Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Mesaj gönderen zaza00 »

öncelikle Allah'ın selamı ile sözüme baslamak istiyorm .. Esselamün Aleyküm !
Arkadaslar uzunca bir süredir hakkımda olmadık olur olmaz seyler söylendi bunlara cevap bile vermicem bana cocuk dediler hala da diyorlar desinler msn veya face de yada skypiye veyahut telefonda görüşmeye hazırım herkesle .. konumuz bu değil elbette > choosensx loncasında yıllardır görev yaptım yıllarca emek verdim vs . ler attım paralar kazandırdım ..! fakat dün aksam yasadığımız bir olaydan sonra ' ' Loncadan Alakamı Kestim ' ' !
Ben çıkınca ; kardeşimin oyuna girmesiyle oyunda Ghost'u kenan grubuna almadıgımız için kardeşi yaşındaki cocuga olur olmaz küfürler etmiş ! Benim kardeşime ben bile küfür etmez o kim de ediyor ? .. Benim ayrılmamla beraber kardeşlerim arkadaslarım herseyim dostlarımda yalnız bırakmadı ve Emrah yoksa bizde yokuz dediler ..
ChoosensxKaHiN , ChoosensxKRaLı , Choosensxkrall , ChoosensxBeddua , Choosensxdanger , ChoosensxSyLeNT , Choosensxrmzn , Aynadakiyalan , ılılıMaDiSoNılılı , Alayınaxlyderr .. basında Choosensxolmayanlar bu hafta loncaya dahil olmus ve isim pini bekleyen arkadaslarımdı , onlarda katılmıcaklar ... Benden ve Dostlarımdan Choosensxlere bu kadar . . ! Artık ARz kLanında aLBayRaKx oLarak devam edicez ! Herkes için hayırlısı ne ise o olsun , iyi forumlar ..
Son cümlemide Söylemek İstiyorum Önceden Ghost Legend Bir hiç ti Ne zmn bunları bası belaya girse EMRAH CARIMA GİR .. denen sözcük devri bitti artık arkalarında KRALIN GÖLGESİ yok . Bundan sonra Geophal Zamanxyingg Mcerdem Kholpashalixfaer vs . Kişilerle Ws atarken Carlarına Kim Girecek Cok merak Ediyorum ..

' ' DeniLdi mi BiR yeRe TÜRK BeLdesi ; Gözüm aLbayRak aRaR , kuLağım Ezan Sesi ! ' ' [EmRe]
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Choosensxkral ChoosensxLoncası İle alakası Yoktur ..

Mesaj gönderen merandanx »

arzmı olucaksın ne hangi yüzle klanı kirletme bencce lodos kalmaya devam etttt birçok arkdaş benim görüşümee katılcaktır rica ediyoruz arz olmaa seninle aynı sunucuda olmak bile yetiyor bide aynı klandamı olucaz :)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Herşey olacağına varır, her başlangıç acı bir şekilde son bulur..
*Her trajedi ölüm ile her komedi ise aşk ile biter. Ne alaka bilmiyorum ama söylemek istedim :lol:

Senin için en hayırlısı olsun..
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
VuSTuLaT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VuSTuLaT »

XxXszrXxX yazdı:Herşey olacağına varır, her başlangıç acı bir şekilde son bulur..
*Her trajedi ölüm ile her komedi ise aşk ile biter. Ne alaka bilmiyorum ama söylemek istedim :lol:

Ne içtin la sen ? :)
[VuSTuLaT]

~ ѕιη¢є © 2oo7 ~

Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

Taa ne zamandır diyorduk "seviyesizler topluluğu" diye.. Birbirinize düşmeniz çok iyi oldu beter olun emi. Oyununda, sunucununda, klanında içine ettiniz. Birazda Arz'lar çeksin seni hem sağda solda saldırma imkanı buluruz ;) Bence ona karşı yazdıkların en az senin içinde geçerlidir. Neyse her şey olacağına varırmış. Arz'ın çocuklarına ve bu olayla neredeyse dağılan "Choosens kalabalığına" hayırlı olsun. :lol:
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Tryagain yazdı:Taa ne zamandır diyorduk "seviyesizler topluluğu" diye.. Birbirinize düşmeniz çok iyi oldu beter olun emi. Oyununda, sunucununda, klanında içine ettiniz. Birazda Arz'lar çeksin seni hem sağda solda saldırma imkanı buluruz ;) Bence ona karşı yazdıkların en az senin içinde geçerlidir. Neyse her şey olacağına varırmış. Arz'ın çocuklarına ve bu olayla neredeyse dağılan "Choosens kalabalığına" hayırlı olsun. :lol:
Korkuyorum... :(
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
VuSTuLaT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VuSTuLaT »

DeathxShock yazdı:
Tryagain yazdı:Taa ne zamandır diyorduk "seviyesizler topluluğu" diye.. Birbirinize düşmeniz çok iyi oldu beter olun emi. Oyununda, sunucununda, klanında içine ettiniz. Birazda Arz'lar çeksin seni hem sağda solda saldırma imkanı buluruz ;) Bence ona karşı yazdıkların en az senin içinde geçerlidir. Neyse her şey olacağına varırmış. Arz'ın çocuklarına ve bu olayla neredeyse dağılan "Choosens kalabalığına" hayırlı olsun. :lol:
Korkuyorum... :(
:mrgreen: :mrgreen:
[VuSTuLaT]

~ ѕιη¢є © 2oo7 ~

Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Emrahın beklenen hazin sonu geldi... Başından beri belliydi , Ben Dursun'un olgun ve adamına göre muhamele yaptıgını en basından berı bılıyordum ... Sizin gibi benim gibi arkadasına can ciger kuzu sarması düşmanına kan kusturan biriydi... Emrah ın üzerinde ne kadar item varsa nadide şaheser veya sarı olarak hepsı Legend ve Ghost un eserıdır. Fakat sanmayın kı karsılıksız. Dursun krala item veriyor onun yalanlarına ( Yaş , para wesaire ) arka cıkıyor Kralda onun charlarında ws atarak onun adını yüceltiyordu... Benım kralın tek hayran kaldıgım yönü kusursuz yalan söylemesiydi. Saniye başı yalan üreten bir arkadastı... Askerligini yaptıgını idda ediyordu halbuki 1995 dogumlu agaçören çok programlı lisesinde okuyor fotolar ile kanıtlandı... Oynadıgı internet kafesındekı arkadaslarını kamerada göstererek insanları ınandırmaya calısıyordu . Üzerinde 1 adet yücelen solucan olmadıgı halde Ghostun itemlerini kendisinin gibi gösterip reklam yapıyor , kral item aldı dendıgınde ise binbir türlü yalana başvuruyordu... Ben bunları hep söyledım bu son fazla uzak degıldı . O gun geldı cattı... Hayırlısı olsun !
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

XxXszrXxX yazdı:Herşey olacağına varır, her başlangıç acı bir şekilde son bulur..

beyin bedava sezer :)
kral sana gelincede hayırlısı diyelim ama anlamadığım bir olay var ndn lodoslar arz oluyor epey lodos olupta arz olan var bunun ndn yapıyolar zaten üstündük şimdi iyice üstün olcaz karşı taraf hep ezikti şimdi ebediyen ezik kalcak :)
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

3. bir klan istiyoruz. 8-) Başımızı dinleyebileceğimiz.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...

“Genel Sohbet” sayfasına dön