Aynı hesap ikinci kez neden gösterilmeden bloklanıyor!!!
Aynı hesap ikinci kez neden gösterilmeden bloklanıyor!!!
Kısaca ben konuyu özetleyim hemen,15,06,2011 tarihinde hesabım hiç bir neden gösterilmeden bloklanmıştı akabinde bunun bir hata olduğunu düşünüp destek ekibine defalarca mail göndermiştim çünkü bloklanacak herhangi birşey olmadığını hatalı bir moderasyon olduğunu bildiğim için..2014 e kadar bloklu gözüken hesap 1 hafta sonra açıldı ve destekden yine bir dönüş olmadan kesinlikle açıldıgına dair bir mailde gelmedi onada tamam dedik üstüne gitmedik..2 hafta sonra aynı hesap yine hiç bir neden yokken sebepsiz bir şekilde tekrar bloklanıyor şimdi ben destek ekibine mail atacam 1 hafta sonra yine açaacaklar ben her hafta bununlamı uğraşacağım bir yetkili çıkıp bana bunun izahını yapabilir mi? İnsanlarında bir dayanma tahammülü var bugüne kadar ne küfür ettim oyunda nede yanlış bir davranışta bulundum ama artık bunuda yaptırcaklar bana çünkü artık tadı kaçtı bu işin..
Re: Aynı hesap ikinci kez neden gösterilmeden bloklanıyor!!!
Bu konuda herhangi bir yöneticiden bir açıklama bekliyorum çünkü destekle bu olayı çözemiyorum açsalar dahi 1 hafta sonra tekrar hesab bloklanıyor.İstenildiği takdirde Kullanıcı adımı veyahut çar isimlerini de söyleyebilirim.En azından bir yol göstermeleri gerekir sistemde bir hata varsa bile çıkıp burdan söylemeleri gerekiyor..
Re: Aynı hesap ikinci kez neden gösterilmeden bloklanıyor!!!
Bu konuya cevap verebilecek bir yönetici arkadaş varmı acaba? Bİr hesap 1 ay içerisinde neden 3-4 kez bloklanırda açılır ve şu anda hala bloklu bir şekilde duruyor büyük ihtimal 2-3 gün sonra yine açacaklar ama yine bir bilgilendirme olmayacak bu durumdan kurtulmanın bir yolu yokmudur ben sürekli bununla mı uğraşacağım?