Sobee bi silkelen artık...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Sobee bi silkelen artık...

Mesaj gönderen Battuhan »

Baştan söylüyorm öyle şaşa lı kelimeler beklemeyin , dediniz nedir sizin onu ben senelerdir çözemedim çok merak ediyorum elinde gerizekalıca bi kılıçla sağa sola zıplayan azına tuvalet terliğiyle vurduğumun veledimi sümük canmı önemli sizin için , yoksa senelrdir size PARA YEDİREN Ikv halkımı.Ne sorunlarımıza cevap verirsiniz , ne adam gibi yenilik yaparsınız yaptığınız yeniliklerde
AKÇE AKÇE AKÇE arkadaş bakın akçeyi eleştirmiyorum 3 , 5 tane sivri adam çıkıp " e akçe olmadan nasi olcak" diyip kafamın tasını attırmasın , bizde biliyoruz para olmadan bişey olmayacağını.Ulan bide kalkıp biz yaptık diyebiliyosunuz ya sabah akşam azınıza azınıza vursam yine doymam :D Ulan biz olmasak sobee binası olarak delirip halay çekersiniz be binada neyse sizin ADAM olamya bizimde SUSMAYA niyetimiz yok , amacınız neyse yapında bizde beklemeyelim. Ha bu arada o deli gibi kendini oyuna kaptıran tiplerede söyliyim bu oyun eninde sonunda bi BAHANE bulunup kapatılacak sonra vay emeklerin Ah emeklerim diye ZIRLAMAYIN forumda.

Eminönü

Chatlakxgirls
Düşprensesi
Yanığaxyoğurtsür
Cilvelinaciye
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
Kullanıcı avatarı
jadde
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sobee bi silkelen artık...

Mesaj gönderen jadde »

diğer oyunlardada para var diyenler size söylüyorum diğer oyunlar gibi dükkanımız var o zaman adam gibi paralı eleman alsınlar diğer oyunlar gibi işlerini adam gibi yapsınlar 2-3 acemi çaylak ile değil...
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?

İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

jadde yazdı:diğer oyunlardada para var diyenler size söylüyorum diğer oyunlar gibi dükkanımız var o zaman adam gibi paralı eleman alsınlar diğer oyunlar gibi işlerini adam gibi yapsınlar 2-3 acemi çaylak ile değil...
Bu gün oyun evresinde tanıstığım iki kardeşim daha abi oyuna ara veriyoruz dedi ve devam ediyorlar ara vermeye bu düzenleme ve ara verme daha cok olacak demedi demeyin.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
Battuhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Battuhan »

Şuraya bakın kimse azını açıp cevap bile yazmaya tenezzül etmiyo , herkez kendi havalsında işte.Adamlar ensesine vur lokmasını al apıyolar millet bitarafını yaya yaya izliyo :D
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]

Kuralda Biziz Yasada...

Resim
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

professional hareketler bekliyoruz sobee den yurt dışındaki oyuncularıda düşünün üyelik al gibi amotorlerlede iş yapmayı bırakın artık 1 ay oldu pin vericek daha ayıp yaa :(
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön