GÖKxByDiReCT bir süre ara...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

GÖKxByDiReCT bir süre ara...

Mesaj gönderen Directx »

Öncelikle merhabalar;

Şuan oyunun gidişhatı çok iyi değil oyundan açıkçası sıkıldım diyebilirim.Oyuna başladığım ilk günden itibaren kimleri kırdıysam kimlerle tartıştıysam kimleri üzdüysem affola.
Ve 5 aydır yanında olduğum birer abi abla kardeş olarak gördüğüm GÖK takımındaki bütün arkadaşlarıma Özellikle Ömer,Sinan,Caner,özgür,İrfan,abilerim sizlerden loncaya girdiğim günden itibaren çok şey öğrendim oyun içerisinde çok yardımlarınız oldu benden yana hepinize hakkım helal olsun Sizlerde hakkınızı helal edin.Ve Bugüne kadar bana yardımları olan Osman,ensar, burak,ibo, hüseyin,mehmet,sezer,betül,ismail (Vangeance),İsmail(Rüzgar),Emre,kardeşlerim hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Her zaman yanımda olan yardımlarını esirgemeyen Ömer abim ve Hilal ablama çok çok teşekkür ediyorum.

Son aldığım karar ile oyuna bir süre ara veriyorum,Bu süre zarfında başka oyunlarla vakit harcayacağım.En kısa zamanda yanınıza ve tüm ikv ye geri dönmek dileğiyle hoşçakalın, sağlıcakla kalın.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: GÖKxByDiReCT bir süre ara...

Mesaj gönderen Doktordoctor »

Umarim en kisa zamanda géri donersin murat .
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

Kendine İyi bak Kardeş Çok haklısın sölediklerinde açlar çoğaldı oyunda hırsızlık olaylarıda tabi 5mlik item için arkadas satanı gördüm bossu kesecek adamla tartıştıgında herkesin sırt çevirmesini gördüm bunların hepsini bu oyunda gördüm nese Allaha emanet ol
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

Filiz abla seni unuttum yazmayı kusuruma bakma dalgınlık işte sende saol çok yardımın oldu teşekkür ederim sanada .Bakalım eğer başka oyunlarda zevk alamazsam tekrar gelirim İKVye.Hadi a.e.o. iyi oyunLaR ...
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Bu izinleriniz iyi değerlendirin çok yoracam sizleri sonra fazla özletme murat görüşmek üzere :)
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
hytbks
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hytbks »

En iyisi yapıyorsun kardeşim . Ama baska oyunLarLa degiLde söyLe bi hayata bas cıkar bak bakaLm etrafında neler oLmus neLer bitmiş =) Herseyin en iyisi senin olsun reeL hayatnda basarıLar diLerim .. En kısa zamanda umarım daha iyi bir şekLde daha stekLi bir şekLde aramıza dönersin =) Çok muhabbetmz yok ama Birlkte hareket etmşLgmz vaR .. Daha fazLa söze hacet yok . Güle Güle

İyi ForumLar .
univeRsaL
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

Dogru karar verdigine güveniyorum yolun açık olsun Reel hayatında başarılar Allaha emenetsin
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

Dogru karar verdigine güveniyorum yolun açık olsun Reel hayatında başarılar Allaha emenetsin
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Directx »

Yoğun istek üzerine oyuna ara vermem suan itibari ile bitmiştir.Ne çok sevenim varmış bırakmamı istemiyolar :D tekrar aranızdayım. GM konu kiLit lütfen.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A