SAYIN DEVELOPER LÜTFEN ACİL CEVAP!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

SAYIN DEVELOPER LÜTFEN ACİL CEVAP!

Mesaj gönderen Ocipres »

Re: RON VE TÜREVLERİ OYUNUN İÇİNE ETMEYİ BIRAKIN ARTIK!

İleti Lathander 22 Haz 2011 11:40
Ocipres,

Durumu incelediğimizi belirtmekle bereber, doğru bir inceleme için gerekli bilgileri toparlamaktayız. Daha sağlıklı bir değerlendirme adına kişileri hakarete ve tatsız cezalara yöneltecek bu tip söylemlerden kaçınalım, özellikle konu başlığı seçerken dikkat etmeni rica ediyorum.

Bilgine.
Sizinde bilginiz dahilinde olan yukarda incelenip takip edilmekte olduğunu belirttiğiniz olay üzerinden yaklaşık 12 gün geçti.Bu olayın vukuu, olayın içinde yeralan kişinin forumda resimlerle ifşası üzerine ben ve forumu takip eden birçok arkadaş ve yukardaki ifadenizin verdiği izlenimlede sizcede tespiti yapıldığı hepimiz tarafından biliniyor.
Arge ve TT mensubu arkadaşın böyle bir olayın içinde olması hiçbir şekilde tasvip edilecek bir olay değil.Üstelik bunu yaparkende bu yaptığını loncasına maletmekte.Bütün loncalar arası eşitliğide görevli olmasından dolayı elde ettiği avantajla böylelilkte bozmaktadır.

Canımı sıkan bir olay var.Bu olay sümenaltında unutulmayamı bırakılıyor.Zira bu arkadaşın ve mensup olduğu lonca üyelerinin hadlerini aşan tavırlar, söylemler içinde bulunması sanki bu olay takip edilmediği izlenimini bende uyandırdı.

Dün forum sayfasında bir yazı yazdım.Polonyada düzenlenen bayan basketbol takımızın bir maçı üzerine izlenimlerimi paylaştım.Bu yazıya iki ron üyesinin hakaret içeren yorumları beni gerçekten çok şaşırttı.Kendileri ve loncaları hakkında hiçbir yorum gönderme yoken üstelik.Bu yazıya yukardaki gaffarı kesim olayını gerçekleştiren arkadaşın aynı zamanda forum yetkilisi olması vede bu yazıma müdahalesi çok ilginç.Forum yazımı tartışmaya dönüştü diye kilitliyor.Yazım tartışma yaratacak bir yazı değil.Kendi loncasından iki arkadaşı direk hakaret içeren yorum yapmış.Sen arkadaşların hali buyken hakaret içeren ifadelerini silip birgün hadi arkadşların diye yarım gün uzaklaştıramıyorsan Forum yetkilisi görevini objektif yapamıyorsun demektir.Arkadaşların dahil olduğu bir forum yazısına adil yaklaşamıyacaksan niye müdahale ediyorsun.Olayın neresinden bakarsak bakalım sizin, yapılanı yanında kar bırakma tavrınız bu insanları bu şekilde davranmaya sevkediyor.

Şu arkadaşın yorumuna bakarmısınız.
Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!

İleti Rxticey 02 Tem 2011 22:22
viewtopic.php?f=22&t=68071

Bu konu yu açarken Hiç düşünmediğin besbelli

Oyun içi olsun Forum olsun itiraflar atmaktadır.
Ama kanıtı olmadan birilerinin arkasından konuşmak ne kadar doğru bilinmez.
Kendisi ron üyesi ve link verdiği yazımı kanıt olmadan iftira attığımı söylemektedir.Ve gaffar kesim grubundada yeralmıştır.İftira attığımı kanıtsız yorum yaptığımı söylemektedir.

Sayın Developer lütfen bu rezalete son verin.Bu insanların parasız maaşsız oyuna katkı bulunmak istemelerinin tek sebebi elde ettiği bilgileri oyunda kullanma isteğidirki bununda sizin işinize gelmesi beni son derece rahatsız etmektedir.Oyunu bu insanlara teslim ettiğiniz sürecede hiçbir zaman ikv severek oynayacağımız bir oyun olmayacak.Acil cevaplamanız dileğiyle.Saygılar Sevgiler.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: SAYIN DEVELOPER LÜTFEN ACİL CEVAP!

Mesaj gönderen justine »

Bu konunun altına benden başka bir RoN üyesi yorum atmayacak Ocipres.

Daha önceki konunun kilitlenmesini yanlış görüyorsun sanırım.. Ancak sen de dahil olmak üzere o konuda yorum yapanların hiçbiri forumdan uzaklaştırma almamış.. Orda bir arkadaş bizim loncadakilere "köpek" gibisinden bir laf ediyor o dahi uzaklaştırılmıyor. Konu ikili tartışmadan 4 lü tartışmaya dönüşmüş ki forum kurallarında karşılıklı kişisel tartışmaya dönüşen konuların kilit yemesinden doğal birşey yok sanırım..
Burda hemfikir olacağımızı düşünüyorum..

Ayrıca sen bizzat kendisine " tatlı-tuzlu fark etmez" dediğin halde , görevli yetkilerini yine de kullanmamış , belki de senin bu açtığın konunun önüne geçmeye çalışmıştır.. Ancak sen yine de olayı bu konuyu açmaya yeltenecek kadar uzatmak peşindesin.. İyi madem bu sefer ben sana ayak uydurayım , ince ipin üzerinde seninle bir tango dönelim.. Canımız sıkılırsa horon da teperiz..

Ocipres ,senin başını çektiğin , "Bunlar içerden bilgi alarak kestiler gaffarı" diyen takımın bilmediği birşey var ki , gerek TATLISU gerekse diğer loncadaşlarım Gaffarın kesilmesi durumundan son derece pişmanız.. Resmen lanetlendik.. Yönetim ya da lonca üyelerinin aldıkları bir karar olduğu için değil , tamamen sizin gibi hırs küpü olmuş bunlar nasıl kesti de biz kesemiyoruz diyen , ama geçmişi çabuk unutan forum yazarları yüzünden.. Şu anda bu durumlarla uğraşmaktan , ne Gaffara gitmeye hevesimiz kaldı ne de oyuna girmeye.. Eskiden her oyuna girişimde en az 4-5 loncadaşımı görür ufaktan bişiler yapmaya çalışırdık.. Şimdi giriyorum ve 2 kişi oluyorsak ne ala.. Sizce bizim bunu yaşamamız hak mıdır ?? Hak ettiğimiz bu mudur_?

Ayrıca bundan önce açtığın konunun altında yazdığım yorumu hatırlarsın Ocipres.. Oyun biligimizden ya da oyunculuk yeteneklerimizden şüpheniz varsa KPem de kozlarımızı paylaşalım demiştim.. Bu davet hala açık , hala geçerlidir.. Eğer ki hala ferdi dışında bizim ne bir bilgimiz ne de yeteneğimiz olmadığını düşünüyorsanız size bir takım ayarlayalım bizim loncadan hatta 2 takım ayarlayalım ilk takımı yenemezseniz çerezlik bir takım çıkaralım karşınıza gönlünüz olsun diyecem ama , inan ki bizim loncadan size çerezlik ekip çıkmaz..

Neyse lafı uzatmaya gerek yok.. Hepinize başarılar diliyorum.. Umarım oyunda tatmin noktanıza ulaşırsınız..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Dear Justine,

Bu mektubu sana yazıyorum. Burda havalar güzel biraz nemli ama esiyor püfür püfür.Yazı rengini çok beğendim o rengin adı ne ?Ben de yapmayı düşünüyorum çok cool. Gaffar Beyin odasında ki makinaların rengine benziyor.Birinden bahsetmişsin "tatlı tuzlu" demişsin onu ben dediydim. "Köpek" demişsin onu da ben dediydim. Kpem e çağırmışsın ama kusura bakma lonca Ergenekon olarak bizim ne kp miz var oraya girebilecek ne de sizin karşınızda durabilecek cesaretimiz(!).
Dayım bilgisayar mühendisi, hayatında 1 kere oynamamıştır Counter gibi şeyleri ona göre bu oyunları oynayan kişiler kendi zayıflıklarını araya bilgisayar koyup kapatmaya çalışırlar. Bu fikri tamamen benimsemiş bulunuyorum eğer takip ettiysen bu konuda bir yazı da yazmıştım. Bu yazıdan sonra adres vericem gel lan dicem diye düşündün herhalde ama vermiyorum.
Yunanistan da her trafik kazasının ardından orda hayatını kaybeden birisi varsa oraya içinde mumlar olan minyatür bir klise yapılır. Keskin virajlı dağlara gidersen eğer, her virajı birisinin kendine ayırdığını görürsün. İçin titrer her virajda, senden öncekinin yaptığı hatayı yapmamak için bazı virajlarda 5 i bulur bu heykelcikler. Ben RoN u saygın bir lonca olarak bilirdim ama Ocipres' in kapatılan son yazısından sonra benim için her viraj mumlarla dolu. Unutma sakın Aseletin İntikamı olmaz, Asiller intikam almaz.

Evdekilere selamlar,çocukların yanaklarından öptüm. Yazının rengini söylemeyi unutma.
Sincerely Çağlar
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

Yoğun iş temposu yüzünden oyuna da foruma da çok sık giremiyorum. Bugün şöyle bir göz atınca geçmişte tartışılan bazı konuların hala gündeme getirilmeye çalışıldığını fark ettim. Konu üzerinde düşünme fırsatım oldu. Öncelikle RoN üyelerinden bir çoğunu tanıyorum hatta bir kaç kişi benim semtimde oturuyor. Genel itibariyle oyuna fazla kapıldığınızı düşünüyorum. Ferdi hakkında ikinci ağızlardan duyduğum çok şey var, fuar alanında gördükten sonra da kendisiyle pek muhatap olmuşluğum yoktur, kendisini sevmem. Volkan seni de az çok tanıdığımı düşünüyordum. Ben bu tavırları sana yakıştıramıyorum kusura bakma. Beni herkes az çok bilir. Oyunda veya forumdaki konuşmalarımda genel itibariyle klavyemi konuştururum, gerçek kişiliğimle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Sizin durumunuz da aynı şekilde olduğuna inanmak istiyorum.

Kendimden örnek vereyim. Ben bu oyunda klan savaşları dışında hırs yapmadım. Yok şu bossu ilk öldüreyim yok şu şaheseri ilk üreteyimdi falandı filandı uğraşmadım. Ocipres ile önceden tartıştığım da olmuştur, atıştığımız da olmuştur ancak kendisinin oyun bilincinde olduğunu öngörüyorum.
justine yazdı:sizin gibi hırs küpü olmuş bunlar nasıl kesti de biz kesemiyoruz diyen...

inan ki bizim loncadan size çerezlik ekip çıkmaz...

Umarım oyunda tatmin noktanıza ulaşırsınız...
Devenin dikeni yemesine hırs denir. Deve diken yerken canı acır fakat yemeye devam eder, kendisi için iyi bir şey olacağını zanneder.
Bu kıssadan bi hisse çıkartırsak ne mutlu bize. Sevgiler.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Daeron
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Daeron »

Konunun incelendiğini ve sonuca ulaştığında sizlere duyuru yapılacağı haberi verilmişti.

Sizlerden ricamız; inceleme bitene kadar aynı içerikli konuları açmamanızdı . Sizlerse hala açmaya devam ediyorsunuz.

Bu sebep ile forum hesabınızı 1 günlüğüne kapatıyor ve konuyu kilitliyorum.

Not : Bir konu açarsanız. Eğer o konu altında tartışmaya yönelik yorumlar yapılıyorsa, bu yazıları bizlere rapor ederseniz gerekeni yaparız. Eğer yazılan her yazıya şahsi olarak cevap verirseniz bu konu tartışmaya dönüşmeye başlar. Bu tür yazışmalar devam edersede konu kilitlenir.

Not 2: Tekrar ediyorum. Olay sonuçlanana kadar aynı konuları açmayınız.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön