Şikayet?
Şikayet?
bugün saat 11 gibi monolote(yanlış olabilir) adında biri gelip 150 bin borç istedi gbmye gircekmiş bende 'hyr' dedim oda 'siz insanmısınız yabancılar anlaşıyo ..' yalan söylüyosam ...küfür...' bende şikayet ettim.'/R monolote inanmayın sahtekardır.' yazdım.şimdi çarıma girdim susturulmuşum o susturulmamış.burda kim ceza yemeli sizce?
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Şikayet?
Merhaba Ceza İtirazını buraya yapa bilirsiniz.http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/boldman yazdı:bugün saat 11 gibi monolote(yanlış olabilir) adında biri gelip 150 bin borç istedi gbmye gircekmiş bende 'hyr' dedim oda 'siz insanmısınız yabancılar anlaşıyo ..' yalan söylüyosam ...küfür...' bende şikayet ettim.'/R monolote inanmayın sahtekardır.' yazdım.şimdi çarıma girdim susturulmuşum o susturulmamış.burda kim ceza yemeli sizce?
saol bi bakıyım siteye
Karakterin susturulmuşsa bildirim için e-mail gelmiştir gelen e-mail ile cevap verip itirazda bulunabilirsin.
Merhabalar,
"27.01.2010 16:18:32" tarihinde 'kuklaci' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'kuklaci' Sunucusu'nda, '29.01.2010 16:18:32' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.
Bilginize sunarız.
----------------------------------------------------
yardımın sonucu bu oluyormuş.ayrıca o kişide benle aynı cezayı almış
"27.01.2010 16:18:32" tarihinde 'kuklaci' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'kuklaci' Sunucusu'nda, '29.01.2010 16:18:32' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.
Bilginize sunarız.
----------------------------------------------------
yardımın sonucu bu oluyormuş.ayrıca o kişide benle aynı cezayı almış
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Lütfen ceza itirazi için size gelen e-maili yanıtla yaparak ceza itirazinda bulununuz. Forum üzerinden yapılan itirazlar dikkate alınmamaktadır.