifa direnç basıyor dirençleri buz elektrık dagıtıyo
meteorıt buz kons buyu bozma verıyor .kazanıyorlar.ckyla gıren bıle var
EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Direnç basanlara bende şahit oldum ne varki hep kazananlar dirençli büyücüler.
direnç serbest diyorlar.adam shenkuo karakürk iksir içiyo şifa direnç basıyor dirençleri buz elektrık dagıtıyo
meteorıt buz kons buyu bozma verıyor .kazanıyorlar.ckyla gıren bıle var
Her büyücü etkinlik alanına alınmadan önce karakterini yardımcı yetenekler ile koruma altına alabilir. Bu hak tüm kullanıcılarımıza tanındığı için herhangi bir haksızlık söz konusu değildir.
Tank olarak savaş alanına alınan savaşçılar, elbette kendi yeteneklerine göre savaşmak zorundalar. Savaşmayan, yalnızca savunma yapmayı düşünen bir savaşçıyı gördüğünüzde eğer ofansif iseniz onu öldürmek çokta zor değil. Ölüm oyunlarında yapılan hata, ofansif oyuncuların önce diğer ofansif oyuncular ile savaşmalarıdır. Bu durumda da içeri yalnızca ofansif oyuncuların alınması gibi bir durum söz konusu olamayacağı için ve içeride kimin kime saldıracağına da müdahale edemediğimiz için kontrol tamamen oyuncularda olmaktadır. Eğer ki sona hep tanklar kalıyorsa, bu ofansif savaşçılardan kaynaklanmaktadır.
Şifacı sınıfı çabalarımıza rağmen savaşmak ile canlı kalmak arasındaki dengeyi maalesef koruyabilen bir sınıf değil ölüm oyunlarında. Bu yüzden farklı etkinliklerimize katılımlarını bekliyoruz, ölüm oyunu etkinliği için şifacı sınıfı şu an için uygun değil.
Bunun yanı sıra hatırlatmak isterim ki;
Savaşçı sınıfı ölüm oyunu etkinliklerinin devamlılığı için Tank sınıfı hakimiyetini değiştirmelisiniz. Zira şifacı sınıfından bir farkı olmalı ki devam edebilsin. Burada söylediğim gibi, ofansif olarak etkinliğe katılan kişilerin planlı ve düşünerek hareket etmeleri gerekmektedir.
Öncelikle acıklama yaptıgın için teşekürlerimi sunar ve konuya şöyle bir açıklık getireyim
Ölüm oyunları %50 şans %25 oyuncunun çevresi %de 25 ise Oyuncunun yeteneklerine baglı sonuclar dogurmaktadır
Ben şahsım olarak kendi sunucumda 4 Ölüm oyunu 1. si olarak sunu söylemek istiyorumki kazandıgım hic bir ölüm oyununu hak etmedim !
Diger kazananlarda hakkıyla kazanmadı fakat bu etkinlik hakkıyla yapılacak die bir kuralda yok sanırım
Savaşcıların hasarı AŞIRI DERECEDE Yüksek oldugunu ben defalarca dile getirmiştim birdaha getireyim bizim suanki hasarlarımız normalin cok üstündedir
Bir ofansif savaşcıya bir ofansif savaşcı dalarsa en kötü ihtimal rakibin 10 veya 20 canı kalır.
Mantık olarak yürütürsek bir savaşcı eger yarım tank girerse oraya ve sürekli koşarak zaman geçirirse gayet başarılı bir sekilde orayı bitirebilir . Yazıyı uzatmak istemiyorum ve son olarak bi önerim olacak
Bir zamanlar teke tek ws ler vardı Ölüm oyunlarında o OYUn gerçekten cok güzeldi ! ve cokda başarılıydı Çünkü karakter ler kendilerini deniyorlardı rakiplerine karşı fakat 40 kişinin birbirine dalması saçma geliyor taktir sizin
KLanını temsil etmek üzere her klandan gm yada etkinlik sorumlusu O meydana cıkaracak yigitlerini görebilir