Dün tv de Avrupa bayanlar şampiyonasında Fransa-Türkiye maçını seyrettim.Bayanlarımızın inanılmaz mücadelesi bizi yarıfinale Avrupanın en güçlü ve son şampiyonu Fransa karşısına getirmişti.Yenersek finale kalacak olmamız beni inanılmaz derecede heyecanlandırdı.Oturamadım, ayakta seyrettim.Hiçbir bölümünde kopmayan bayanlarımız uzatmaya götürdü maçı.Uzatmada rakibine sadece 2 sayı atma imkanı veren millilerimiz maçın son anlarına 4 sayı önde girmiştiki Nevriye Yılmaz' la bitirici sayıyı atıp skoru 68-62 getirdik.Bu sayı, maçın artık dönülmez anı iken kamera birden tribünde bir çocuğu gösterdi.Üstünde Fransa forması başında Fransa bayrağının renklerini taşıyan 3 balon, çocuk hüngür hüngür ağlıyordu.8-9 yaşlarında bir çocuk.Maç bitti ekranda milliler ve teknik ekip evdede ben muazzam seviniyorken ekrana o çocuk tekrardan getirildi.Annesi sarılmış yatıştırmaya çalışıyordu ama çocuğu teselli etmek mümkün değil.Bitirici anı hissetmesi başlıbaşına bir olaydı benim için.Fransa yı ülke olarak hiç sevmem.Avrupanın en şımarık
kendini beğenmiş ve siyasi tavırları hep bizim aleyhimize bir ülke, nasıl seveyim.O çocuk beni çok etkiledi.Sadece bir spor karşılaşmasından galip ayrılmamıza neden oldu.Onun yüzünden Fransayı yenemedik.Ah be çocuk, artık Fransadan bahsedilince senin yüzünden susma hakkımı kullanacam.Arkasında ağlayanı olan hiçbir zaman yenilmez.Ne mutlu ülkene.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
Beyin bedava 
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Hatta ve hatta ikv dükkanda.Kronik35 yazdı:Beyin bedava
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
İrtifa farkından dolayı ezilip büzülme mümkündür,basınçtan dolayı.Bünyenizin dayanabileceği irtifada takılın ).Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
İleti melodrama44 02 Tem 2011 20:40
Kronik35 yazdı:Beyin bedava
Hatta ve hatta ikv dükkanda.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
sanırım seninki dayanamamış hasta olmuşsun.Ocipres yazdı:İrtifa farkından dolayı ezilip büzülme mümkündür,basınçtan dolayı.Bünyenizin dayanabileceği irtifada takılın ).Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
Ocipres
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
Tabi yıllarca deneyimini yaşayınca bu kadar bilgin olması normal=)Ocipres yazdı:İrtifa farkından dolayı ezilip büzülme mümkündür,basınçtan dolayı.Bünyenizin dayanabileceği irtifada takılın ).Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
Ocipres
Revenge of Nobility
KRoNıcK

Mensup olduğun loncayla kapanan bir mevzum var.Üstelik benim tarafımdan kapandı.Açtırma kutuyu söyletme kötüyü.Butür yazılarım çok, sende beyin varsa sende cesaretle izlenimlerini paylaş.Güvenli irtifanda takıl,tavsiyemdir.Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
İleti Kronik35 02 Tem 2011 21:11
Ocipres yazdı:
İrtifa farkından dolayı ezilip büzülme mümkündür,basınçtan dolayı.Bünyenizin dayanabileceği irtifada takılın ).
Ocipres
Tabi yıllarca deneyimini yaşayınca bu kadar bilgin olması normal=)
Ocipres
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
Ocipres yazdı:Mensup olduğun loncayla kapanan bir mevzum var.Üstelik benim tarafımdan kapandı.Açtırma kutuyu söyletme kötüyü.Butür yazılarım çok, sende beyin varsa sende cesaretle izlenimlerini paylaş.Güvenli irtifanda takıl,tavsiyemdir.Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
Ocipres yazdı:
İrtifa farkından dolayı ezilip büzülme mümkündür,basınçtan dolayı.Bünyenizin dayanabileceği irtifada takılın ).
Ocipres
Ocipres
Senin bi konu açtığını zannetmiyorum veya sen öyle sanıyorsundur biz kimseyle tartışmıyoruz kaşınan varsa duşa yolluyoruz=)) Sen kendin sataştın bizim kimseye lafımız yok...Selametle.
Revenge of Nobility
KRoNıcK

Bu yazımda senle ve loncanla alakalı bişeymi yazılmış ).Ezilip büzülmek dediğim bu işte ).Tavşan gibi çıkma heryerden.Haddini bilmiyorsun meşkul etme beni.Re: O ÇOCUK YAŞADIKÇA,FRANSA YENİLMEZ!
İleti Kronik35 02 Tem 2011 21:29
Ocipres yazdı:
Ocipres yazdı:
Ocipres
Mensup olduğun loncayla kapanan bir mevzum var.Üstelik benim tarafımdan kapandı.Açtırma kutuyu söyletme kötüyü.Butür yazılarım çok, sende beyin varsa sende cesaretle izlenimlerini paylaş.Güvenli irtifanda takıl,tavsiyemdir.
Ocipres
Senin bi konu açtığını zannetmiyorum veya sen öyle sanıyorsundur biz kimseyle tartışmıyoruz kaşınan varsa duşa yolluyoruz=)) Sen kendin sataştın bizim kimseye lafımız yok...Selametle.
Ocipres