Carım ÇaLındı Lütfen Yardım Edin Lütfennn
Carım ÇaLındı Lütfen Yardım Edin Lütfennn
İsimsizxjeff adlı karakterim çalındı Allah Rızası için yardım edin
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Carım ÇaLındı Lütfen Yardım Edin Lütfennn
kardeşim elimizden bişi gelse yardım edelimde nasıl edicez destek ekibine haber vermen gerek tekrar girmeyi dene belki kücük bir hatadır , sunucun falan yazsa yardımcı olalım falan dicemde malesef yapabileceğim geçmiş olsun demekten başka bişi yok :ugeek:enes14141 yazdı:İsimsizxjeff adlı karakterim çalındı Allah Rızası için yardım edin
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı

viewtopic.php?f=100&t=69854 bu konudaki soruyu pek anlamadımda bi araştır bunu yaw böyle bişey varsa şifreni adını falan yazınca geliyormus geri 
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı

http://www.istanbuloyun.com/Login.aspx burdan giriş yap silindiyse galiba geri kurtarılıyor hiç lazım olmadı pek bilgim yok elimden gelen bu kadar inşallah konuyu açıp gidip yatmamışsındır araştırdım o kadar dene bir :geek:
verdiğim linkler ikv sayfalarında bulunuyor biri ana sayfa dükkan karakter kurtarma nın linki diğeri hızlı destekten bir soru link yerine adreslerden kendin ulaş istiyosan :arrow:
ben olsam güvenmezdimde açıklama yapayım dedim
verdiğim linkler ikv sayfalarında bulunuyor biri ana sayfa dükkan karakter kurtarma nın linki diğeri hızlı destekten bir soru link yerine adreslerden kendin ulaş istiyosan :arrow:
3 Yıl Once bu yalvarışları bende yapmıstım
Kendimi gördüm
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Benım de 1 ay oluyo 40 'ı gelsin mevlüt okutucam.bbsnake yazdı:3 Yıl Once bu yalvarışları bende yapmıstımKendimi gördüm