LoncaKurucusu yazdı:Merhaba Arkadaşlar..
size bir sorum olucak Oda Meraktan
1 ) Çemberlitaşta KARABASANI gören varmı?
2 ) Yanına Giden kesmeyi deneyen elinde Fotorafı veya Kesen Birileri varmı merak sadece Suana Kadsar hiç bir sunucuda Görmedim .. !
Çemberlitaşta Karabasanı Patasana ve ekibi görmüştür gaffarıda onlar kesmiştir ancak Tepki toplamışlardır gruplarında 1 rehber olduğu için... O fotoğraflar Gogleden Kaldırıldı ama istiyorsan Faceni özel mesajla yaz göstereyim ben sana
bölgenin sonunda ne çıkacak acaba merak ediyorum bunlar çok ürkünç şeyler valla kıyamet asa reçetesini yansıtmışlar klandan gaffardan diye vay bee ne heyecan hele şükür ikv'den yaratıcı yaratıklar.
Oyunun yazılımını adam gibi yazmıyorlar sonra böyle hatalar oluyor. Şu datalarla oynamaya da bir çare bulamadılar. Çemberlitaş konsept çizimlerde görülüyor Karabasan.
Evet gerçek yöneticiler hemen kaldırdılar görenler gördü göremeyenler göremedi
bişey sorucam hani gmler argeler filan gelecek bölümün giriş yerlerini vs vs koyuyorlarya karabasanlarda kara köyde gelecegi içinmi kaldırdılar bence o yüzden kaldırdılar yoksa niye kaldırsınlar demi D
Evet gerçek yöneticiler hemen kaldırdılar görenler gördü göremeyenler göremedi
bişey sorucam hani gmler argeler filan gelecek bölümün giriş yerlerini vs vs koyuyorlarya karabasanlarda kara köyde gelecegi içinmi kaldırdılar bence o yüzden kaldırdılar yoksa niye kaldırsınlar demi D
Oyun hatası kullanılarak ilerlendi. Eğer oyun hatası olmasaydı henüz kimse gaffarı kesemeyecekti ve karabasanları göremeyecekti. Bir nevi sürprizi bozmamak için.