ölüm oyunu...
son 3 kişi FeLLoNxUnRuLy,RüZGaRxUnRuLy,URaNüSxUnRuLy...
canım 7 ne oturdum ne yattım sadece canım azken az uzaklaştım FeLLoN DaN canım 7 ne hakla gelip etkinlik Şahcihan beni öldürüyor orda yönetim birşey söylesene girdim 8 dinazor 17 tilki içtim içerde o kadar dayandım
[İçerik düzenlenmiştir. Kişilere hakaret mazur görülebilecek bir şey değildir. Daha dikkatli olunuz. Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırıldı. Arugde]
CEVAP VERİN...
[Etkinlik] Şahcihan
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
[Etkinlik] Şahcihan
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Re: [Etkinlik] Şahcihan
Durduk yere bır sey Yapmaz yapmıssındır gıne bır bebelık
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
lem velet o kadar kişi gördü ne yapacam orda oturmadım yatmadım hem bihter sen nie gocundun yaranmı var
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Kafası Güzeldir 
Etkinlik yorumlarını buraya iletebilirsiniz: viewtopic.php?f=87&t=40195
Ölüm Oyunu'nda kazanmayı hak edenler savaşanlardır. Ölüm Oyunu'nda kaçmak, oturmak ve yatmak yasaktır. Bu tür durum içinde bulunan oyuncular uyarılmamaksızın alan dışı kalabilirler.
Lütfen etkinlik hakkında yorumlarınızı konu açarak değil yukarıdaki konu linki aracılığı ile iletiniz.
Bilginize.
Ölüm Oyunu'nda kazanmayı hak edenler savaşanlardır. Ölüm Oyunu'nda kaçmak, oturmak ve yatmak yasaktır. Bu tür durum içinde bulunan oyuncular uyarılmamaksızın alan dışı kalabilirler.
Lütfen etkinlik hakkında yorumlarınızı konu açarak değil yukarıdaki konu linki aracılığı ile iletiniz.
Bilginize.