Büyücüden iyi anlayan içeri.
Büyücüden iyi anlayan içeri.
Arkadaşlar şimdi elek-buz olcam ben ama en iyi yetenekleri ve iyi bir taktik yapmam lazım var mı yardımcı olacak?

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: Büyücüden iyi anlayan içeri.
Elektrik buzu daha çok nerede kullanacaksın ona göre bir dizilim verelim.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Lonca: Lotus
Öncelikle Merhabalar Vesselam.. (:
Büyücü kullanmak zeka ve yanı sıra reflex meselesidir en başta bunu belirterek yazı dizime giriş yapmak istiyorum.
Bir klan lideri olan "Handan Hanım"n da belirttiği üzere, "- Büyünün İrfanını Herkes Anlayamaz." diyor ve kimseden öğüt veya nasihat almamanı öneriyorum. Çünkü büyücü kopyalama değil kendi tarzını oluşturabileceğin tek sınıftır.
Bu sebepten ötürü tüm yetenekleri deniyerek kendine özgü bir yetenek oluşturmalısın fakat şuan başlangıç olarak kullanabileceğin yetenek dizisi
Savaş Esnasında ------------------------------------------------------- Çemberlitaş
Buz 15 Buz 15
Buz Bilgisi 15 Buz bilgisi 15
Elektirik 15 Elektirik 15
Elektirik Bilgisi 15 Elektirik bilgisi 15
Kutup 15 Kutup 15
Zihin 15 Anlaşmalı/Direnç Kırma 15
Meditasyon 5 Meditasyon 5
Tesla 3 Tesla 3
Büyücü kullanmak zeka ve yanı sıra reflex meselesidir en başta bunu belirterek yazı dizime giriş yapmak istiyorum.
Bir klan lideri olan "Handan Hanım"n da belirttiği üzere, "- Büyünün İrfanını Herkes Anlayamaz." diyor ve kimseden öğüt veya nasihat almamanı öneriyorum. Çünkü büyücü kopyalama değil kendi tarzını oluşturabileceğin tek sınıftır.
Bu sebepten ötürü tüm yetenekleri deniyerek kendine özgü bir yetenek oluşturmalısın fakat şuan başlangıç olarak kullanabileceğin yetenek dizisi
Savaş Esnasında ------------------------------------------------------- Çemberlitaş
Buz 15 Buz 15
Buz Bilgisi 15 Buz bilgisi 15
Elektirik 15 Elektirik 15
Elektirik Bilgisi 15 Elektirik bilgisi 15
Kutup 15 Kutup 15
Zihin 15 Anlaşmalı/Direnç Kırma 15
Meditasyon 5 Meditasyon 5
Tesla 3 Tesla 3
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Bu arada item olarak nasıl dizeyim full buz veya full elektirik mi yoksa ikisi karısık mı çünkü buz dizsem elektirik az vuracak elek dizsem buz az vuracak.

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
Elektrik buz kullanırsan direnç kırmayı öneriyorum. Direnç kırmak büyücünün hasarlarını ciddi oranda katlar. Tüm itemlerin tek tip olsun yoksa ikisinden de hasar veremezsin.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi