Genel Olarak Şifacı Yetenekleri Nasıl Olmalıdır?

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
rap97
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Genel Olarak Şifacı Yetenekleri Nasıl Olmalıdır?

Mesaj gönderen rap97 »

Merhaba arkadaşlar. Ben şifacı oynamak istiyorum ama genel olarak yetenekleri nasıl vereceğimi bilemiyorum. Yetenekleri nasıl verirsem şifacı karakterim en iyi olur. Bu konuda bana yardım edebilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
rap97
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Genel Olarak Şifacı Yetenekleri Nasıl Olmalıdır?

Mesaj gönderen rap97 »

Bu başlığı dün açtım ama hala cevap alamadım en yakın zamanda bana yardımcı olacak önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen koray9507 »

rap97 yazdı:Merhaba arkadaşlar. Ben şifacı oynamak istiyorum ama genel olarak yetenekleri nasıl vereceğimi bilemiyorum. Yetenekleri nasıl verirsem şifacı karakterim en iyi olur. Bu konuda bana yardım edebilir misiniz?
Öncelikle oyunda sevdiğim şeylerden biri olan yetenek sistemi her bölge ve savaşa göre değişmektedir .. Örneklemek gerekirse sıgınak miğrat atıcaksan ve tek şifa gireceksen kesinlikle çift direnc olmalı .. (Her zaman şifa 15 şifa bilgisi 15 ck 15 zaten onlar garanti ) , Diğer oyuncularla vs falan atacaksan medi 15 ruh 15 yapabilirsin.. Yaratık kesiceksen ruh 15 medi 5 zehir 10 yapabilirsin.. Çemberlide 2 şifa giriliyor genelde o zaman diğer şifayla ayarlıcaksınız biriniz çift direnc biriniz büyü bozma 15 falan ,,, Kısacası her yerde biraz farklı genelini sen olustur üstü dizili deilse şifaları 15 ck 15 direncler 15 medi 1 büyü bozma 5 çember 1 gibi yapabilirsin bölgeleri atar daha iyi öğrenirsin oyunu hızlıca yazdım yanlışlarım olabilir iyi geceler /oyunlar .. :|
Kullanıcı avatarı
rap97
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen rap97 »

Çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldun

“Şifacı” sayfasına dön