ŞAHXHAN Ayıp Ettin....
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
ŞAHXHAN Ayıp Ettin....
Milleti O Kadar Topladın Köprüye Kadim Kesmek İçin Son Grup Bizimkiydi Yüz Üstü Bırakıp Gitmek Delikanlılıga Sıgmaz... Dahada Selam Sabah Verme Yakında LODOS Olacam ARZ larda Da Adam Kalmamış.. + Görevimin Olup Olmaması İle Alakalı Bişey Deyil Görevim Olmasada Olur Ama Yapamayacagın Şeye Milleti Toplama
Re: ŞAHXHAN Ayıp Ettin....
Sen ne konuşuyorsun velet
bunu eski nick Echooo ve axifarukdur ve lodos klanından bunu yerin dibine soka soka kovduk gitti isim degiştirdi arzlara sıgındı velet kim oldugunu kuklacı asla unutmaz seni ipleyen yok sunucuda halen gidiyorsun Emraha laf söliyorsun arzlar aarasına aldıgı için şukret kapa ceneni işine bak.
Yeni nick ulusoybe bilmem ne bunun bilginize
BENEVOLENT
bunu eski nick Echooo ve axifarukdur ve lodos klanından bunu yerin dibine soka soka kovduk gitti isim degiştirdi arzlara sıgındı velet kim oldugunu kuklacı asla unutmaz seni ipleyen yok sunucuda halen gidiyorsun Emraha laf söliyorsun arzlar aarasına aldıgı için şukret kapa ceneni işine bak.
BENEVOLENT
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
Senin Canını Çok Yakmışım Zamanında Ama Herkez Adımı Biliyo Zaten Nie Burda Aglayarak Sölüyosun Ki.. + LODOS Klandan Bi Cacık Olmayacagını Anladım O Yüzden Çıkdım Çıkarken Sanamı Sormam Gerekiyodu ? ARZ Klanı Kimsenin Babasının Klanı Deyil İsdedigim Zaman Girerim İsdedigim Zaman Çıkarım Bunu Da O Küçük Beynine Yazugurbaba yazdı:Sen ne konuşuyorsun velet
BENEVOLENT
ECHO sen Kimsin Benim Amcama Laf atıyosun ? Seni Hesaba aLan kimde kadime söz vermiş ?
RaLf /// RaLfJoNeS
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
Konuşmak biR beceRİ İse, Susmakta biR SanattıR.
> TRaLF < ***
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
Sen Deyil Amcan YazsınRaLf yazdı:ECHO sen Kimsin Benim Amcama Laf atıyosun ? Seni Hesaba aLan kimde kadime söz vermiş ?
O itLeRLe konusmuyo k.b 
RaLf /// RaLfJoNeS
> TRaLF < ***
> TRaLF < ***
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
Seninle Nasıl Konuşuyo Ki ? Önce Bi Terbiye Edin Kendini Sonra GeL AslanımRaLf yazdı:O itLeRLe konusmuyo k.b
ECHO yazdı: Milleti O Kadar Topladın Köprüye Kadim Kesmek İçin Son Grup Bizimkiydi Yüz Üstü Bırakıp Gitmek Delikanlılıga Sıgmaz... Dahada Selam Sabah Verme Yakında LODOS Olacam ARZ larda Da Adam Kalmamış.. + Görevimin Olup Olmaması İle Alakalı Bişey Deyil Görevim Olmasada Olur Ama Yapamayacagın Şeye Milleti Toplama![]()
Öncelikle bana 2 grup a kesilecek denildi 2 gruba kesip gittim bu 1
2. gruba kestiğim anda orda 3 arz kalmıştı hangi 3. gruptan bahsediyosun bana faruk buda 2
faruk benim oraya gittim 2 grup dendi 2 gruba kesmişim vede kalan 3 kişiye 1 grup diyosan senin grup kavramında sorun var. daha cevap vermiyeceğim buda 3.
faruk beni bilen bilir 200 den fazla kadim kesmeye tanklık ettim hep benden gitti giden örs parası oldu 1 kişi diyemez para karşılığı kesti diye ben yardım amaçlı yaparım bir işi menfaat için değil ben kadim kesicem herkesin görevi olacak demedim grupları toplamadım ama genede kestirdim 2 grubada.
***Ş@H***