O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Meşkul yerine meşgul yaz öyle felsefe yap amcaOcipres yazdı:Bu yazımda senle ve loncanla alakalı bişeymi yazılmış ).Ezilip büzülmek dediğim bu işte ).Tavşan gibi çıkma heryerden.Haddini bilmiyorsun meşkul etme beni.Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
İleti Kronik35 02 Tem 2011 21:29
Ocipres yazdı:
İleti Kronik35 02 Tem 2011 21:11
Ocipres yazdı:
İleti melodrama44 02 Tem 2011 20:40
Kronik35 yazdı:Beyin bedava
Hatta ve hatta ikv dükkanda.
İrtifa farkından dolayı ezilip büzülme mümkündür,basınçtan dolayı.Bünyenizin dayanabileceği irtifada takılın ).
Ocipres
Tabi yıllarca deneyimini yaşayınca bu kadar bilgin olması normal=)
Mensup olduğun loncayla kapanan bir mevzum var.Üstelik benim tarafımdan kapandı.Açtırma kutuyu söyletme kötüyü.Butür yazılarım çok, sende beyin varsa sende cesaretle izlenimlerini paylaş.Güvenli irtifanda takıl,tavsiyemdir.
Ocipres
Senin bi konu açtığını zannetmiyorum veya sen öyle sanıyorsundur biz kimseyle tartışmıyoruz kaşınan varsa duşa yolluyoruz=)) Sen kendin sataştın bizim kimseye lafımız yok...Selametle.
Ocipres
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Peki madem öyle yarın kapattığım konuyu tekrar açıyorum.Bu sefer kapatmamak üzere.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
-
- Cin Avcısı
Nasıl tartışılınacağını bilsen içim acımıyacak. Umarım bazı balıklar (tatlı veya tuzlu su farketmez) size konuşmayı öğretir ya da tasmanızı takar.Kronik35 yazdı:Beyin bedava
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
seninkini açmışlar sanırımda oraya buraya havlıyorsun opicres denen şahsiyet aklına her geleni yazıp forumun içine etmeyi marifetmi sanıyosun. Nedir burası güzin abla köşesimi her gelen derdini açsın neymiş fransa kaybetmyiecekmiş aferim acaba o çocuk yenildi diyemi ağlıyodu acıktı diyemi karnı ağrıyor diyemi veyahut aşırı sestenmi rahatsız oldu saçma sapan şeyler yazılıyor oyun bu oyun bu kadar kafanızı takmayın yazık hasta oluyorsunuz sonra.IISehrazatII yazdı:Nasıl tartışılınacağını bilsen içim acımıyacak. Umarım bazı balıklar (tatlı veya tuzlu su farketmez) size konuşmayı öğretir ya da tasmanızı takar.Kronik35 yazdı:Beyin bedava
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Bende beyin varmıymış yarından itibaren sınamak istiyorum ).Allah yardımcınız olsun.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
herkeste beyin var ama bunu kullanmak önemli ki herkes kullanamıyor işte yazık ağzı olan konuşuyor. aç sen konuyu bizde seni her zamanki gibi analım. aç sen konuyu mesaj sayın artsın millet seni insan sansın. ocipres dinlen ocipres hastasın ocipres fiziki bir hastalık değil ama bu otur düşün o kadar yaşını başını almış adamsın nedir bu çirkeflik nedir bu kavga. suçladığınız şahsa karşı elinizde ne varsa ikv desteğe gönderin ne varsa gönderin suçluysa cezasını herkesden önce onlar keser güzin abla.Ocipres yazdı:Bende beyin varmıymış yarından itibaren sınamak istiyorum ).Allah yardımcınız olsun.
Ocipres
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Sen beynini galiba insanlara çamur atarak ve kınayarak yapıyorsun .!Ocipres yazdı:Bende beyin varmıymış yarından itibaren sınamak istiyorum ).Allah yardımcınız olsun.
Ocipres
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Öncelikle Selamın Aleyküm Ocipres ve 2 lüzumsuz RoNDaŞ arkadaşlar Ocipresin bu tür mesajları, konuları her neyse çok fazla ve gerek kendi tarafımdan gerek başkaları tarafındanda beğeniliyor sizin bi yaranız varki konuya beyin bedava yazmışsınız beyin bedavaysa koşun siz fazla alın aklınızın almayacagı şeylere çok burnunuzu sokuyorsunuz malum... Eğer Kapanan Bi mesele varsa ben sizin gaffarı kestiğiniz fotolarıda atayım ne istersen kafana göre kardeşim... Makine sen Lodos Klanından DADAŞ loncasından Ron'lara dönüp döneklik yapıp şimdi burda felsefe yapma.... Kronick ben senin oyuna başladığın tarihi bilirim sen bi arz oluyorsun bi lodos :=) lodos niye oluyorsun AsiBey abin sana zırh düşürsün diye zırhını aldın şimdi RoN lara katılmışsın ve AsiBey abinin şifasıyla oynuyorsun malum çok yalakalık yaptın ya :=) gel banada yalakalık yap ecelli çar Vericem.... Sevgiler...
KozmikOda....! Çok Yakında
Derdi Olan Özele pLease...!
Derdi Olan Özele pLease...!
Gazınızı alacam merak etme.Üstelik kaşıntı üstüne alacam gazını.Sizde beyin olsa konuyu yarım bırakıp kapattığımı, rica üzerine kapattığımı anlardınız.Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
İleti melodrama44 02 Tem 2011 21:57
Ocipres yazdı:Bende beyin varmıymış yarından itibaren sınamak istiyorum ).Allah yardımcınız olsun.
Ocipres
herkeste beyin var ama bunu kullanmak önemli ki herkes kullanamıyor işte yazık ağzı olan konuşuyor. aç sen konuyu bizde seni her zamanki gibi analım. aç sen konuyu mesaj sayın artsın millet seni insan sansın. ocipres dinlen ocipres hastasın ocipres fiziki bir hastalık değil ama bu otur düşün o kadar yaşını başını almış adamsın nedir bu çirkeflik nedir bu kavga. suçladığınız şahsa karşı elinizde ne varsa ikv desteğe gönderin ne varsa gönderin suçluysa cezasını herkesden önce onlar keser güzin abla.
Ocipres