Bi Bakarmısınz *
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bi Bakarmısınz *
Arkadaşlar İstihbarata gidiyorum ama yeşiL hidra görevinı vermıyor . Komutanada gittim oda vemriyor . Her görevi yaptım acaba şundan şüpheleniyorum komutandaki zincir delisi , sultan , cevriye görevlerini yapmadım ondan Olabilirmi ?
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Re: Bi Bakarmısınz *
İstihbarat Subayından Keşif Alırsın ,Komutandan ise Yeşil Tehlike Görevini Alırsın.O Dediğin Görevler ile Alakası Olduğunu Sanmıyorum İstihbarat'ın Vermesi Lazım Keşifi.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

Görevi Vermiyor Kardeşim :S Bunun Nedenı Nedır Hala bıLemıyorum Acilen Yardım
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Ben çeteci görevlerini yapmadan hidra görevlerini almıştım ama yeşil hidra görevinden önce keşif görevi var, belki almışsındırda haberin yokturM1btLa yazdı:Arkadaşlar İstihbarata gidiyorum ama yeşiL hidra görevinı vermıyor . Komutanada gittim oda vemriyor . Her görevi yaptım acaba şundan şüpheleniyorum komutandaki zincir delisi , sultan , cevriye görevlerini yapmadım ondan Olabilirmi ?
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

Yok yav kaç defa baktım yok (
Lwlin yetmiordur D

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Öncelikle hidra keşifinden önce yeşil görevini yapmanız mümkün değildir. Keşif görevini alamıyorsanız mısır çarşısındaki gb anı dan alamadığınız görevleri kontrol edin.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.