Eskiden düşmanlarımız bile delikanlıydı erdicimCARIZMA yazdı:SeLçukda bırakıyorsa bnmde düşünme zamanım geLmiş demekdir .. Kendine iyi bak kardeşim eskiLeRİDE biz biLiriz bi anLarız o dostLugu hayLada öyle.
Uzun bi ara...
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: Uzun bi ara...
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Aynen seLçuk aynen kendimize daLan adamı kesince biLe bi ton Laf yiyoruz nasıL birşey oLmuşsa artık..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS

- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Görüşmek uzere kardesım ıns askerlık hayatında ıyı bır yere dusersın yada ıns yanıma gelırısn emın ol kral gıbı yasarsınYaslikurt yazdı:Fazla konuşmaya gerek yok neden bıraktığım herkez tahmin ediyordur.Zamanında onlarca saat sıkılmadan oynadığım bu oyun artık sıkıcı olmaya başladı.1 ay sonra askere gidicem o 1 ay lık sürede oyuna fazla giremiycem. asker'e giderken helallik alırım sizlerden şimdi almanın alemi yok herkez kendine iyi baksın.Yahu düşünüyorum da eskiden oyunda kavga etmek bile zevkliydikarşındaki kişi gerçekten seviyeli biri olurdu şimdi kavga ettiğim kişileri adeks buluşmasın'da gördümde vallahi utandım.neyse gene çok konuştum kendinize iyi bakın.
DİPNOT:Dediğim gibi sadece bu bir ara![]()
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071