İyi geceler
Forumda gördüğüm üzere [Etkinlik] tagıyla oyunları yönetenleri beğenmeyen arkadaşlarımız var. Ben de beğenmiyorum. Zaten işleri konu kilitlemek , burda hakaret içeren bir şey yok . Benim gibi düşünen arkadaşlarla bu konuyu tartışmak için açtım.
Zaten Anka'da oyuncu azlığından sancak savaşı yapılmıyor. Genelde olduğu gibi onun yerine bugün de ölüm oyunu yaptık.
Ve Zahit vardı bugün. Nese girer girmez içeri , başladı oyun . Bakıyorum herkes takmış maratonları 4 dönüyor . Sözde kaçmak , oturmak , yatmak yasak.
Bu 4 dönenler sona kaldı . O kadar dememe rağmen 4 dönenleri etkinlik dışı bırakmadı .
Etkinlik içerisinde kaçmak yasak ama birinin pesinde kosmakta mı yasak , Ben sahsen olayın içindeydim gayette güzel kacıyordun Etkinlik gayet güzel gectiğini söliyebilirim güzelde yönetti Hakedende kazandı iyi oyunlar.
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Hm demek kaçan bendim , daha başlar başlamaz ayıyı saldım ve cholerada kim varsa durdurma (galiba o attı tam emin değilim). Zaten ordan sonra 2 sn felan yaşadım. Çoğu adam da birini kovalamaktan ziyade bana vurmasınlar diye kaçıyordu. Tabi kaçtın ve sana engel olan olmadı , neden güzel olmasın ki ?
Kimsenin günahını almak istemem ama, Test takımındaki arkadaşlarına yada daha önceki arkadaşlarına kıyak geçen (torpil yapan) bir çok vaka gördüm.Bu da öyle bir şey olsa gerek burak salla gitsin.
Damir yazdı:İyi geceler
Forumda gördüğüm üzere [Etkinlik] tagıyla oyunları yönetenleri beğenmeyen arkadaşlarımız var. Ben de beğenmiyorum. Zaten işleri konu kilitlemek , burda hakaret içeren bir şey yok . Benim gibi düşünen arkadaşlarla bu konuyu tartışmak için açtım.
Zaten Anka'da oyuncu azlığından sancak savaşı yapılmıyor. Genelde olduğu gibi onun yerine bugün de ölüm oyunu yaptık.
Ve Zahit vardı bugün. Nese girer girmez içeri , başladı oyun . Bakıyorum herkes takmış maratonları 4 dönüyor . Sözde kaçmak , oturmak , yatmak yasak.
Bu 4 dönenler sona kaldı . O kadar dememe rağmen 4 dönenleri etkinlik dışı bırakmadı .
Başına böle şeyler gelen varsa dertleşebiliriz
Bi günde ağlamadan oynayın şu oyunu ya bi kere o maraton takıp dönenenlerin ayıbı savaşacak adam adam gibi hazırlanır girer adam gibi savaşır ödülünü alır sonra boy boy konu açıpta kafa ütülemez etkinlik atmaya kalksa salonda da adam kalmaz ozaman toptan kaldırsınlar etkinliği bumu istediğiniz hayır adam kapıda tankmısın değilmisin araştırmasımı yapacak anlamıyorum ki
Bi günde ağlamadan oynayın şu oyunu ya bi kere o maraton takıp dönenenlerin ayıbı savaşacak adam adam gibi hazırlanır girer adam gibi savaşır ödülünü alır sonra boy boy konu açıpta kafa ütülemez etkinlik atmaya kalksa salonda da adam kalmaz ozaman toptan kaldırsınlar etkinliği bumu istediğiniz hayır adam kapıda tankmısın değilmisin araştırmasımı yapacak anlamıyorum ki
Kaçarak kazananların tank olup olmaması değil önemli olan.Dışarı atmasa bile etkinlik sonunda takip ettiyse diskalifiye olduğunu acıklayabilir.
Kaçarak kazananların tank olup olmaması değil önemli olan.Dışarı atmasa bile etkinlik sonunda takip ettiyse diskalifiye olduğunu acıklayabilir.
Tamam işte kardeş biraz empati kurmak lazım.Kaçıyoruz izleniyoruz atmalar başlıyor ki herkes kaçıyor kovalayan çok az adam manasızca dolanıyor yani o derece başı sonu yok herkes kaçıyor bide gurup olup anlaşıyorlar savaşıyorlar kim sorarsa kazananıda yok yani bu açıdan bakarsak.En temizi büyü gir kes çık bitti
Etkinlik içerisinde kaçmak yasak ama birinin pesinde kosmakta mı yasak , Ben sahsen olayın içindeydim gayette güzel kacıyordun Etkinlik gayet güzel gectiğini söliyebilirim güzelde yönetti Hakedende kazandı iyi oyunlar.
amacım tartışma yaratmak değil belli bir şahsı zan altında bırakmak da değil ama hakeden nasıl kazanıyor ?
içeride hepimiz şahit oluyoruz zaten son 4e aynı gruptan insanlar kaldı bunların 2si tank 1i ruh taşından çıkıyor
zaten 2 tankı kesene kadar ofansif baya uğraştı ki üstüne bi de etkinliğe yardım et kesemiyorum diyor.
bu oyun güzel miydi artık adil miydi orasını bilemeyeceğim.
taktik şu herkes tank olur ayı atar.şansı olan içerde kalır ,loncası olan iiçerde kalır,gm ın oyundan atmadıgı ıcerde kalır.gerisi yol alır.ölüm oyunu iyice saçma bi hal aldı şifa oyunu bıle daha hızlı oluyordu.adamlar aynı loncadan 10 kişi giriyor hepsı tank..ayıları aynı adama yonlendırıp kudretının içine edıyorlar.sonra dıgerıne yonlendırıp sıra sıra adam bırakmıyorlar.sona 7 8 tanesı kalıyor onlar kendı arasında oynayıp bırısı kazanıyor.sonra çıkıp hakeden kazandı yok şu kazandı demeyın bana.son 6 7 ye kalıp içerden atılmak ne demek! hep beraber koşuyoruz,kudretim 5 iksir içiyorum,gm diyorkı savaşmayan atılacak,bı anda 6 kişi bana dalıyor benzıhın toplayarak uzaklaşıyorum ayı bırakıyorum ofanslara,ayıyı ard arda yonlendırıyorum 4 5 tanesının kudretı sıfırlanıyor,bu sure zarfında uzaklaşıyorum kı ölmeyım dıye.bi bakıyorum PATT diye oyundan düşüyorum yada atılıyorum "sebep savaşmayıp kaçtın" eğer adamlar bu şekilde yapmasalar ben neden savaşmayayım.
SAvaşmayanı atmak yerıne deyin ki o zaman defansıf dövüşme kullanan atılacaktır!(ama dıyemezsınız 2000 akçelik ayıyı gagalamak için![ben geldiği gün aldım,defansıf ve ayıyı aynı anda ilk kullananlardanım, böyle yapılcağını bilsem ne gelsin derdim ne alırdım,nede mılletın aklına sokardım böyle bişeyi])
daha sonra;
etkinlik salonunda oyuncular birbirlerinin nick namesini görüp kendı arkadaşlarıysa saldırmıyorlar.etkinlık alanında sadece etkınlık gorevlılerı ve gm ler oyuncuların nıcklerını gorebılsın gerı kalanları goremesın. bu sayede gruplaşmaların onune geçilmiş olur.
bak bakalım o zaman savaşmayan oluyor mu
birisi sakın alta gelip de bu onerılerınızı desteke yollayın,forumdan kafa şişirmeyın demesın (zaten yolladım),
desteke öneri yolluyoruz adamlar cevabı kopyala yapıştır yapıyor
öneriniz update ve fikir havuzuna atılmıştır,iyi oyunlar
gm e yada deve soruyorum diyorum kı etkınlıkler dışında ıkv oynuyor musun ,adamlar hayır dıyor.sen bu oyunu GM hesabı olmayan bi hesaptan oyna kı bızım ne çektıgımızı anla.biz öyle yukardan bombacı bırakarak adam kesemıyoruz klanda,bizim canımız ve kudretımız sonsuz deil.yada ıstedıgımız ıtemı aynı anda ustumuze basamıyoruz.
şuna bile razıyım oyuna gır gm hesabınla gır bı gez,ejdersız ecelsız latıfsız asapsız tonla oyuncu var,kadım kescek adamlar kelle başı 10m den kesek diyorlar.bu adamlar daha ustunu dızmemiş kadimi nası kessın.junon gorevı var bu adamlar junonu nası kessın.buyuyse ejder şifaysa asap olmadan kapıdan içeri giremiyon.çemberlı gelelı 1 ay oldu daha içeriye giremedım bıle,ki şaheserım var.
en azından zor gorevlerde oyunculara yardım edin,(kadim görevimde junon görevimde tmm orda sorun yok bunları onun için yazmıyorum).
yazdıkça yazacağım geliyor ama ıyıce konu alanının dışına çıkmak ıstemıyorum.
ben bunları yazdımya ya forum hesabım kapanıcak yada oyun hesabıma bişiler olucak saf cıkmıcak ıtem düşmücek vb.
şuan yönetim bana kızıyor olabılırsın ama en kolayı çekip gitmek.ben burda şikayetlerimi söylemesem,oyuna yeni başlamış kımselerde aynı sıkıntıyı yaşayacak ve oyuna benım kadar baglı olmadıklarından bırakıp gitcekler.forumda şikayetlerını dile getırenlere teşekkur bıle etmenız lazım. dışardan bırısı ıkv nasıl bı oyun dedıgınde hala çok güzel bir oyun dıyorum,ama yalan söylemek çok kötü bişey !