mustafa ne olur ne olmaz sen yınede yusufa carın sıfre falan ver sen gelemessen bn yusufun cara yusufda merlıne gecerMoreblood yazdı:Şunu 15.00 yapsak ? Yada Kadim hidra görevini en sona bıraksak olmaz mı ? Benimde İfliss ve Kadim hidra var ama saat 14.00 da olmayabilirim.xtengiz yazdı:Börteçinex Loncası Kadim Organizasyonu
Selamünaleyküm..
Saygıdeğer Lonca Üyelerim Ayberk Ağabey'in de Dediği Gibi Görev Organizasyonu Yapmamız Gerekiyor Salı Günü Gideceğim İçin Yarın Saat 14:00 ' da Mühürlüde Olmanız Rica Olunur Yapılacak Görev Listesi ;
-Solucan
-Yeşil Hidra - Kadim Hidra
-Buz Büyücüsü ( Bana Özel) - İflis
Katılcak Arkdaşlar Yarın Saat: 14:00 'Da Mühürlüde Olsun
Saygılarımla...
Alparslan YAMAN
Not: Emre ARmit Vahşi İksir Varsa Ver Bende 2 Tane Var![]()
Bu arada Aramit Vahşi iksir bende istediğin kadar varVeririm sana .
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Yav mustafa saten gidene kadar 2:30 u bulur solucan 30 dk sürse yetişirsin inş.
İksir bulun nan bana
İksir bulun nan bana
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Yetişirim İnşallah. İksir kasamda var gelemez isem Yusuf verir sanaxtengiz yazdı:Yav mustafa saten gidene kadar 2:30 u bulur solucan 30 dk sürse yetişirsin inş.
İksir bulun nan bana![]()
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Tşekkürler Alp. Ben saat iki gibi oyunda olmaya çalışacağım. Evde misafir var şu an onlarla ilgili bir sıkıntı olmazsa etkinlik vakti oyundan görüşürüz. Yalnız görevi olan arkadaşlara ulaşma konusunda dikatli olun cünkü kesildikten sonra benimde vardı tüh gibi söylenenler olmasın.xtengiz yazdı:Börteçinex Loncası Kadim Organizasyonu
Selamünaleyküm..
Saygıdeğer Lonca Üyelerim Ayberk Ağabey'in de Dediği Gibi Görev Organizasyonu Yapmamız Gerekiyor Salı Günü Gideceğim İçin Yarın Saat 14:00 ' da Mühürlüde Olmanız Rica Olunur Yapılacak Görev Listesi ;
-Solucan
-Yeşil Hidra - Kadim Hidra
-Buz Büyücüsü ( Bana Özel) - İflis
Katılcak Arkdaşlar Yarın Saat: 14:00 'Da Mühürlüde Olsun
Saygılarımla...
Alparslan YAMAN
Not: Emre ARmit Vahşi İksir Varsa Ver Bende 2 Tane Var![]()
Bu arada herkese hayırlı günler.
İsim: Ayberk
Börteçine Loncası Kurucu ve ikinci başkanı

ustax66 yazdı:GÜLÜMSE
Üç zengin yahudi kardeş annelerine doğum gününde birer hediye almaya karar vemiş…ler. Hediyelerini yolladıktan sonra aralarında sohbet etmeye başlamışlar. Birincisi demiş ki;
-’ Ben anneme kocaman bir ev aldım’. İkincisi
-’Ben bir limuzin aldım ve bir de şöför tutum.’ Üçüncüsü
-’ Benim hediyem hepinizinkinden güzel. Annemin Tevratı okumayı ne kadar sevdiğini ve gözlerinin iyi görmediği için artık eskisi gibi okuyamadığını biliyorsunuz. Ona bütün Tevratı ezbere bilen büyük kahverengi bir papağan gönderdim. Onu eğitmek için 12 Haham 12 yıl boyunca uğraşmış. Tevratı ezberletmişler. Bu papağan için havraya 20 yıl boyunca 1 milyon dolar bağışlayacağım. ama buna değer. Annem sadece bölümün adını söyleyecek ve papağan ona ezbere okuyacak.’ Öbür kardeşler biz niye bunu düşünemedik diye hayıflanmışlar ve kıskanmışlarsa da bir şey dememişler. Kısa bir süre sonra anneleri üçüne de birer teşekkür mektubu yazmış. Birinciye
-’ Abraham bu ev bana çok büyük geliyor. Tek bir odası yetiyor ama hepsini temizlemek zorunda kalıyorum.’ İkinciye
-’ Mişon yolculuk etmek için çok yaşlıyım arabayı hiç kullanmıyorum ve şöför çok kaba.
-’ Üçüncüye ‘Solomoncuğum annesini mutlu etmeyi bilen tek evladım sensın. Herşeyin büyük maddi hediyeler olmadığını gösterdin. Gönderdiğin tavuk çok lezzetliydi. Teşekkür ederim!’:)
İsim: Ayberk

La alp snn ıcın kasamı patlattım ıksırlerın hepsını aldım ıksırlerı problem etmeMoreblood yazdı:Yetişirim İnşallah. İksir kasamda var gelemez isem Yusuf verir sanaxtengiz yazdı:Yav mustafa saten gidene kadar 2:30 u bulur solucan 30 dk sürse yetişirsin inş.
İksir bulun nan bana![]()

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
İhsan AbBilgetonyukuk yazdı:Selamun aleyküm
Loncaya bir süre ara verdiğimi, işlerle ilgilenemeyeceğimi ve lonca liderimiz aramıza dönünce tamamen bırakacağımı bilmenizi isterim, gerekli idari işlemlerinizi veya sorunlarınız lonca yönetim kurulu başkanımıza ve diğer lonca başkan yardımcımıza ve de verilen vazifeleri gayet iyi yapan diğer yönetim üyelerine yaptırabilirsiniz, iyi forumlar.
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
Yusuf,Selim,Mustafa Sizi Tebirk Ediyorum Nasıl Börteçine Oldunuzu Gösterdiniz Sizden Hiç Ummuyordum Bidaha NE Bir Etkinliğe ÇAğrın Beni Ne Birşeye Helal Olsun Size :!: :!: :!:
İhsan abi acele karar verme lutfen bırazdaha dusun ısıne karısmıs gıbı olmayım ama bırakma be abiixtengiz yazdı:İhsan AbBilgetonyukuk yazdı:Selamun aleyküm
Loncaya bir süre ara verdiğimi, işlerle ilgilenemeyeceğimi ve lonca liderimiz aramıza dönünce tamamen bırakacağımı bilmenizi isterim, gerekli idari işlemlerinizi veya sorunlarınız lonca yönetim kurulu başkanımıza ve diğer lonca başkan yardımcımıza ve de verilen vazifeleri gayet iyi yapan diğer yönetim üyelerine yaptırabilirsiniz, iyi forumlar.lütfen sakin ol

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İhsan madalya ayarlıyamadım. Zincirlerin ucuna kadim pençe takalım diyorum, nasıl olur.Bilgetonyukuk yazdı:Selamun Aleyküm,
04.07.2011 tarihin yapılan yönetim kurulu üst düzey üyeleri toplantısında ,
[/color]
- Bir dahaki toplantıda bütün Börteçine loncası olarak hakeden kişilere madalya takılması,
- Börteçinexbağlı (Rıza Can) adlı loncamızdan ihraç edilen arkadaşın en kısa zamanda irtibata geçilerek loncaya geri alınacağı kararlaştırılmış, bütün Börteçine mensuplarına duyurulur.
İyi forumlar.

[right]Arif YAMAN[/right]