HIZLI İKV

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
karakefen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

HIZLI İKV

Mesaj gönderen karakefen »

Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Re: HIZLI İKV

Mesaj gönderen xPrince »

Git 1 buçuk milyarlık bi bilgisayar al tamam.. casper al.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Flush
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Flush »

Sistem gereksinimleri :

- P4 Celeron veya muadili işlemci
- Windows XP/Vista/Windows 7
- 512 MB RAM
- 2.3 GB boş sabit disk alanı
- DirectX 9.0.c
- Pixel Shader 2.0 veya üzeri grafik kartı
Örnek : ATI Radeon 9500 veya üzeri / GeForce FX 5200 veya üzeri
- 1024x768 minimum ekran kartı çözünürlüğü
- Internet Bağlantısı

Bundan biraz daha iyi özellikli bilgisayar alırsan sorun yaşamazsın.. Yukarıdaki sistem gereksinimlerine bire bir sahipsen kasmada sıkıntı yaşayabilirsin :)
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..

AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

fiyatı uygun olsun,
kaliteli olsun,
özellikleri iyi olsun diyorsan şunu incelemeni tavsiye ederim.

Fujitsu Lifebook AH530 Intel Core i3 380M 2.53GHZ 2GB 320GB 15.6"

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujits ... egoryId=98

sayfada yazmıyor ama max 8 GB ram destekliyor.
birçok laptopta bu özelliği bulamazsın.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

Senfony yazdı:fiyatı uygun olsun,
kaliteli olsun,
özellikleri iyi olsun diyorsan şunu incelemeni tavsiye ederim.

Fujitsu Lifebook AH530 Intel Core i3 380M 2.53GHZ 2GB 320GB 15.6"

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujits ... egoryId=98

sayfada yazmıyor ama max 8 GB ram destekliyor.
birçok laptopta bu özelliği bulamazsın.
Güzel bir pc ye benziyor ve ayrıca hangi fiyat aralığında istiyorsun onu yazmamışsın ama hp ve LG yede bakmanı öneririm.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Trans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Trans »

Fujitsu alırsan hayatının hatasını yaparsın. Fujitsu Siemenslerin ısı en büyük düşmanı. 5 sene önce aldım ancak herşeyi bozuk yada arızalı çıktı sağolsunlar. CD-WR bozuk aldığımdan beri cd yazamadım. Kamera desen format at 1.gün çalışıyor 2. gün yok. eğer bilgisayarın gri ise ve benim gibi sıcak bir yerde yaşıyorsan sürekli nem ve ter gibi problem oluyorsa bu gri alanın git gide terlerinden dolayı siyahlaşması kaçınılmaz. Ekran kartının yanmaıda ayrı bir sorun.Dediğim gibi özellikle fujitsuların havalandırma sistemleri yetersiz oluyor ve hdd yarı dolduğunda felaket şekilde donma yapıyor.Benden 1 sene önce bir abim hp almıştı benimkiyle yarı özelliklerde. hddin yarısı dolduğunda felaket şekilde kasma,donma yapıyordu. Abimin hdd ise ağzına kadar dolu ama çok azda olsa kasma var ancak hiç donma yok. Sana tavsiyem ;Ne olarak kullanacağına iyi karar ver Fujitsu taviye etmem kesinlikle. Benim gibi müzikle uğraşan ve en iyi ses kalitesini almaya odaklanmış bir çılgınsan yada grafik tasarımla uğraşan bir kişi en iyi seçim Apple Macler, benim müzik yapımıyla işim olmaz ben sadece dinlerim günlük bi bilgisayar işimi görücek aradada oyun oynayabileceğim bi bilgisayar diyorsan.Toshiba,HP,Asus ,Samsung şahsi görüşüme göre günlük kullanımda en iyi firmalardan... Ayrıca Ramlerinde Anakartla uyumlu olup olmadığına dikkat ederek al uyumlu olmayan ram ,anakart,ekran kartları mhz ve hz açısından alçak yada yüksek olması uyum sağlamamasına neden olabiliyor. Ayrıca mini notbooklarıda tavsiye etmem. Hem özellik olaraktan yeni nesil oyunları kaldırabilecek kapasitede değiller.Hem tuştakım alanı dar ve kontrolü zor olur.Ve bir debenim gibi büyük ekran hastalığın varsa her detayı görmeye çabalayan biriysen doğal olarak bu pclerde gereksinimini karşılamayacak diye düşünüyorum...

İyi günler. Kolay gelsin...
xXxGİYOTİNxXx,Isyangiyotini,achiwasha
GİYOTİN,Achiwashaa
Şarapnel,Achiwashall
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

Trans, kullanmışsın, tecrübeni aktarmışsın.
doğrusu söylediklerinden sonra insanın içine kurt düşmedi değil.
ama Fujitsu-Siemens 2009 yılında ortaklıklarını bozdu.
bu ürün için kötü bir yorum bulmaya çalıştım ama bulamadım.

HP tercih edecekler için (yine max 8gb ram destekli);

HP Pavilion DV6-3112ST Intel Core i3 370M 2.4GHZ 3GB 500GB 15.6"

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pav ... egoryId=98

Not : forumu PC forumuna çevirdiğim için özür dilerim :D
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
Flush
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Flush »

Trans yazdı:Fujitsu alırsan hayatının hatasını yaparsın. Fujitsu Siemenslerin ısı en büyük düşmanı. 5 sene önce aldım ancak herşeyi bozuk yada arızalı çıktı sağolsunlar. CD-WR bozuk aldığımdan beri cd yazamadım. Kamera desen format at 1.gün çalışıyor 2. gün yok. eğer bilgisayarın gri ise ve benim gibi sıcak bir yerde yaşıyorsan sürekli nem ve ter gibi problem oluyorsa bu gri alanın git gide terlerinden dolayı siyahlaşması kaçınılmaz. Ekran kartının yanmaıda ayrı bir sorun.Dediğim gibi özellikle fujitsuların havalandırma sistemleri yetersiz oluyor ve hdd yarı dolduğunda felaket şekilde donma yapıyor.Benden 1 sene önce bir abim hp almıştı benimkiyle yarı özelliklerde. hddin yarısı dolduğunda felaket şekilde kasma,donma yapıyordu. Abimin hdd ise ağzına kadar dolu ama çok azda olsa kasma var ancak hiç donma yok. Sana tavsiyem ;Ne olarak kullanacağına iyi karar ver Fujitsu taviye etmem kesinlikle. Benim gibi müzikle uğraşan ve en iyi ses kalitesini almaya odaklanmış bir çılgınsan yada grafik tasarımla uğraşan bir kişi en iyi seçim Apple Macler, benim müzik yapımıyla işim olmaz ben sadece dinlerim günlük bi bilgisayar işimi görücek aradada oyun oynayabileceğim bi bilgisayar diyorsan.Toshiba,HP,Asus ,Samsung şahsi görüşüme göre günlük kullanımda en iyi firmalardan... Ayrıca Ramlerinde Anakartla uyumlu olup olmadığına dikkat ederek al uyumlu olmayan ram ,anakart,ekran kartları mhz ve hz açısından alçak yada yüksek olması uyum sağlamamasına neden olabiliyor. Ayrıca mini notbooklarıda tavsiye etmem. Hem özellik olaraktan yeni nesil oyunları kaldırabilecek kapasitede değiller.Hem tuştakım alanı dar ve kontrolü zor olur.Ve bir debenim gibi büyük ekran hastalığın varsa her detayı görmeye çabalayan biriysen doğal olarak bu pclerde gereksinimini karşılamayacak diye düşünüyorum...

İyi günler. Kolay gelsin...
arkadasa katılıyorum aklın varsa git casper al sorunsuz rahat rahat oyna :)
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..

AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
Kullanıcı avatarı
Trans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Trans »

Senfony yazdı:Trans, kullanmışsın, tecrübeni aktarmışsın.
doğrusu söylediklerinden sonra insanın içine kurt düşmedi değil.
ama Fujitsu-Siemens 2009 yılında ortaklıklarını bozdu.
bu ürün için kötü bir yorum bulmaya çalıştım ama bulamadım.

HP tercih edecekler için (yine max 8gb ram destekli);

HP Pavilion DV6-3112ST Intel Core i3 370M 2.4GHZ 3GB 500GB 15.6"

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pav ... egoryId=98

Not : forumu PC forumuna çevirdiğim için özür dilerim :D

Doğrudur cem yorumun için teşekür ettim. FUjitsularda ısı sorunu olduğu apaçık ortada . Dediğim gibi oyun,müzik,video,film ,multimedya uygulamaları için kullanacağın bi bilgisayarsa hp , toshiba , asus en iyi windows tabanlı işletim sistemine sahip olan cihazlar. Bunlarda arıza çıkmaz mı? E doğal olarak çıkabilir sonuçta bu cihazlar elektronik ve sürekli kullanılan cihazlar olduğundan arıza vermemesi gibi bi durum olmaz. Ancak çok abartılı şekilde herşeyi sorun olan bi bilgisayar alırsan. PC servis ile elerin arasında gidip gelir...
xXxGİYOTİNxXx,Isyangiyotini,achiwasha
GİYOTİN,Achiwashaa
Şarapnel,Achiwashall

“Genel Sohbet” sayfasına dön