Lostxefsane , Jagar Hırsız ve ahlaksızın tekidir !!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Lostxefsane , Jagar Hırsız ve ahlaksızın tekidir !!!

Mesaj gönderen savascixhalil »

merhaba beni bi aralar jagar yani lostxefsane 2 kez dolandırmıstı =) bu adam hem paramı çaldı hemde facede fotolarıma küfür yazdı üstüne oyundada edio 18 yasında bide piskopatmıs lan istersen ezeldeki kenan ool lan kim olurrsan ol süleyman aliökkes adam ol tmmı nan paramı çalıon hem sövüon ne bebeler var nan lostxdewrimcide beni oyunda bul dio buluoz adam biiz oynatıo parayımı vercek ne edck onuda anlamadım sonradanda dio yok lan yok para hay ne ahlaksız dolmus be...

::::::::azımı biraz bozdugum için özür dilerim iyi forumlar::::::::::
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Lostxefsane , Jagar Hırsız ve ahlaksızın tekidir !!!

Jagar, Lostxefsane çok terbiyesiz lütfen onun gibilerle arkdaslık edinmeyin ahlakınızı bozabilir .
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
mehmetx42
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mehmetx42 »

lan halil misin nesin olum sen başbelası bi veletsin adama oyunda cbeni bıl diom hiç dudmak yok konuşuyo lan ayaklı gazete mi sin nesn artık cenenle bıktırdın 1 m benim elimin kirdie ama senin çenen beni kahretti lan bebe Lostxefsane de aramızdan ayrılmıştır zaten kapa çeneni tmm mı yok sana 1 m git ondan al hadi alabiliyorsan loncadan cıktı tmm mı her boş zamanında da Lostx lerle ilgili fprumada konuşup durma ne lan bıktırdın beni be ):
Lostxblackdragon

LOST LONCASI
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

savascixhalil yazdı:merhaba beni bi aralar jagar yani lostxefsane 2 kez dolandırmıstı =) bu adam hem paramı çaldı hemde facede fotolarıma küfür yazdı üstüne oyundada edio 18 yasında bide piskopatmıs lan istersen ezeldeki kenan ool lan kim olurrsan ol süleyman aliökkes adam ol tmmı nan paramı çalıon hem sövüon ne bebeler var nan lostxdewrimcide beni oyunda bul dio buluoz adam biiz oynatıo parayımı vercek ne edck onuda anlamadım sonradanda dio yok lan yok para hay ne ahlaksız dolmus be...

::::::::azımı biraz bozdugum için özür dilerim iyi forumlar::::::::::
Hep aynı Hep aynı varsa kanıtınız hodri meydan diyorum efenndim...

Büyünün İrfanını Herkes Anlayamaz - - - Extremexbüyücü
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

lan halil misin nesin olum sen başbelası bi veletsin adama oyunda cbeni bıl diom hiç dudmak yok konuşuyo lan ayaklı gazete mi sin nesn artık cenenle bıktırdın 1 m benim elimin kirdie ama senin çenen beni kahretti lan bebe Lostxefsane de aramızdan ayrılmıştır zaten kapa çeneni tmm mı yok sana 1 m git ondan al hadi alabiliyorsan loncadan cıktı tmm mı her boş zamanında da Lostx lerle ilgili fprumada konuşup durma ne lan bıktırdın beni be ):

Bak lostxdewrimdende özür dilerim bu adam öncedende kuzenimi kandırmıs 10 yasındaki cocugu kendi charımda yine para kaptırmıs bukadarda yeter ama simdide benden para çalıo faceboka girio tüm küfürleri sayıyo bana ana avrat deli oldum be hem çalıo hem sövüo bu benim derdim parayı isterse içine soksun gelsin o ettigi küfürleri özür dilesin yine yeter bana :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Hep aynı Hep aynı varsa kanıtınız hodri meydan diyorum efenndim...

Büyünün İrfanını Herkes Anlayamaz - - - Extremexbüyücü

lan sende saçma sapan seyler yazıp durma profilexümitin konusunada aynı seyleri yasmısın onda kanıtta vardı gerizekalı yürü git be !!!
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen batuhangs »

halil seni herkes dolandırıyor gelen dolandırıyor giden dolandırıyor dikkatli ol bence
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

halil seni herkes dolandırıyor gelen dolandırıyor giden dolandırıyor dikkatli ol bence

o eskilerde kaldı =)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

lostxefsane oyunu burakmadı yalancılık yapmayın
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

“Genel Sohbet” sayfasına dön