Sohbet ediyorduroOllxJeWeLSxllOo yazdı:Oyunda görüşürüzSeni mısır çarşısında görmüştüm öylece duruyordun . Ne çemberlitaş ne migrat nede sığınak..
Bu İş Şans İşiyse Eğer Benim Karakterimin Bahtı Kara
Re: Bu İş Şans İşiyse Eğer Benim Karakterimin Bahtı Kara

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Özeline pm attım cevap vermiyoKivi yazdı:Sohbet ediyorduroOllxJeWeLSxllOo yazdı:Oyunda görüşürüzSeni mısır çarşısında görmüştüm öylece duruyordun . Ne çemberlitaş ne migrat nede sığınak..
- Heailingxtouch
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum KÜBRA sana banada 4 tane ibnisina cevriye sultan mor item asa düştü ne gerek vardı 1 tane lazımdı fakat 35 kere sığınak yaptım fundi tores yüzükten başka bişi düşmedi kenandan bu sorunlara bi çözüm bulunmalı yoksa İKV oyuncularını sevenlerini kaybedecek....
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmışBil ki! Güzellikler de var bu hayatta Gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misinHüzün olgunlaştırırKaybetmek sabrı öğretir
!
!
- kamilcix64
- İskele Babası
Çok Degişik bi Durum İlk Girene düşüor 100 Ler ce kez girene düşmüyor ben şans işi dıyıorum
Sadece SıgınaKLardan 430 MadaLam war ve
Sadece Düşüremedigim aLter yüzük diger hepsi war eksgim sadece yüzük
:mrgreen:
Sadece SıgınaKLardan 430 MadaLam war ve
Sadece Düşüremedigim aLter yüzük diger hepsi war eksgim sadece yüzük
:mrgreen:

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Bilgisayar başından kalkmasını gerektiren bir durum olmuşturoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Özeline pm attım cevap vermiyoKivi yazdı:Sohbet ediyorduroOllxJeWeLSxllOo yazdı:Oyunda görüşürüzSeni mısır çarşısında görmüştüm öylece duruyordun . Ne çemberlitaş ne migrat nede sığınak..
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Aynı olay ile bende karşı karşıyayım ve bu durum içler acısı.GB ler geleli 13 ay oldu.Ben büyücümü GB lerden 1 ay sonra açtım yani büyücümü açalı 12 ay bu da 1 yıl a eşit gelmektedir.1 Yılda toplamda düşen eşyalar sadece büyücüme Sıgınaktan 1 Kıyamet Kolye 3 Nucleus Kolye 1 Kutadgu Kutadgu Yüzük 1 Maraton Ayakkabı.Dikkat etmişseniz hiç bi Alternatör Kolye veya Yüzük düşmüş degil. 3. Nucleus kolyeyide sinirden aldıgım gibi yere attım.Gelelim Maraton Ayakkabıya o da 8 ayda düştü.
Migratta ise
/color] Centruion tüm pantolonlar tamam.Junon dan düşenler ise 1 Kıyamet Yüzük 1 Cevriye Cevriye Yüzük ve 1 Nucleus GB-Amplifikatör .Buradan da 1 tane Alternatör item yok.
Yani sözün geldigi yer benimde büyücüm çok şanssız.İmzamda adı geçen FUNDİTORES adlı karakterime 1. Junon kesiminde Funditores Zırh , 2. Junon Kesimnde Oksidant Zırh , 4. Junon Kesiminde Oksidant Zırh , 6. Junon kesiminde Centruinon yüzük.2.Kenan kesiminde 1 çantada Oksidant kolye ve Centruinon Kolye, 4. Kenan Kesiminde Funditores yüzük.Konu başlıgındaki gibi benim de büyücümün bahtı kara
Sadece büyücüm toplam madalya sayısı :600
Grubumda çok gördüm 1. kesimde Zırh ya da alternatör takı alanı.
Migratta ise
Yani sözün geldigi yer benimde büyücüm çok şanssız.İmzamda adı geçen FUNDİTORES adlı karakterime 1. Junon kesiminde Funditores Zırh , 2. Junon Kesimnde Oksidant Zırh , 4. Junon Kesiminde Oksidant Zırh , 6. Junon kesiminde Centruinon yüzük.2.Kenan kesiminde 1 çantada Oksidant kolye ve Centruinon Kolye, 4. Kenan Kesiminde Funditores yüzük.Konu başlıgındaki gibi benim de büyücümün bahtı kara
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
VBMaSTeR yazdı:HAH BEN ilk günden beri giriyorum yanımda bütün plussızlar 3-4 kere maraton ayak düşürürken lanet ayakkabıyı düşüremyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Günde 190*231280389012 809123 78912 78934127893 defa motora giriyorum nerde bu ayak ?????????
Neden olana düşüyorda bana düşmüyor bu ayak ???????????????????
Neden lan neden neden neden neden neden !!!! Yönetime desteğe heryere mesaj attım başlarım böyle işe a üretim istiyorum oda yok !
MAntığı kıt yönetim bulun artık bir çare !!!
Daha şimdi motordan çıktım kan beynimde..... okadar hırs yaptık ki artık bu ayak yüzünden bir oyun yüzüne ciddi manada çıldırmak üzereyim !
Burak düşmemesi senin şeyliğin..
Telif hakları kendine aittir®™
IIxxNAMELESSxxII
"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!
"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı
biz bilmiyorduk HAYIR MI ? 
IIxxNAMELESSxxII
"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!
"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Aynı olay ile bende karşı karşıyayım ve bu durum içler acısı.GB ler geleli 13 ay oldu.Ben büyücümü GB lerden 1 ay sonra açtım yani büyücümü açalı 12 ay bu da 1 yıl a eşit gelmektedir.1 Yılda toplamda düşen eşyalar sadece büyücüme Sıgınaktan 1 Kıyamet Kolye 3 Nucleus Kolye 1 Kutadgu Kutadgu Yüzük 1 Maraton Ayakkabı.Dikkat etmişseniz hiç bi Alternatör Kolye veya Yüzük düşmüş degil. 3. Nucleus kolyeyide sinirden aldıgım gibi yere attım.Gelelim Maraton Ayakkabıya o da 8 ayda düştü.
Migratta ise/color] Centruion tüm pantolonlar tamam.Junon dan düşenler ise 1 Kıyamet Yüzük 1 Cevriye Cevriye Yüzük ve 1 Nucleus GB-Amplifikatör .Buradan da 1 tane Alternatör item yok.
![]()
Yani sözün geldigi yer benimde büyücüm çok şanssız.İmzamda adı geçen FUNDİTORES adlı karakterime 1. Junon kesiminde Funditores Zırh , 2. Junon Kesimnde Oksidant Zırh , 4. Junon Kesiminde Oksidant Zırh , 6. Junon kesiminde Centruinon yüzük.2.Kenan kesiminde 1 çantada Oksidant kolye ve Centruinon Kolye, 4. Kenan Kesiminde Funditores yüzük.Konu başlıgındaki gibi benim de büyücümün bahtı kara![]()
Desteğe ne kadar mesaj attıysam da yok üretim istiyoruz oda yok. Mor pantolonda düşmmüyo ama onu sorun etmıyorum ayakkabı düşürsem cidden yetecek bana
VBMaSTeR - BuRRaQ
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
VBMaSTeR yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Aynı olay ile bende karşı karşıyayım ve bu durum içler acısı.GB ler geleli 13 ay oldu.Ben büyücümü GB lerden 1 ay sonra açtım yani büyücümü açalı 12 ay bu da 1 yıl a eşit gelmektedir.1 Yılda toplamda düşen eşyalar sadece büyücüme Sıgınaktan 1 Kıyamet Kolye 3 Nucleus Kolye 1 Kutadgu Kutadgu Yüzük 1 Maraton Ayakkabı.Dikkat etmişseniz hiç bi Alternatör Kolye veya Yüzük düşmüş degil. 3. Nucleus kolyeyide sinirden aldıgım gibi yere attım.Gelelim Maraton Ayakkabıya o da 8 ayda düştü.
Migratta ise/color] Centruion tüm pantolonlar tamam.Junon dan düşenler ise 1 Kıyamet Yüzük 1 Cevriye Cevriye Yüzük ve 1 Nucleus GB-Amplifikatör .Buradan da 1 tane Alternatör item yok.
![]()
Yani sözün geldigi yer benimde büyücüm çok şanssız.İmzamda adı geçen FUNDİTORES adlı karakterime 1. Junon kesiminde Funditores Zırh , 2. Junon Kesimnde Oksidant Zırh , 4. Junon Kesiminde Oksidant Zırh , 6. Junon kesiminde Centruinon yüzük.2.Kenan kesiminde 1 çantada Oksidant kolye ve Centruinon Kolye, 4. Kenan Kesiminde Funditores yüzük.Konu başlıgındaki gibi benim de büyücümün bahtı kara![]()
Desteğe ne kadar mesaj attıysam da yok üretim istiyoruz oda yok. Mor pantolonda düşmmüyo ama onu sorun etmıyorum ayakkabı düşürsem cidden yetecek bana
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Tam olarak 1279 adet madalya sahibiyim fakat düşen Şaheser ve nadide itemlerim şunlar;
1. Savaşçıma
-Maraton ayak
-arsenik halit balyoz
-Zilfallon halit diş
-Kenan Kolye yüzük zırh
-Evocati kolye yüzük
-Işık hanım kolye
-Centrion tüm pantolonlar
2. Savaşçıma (Maraton düşmedi)
-Arsenik Halit balyoz
-Zilfallon halit diş
-0 Şaheser kolye
-Kenan yüzük
-Evocati yüzük zırh
-Işık hanım yüzük
-Centrion tüm pantolonlar
2. Büyücüme
-Kıyamet alevi Zırh
-Nucleus Kolye
-Bilge cevriye asa
1. Büyücüme
- Alternator Kolye Zırh
-Kıyamet alevi kolye yüzük zırh
-Maraton ayakkabı (yaklaşık 170. kesişimde)
-Bilge cevriye asa
-Fevzi cevriye asa
-Cevriye Cevriye yüzük
Şifacıma
-Funditores Kolye yüzük (TEK ÇANTADA)
-Centrion Kolye yüzük Zırh ( 1 JUNON 1 KENAN 1 GÜNDE)
-Oksidant yüzük Zırh
Bu kadar madalyadan sadece bunlar düştü. 1.Büyücüme hiç bir Nucleus item ve Alternator yüzük düşmedi sürekli girmeme rağmen. 2.Büyücümü yeni geliştirmeye başladığımda Kenanı 2. kez kesişimde Nucleus kolye , Junonu 1. kesişimde Kıyamet alevi Zırh düştü.
Şunu söyleyeyim arkadaşlar bu oyunda herşey şans işi. Yağma arttırıcılar falan hikaye.. Aldım kullandım ve yararı olmadığı gibi yaklaşık (tam hatırlamıyorum) 1430 akçe zararı var.
Saygılarımla..
İyi Oyunlar, İyi Forumlar..
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
Aynı fikirdeyim. Zate hiç yağma kullanmadım çünkü elle tutulur bir garantisi yok. Şans diyolar ama kesin birşey var mı yok. x2 exp x2 şan bunlar aleni göreblysun bu yüzden bunlar kullanılabilir.
Şanssızlar kervanı baya genişmiş gerçekten
Şanssızlar kervanı baya genişmiş gerçekten
VBMaSTeR - BuRRaQ