01.07.2011 Tarihinde Bloklananlar Buraya.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Heartofspacesx0
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

01.07.2011 Tarihinde Bloklananlar Buraya.

Mesaj gönderen Heartofspacesx0 »

Sebebsiz yere bloke yedk.Hiçbir şekilde ne küfür ettim ne başkasının emeğine göz diktim adam gibi Akçemizi aldık Silahımızı parlattık sonucunda 2014 Tarihine Kadar Blokelanmaya Laik Görüldük.Eyvallah ama bi sebeb söyleyin sadece
Bir neden ben kimsenin emeğine göz dikmeden adam akıllı oyunumu oynarken hırsızlar Herşeyi götürüyor ve suçlusu bizmi oluyoruz.
Evet başka serverdan bloklanan arkadaşlar varsa bu konu altından yazabilirler Lonca olarak bloklandık 25 kişi bloke yedi.
+ Birçok arkadaşımızda bu durumdan Payını aldı yani sadece Loncamız değil 50+ kişi banlandı ama kimse kalkıpta bu ban hakkında en ufak bir paragraf yazmaya bile gerek görmedi neden arkadaşlar okadar Emeklerimiz neden Biz ya neden
Bizim Amacımız adam akıllı oyunumuzu oynayıp bi yerlere gelmek kimsenin Hesabında gözümüz olmadı ama yine kayb eden biziz adam oyunu soydu ve hala oynuo ve onun gibi yüzlercesi ve hep günah keçisi olarak biz yandık.
Bu arada Banlananlar arasında Rehberlerde varmış.Umarım Sadece bir hatadır okadar emek 1 Tuşla heba olamaz ya
anlam veremiyorum :S Belirttiğim gibi Başka serverlardan bloklananlar varsa lütfen bi zahmet onlarda buraya yazsınlar ufakta olsa sesimiz duyulur ve bir açıklamada olsa yaparlar.Lütfen Form Yöneticileri Ceza itiraz Demeyin Ceza itirazı kullandık.Sadece 1. ağızdan cevab duymak istiyoruz Form yöneticilerin olaya müdahalede bulunmaması rica olunur.
FenoDanATTACK
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: 01.07.2011 Tarihinde Bloklananlar Buraya.

Mesaj gönderen sianfeamx »

Geçmiş olsun.Umarım sadece bir hatadır ve en kısa sürede kimse zarar görmeden sonuçlanır.

Sianfeamx
Safa Öztürk
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
Heartofspacesx0
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sağolasn Kardeşim bizimde tek temennimz o inş hatadır.
FenoDanATTACK
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

hataysa kısa zamanda düzeltirler ;)
Kullanıcı avatarı
htolga333
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen htolga333 »

ben sana sebebini soylıyım.burada size ban veren kişilerin oyunda ya kardeşi ya kuzenı yada arkadası bulunuyor.bunlardan birisi bi loncadaki herhangi bi kişiyle takıştıgı zaman o akrabası yada arkadası olan yetkiliye soyleyıp tum loncanızı banlıyorlar olaybu.bızım sunucuda da oldu aynı seyler.ben okadr şikayet edıyorum kufur yagdıranları 1 tanesıne bıle ceza gelmıyor,ama ben 1 kişiyi kesıyorum ne hıkmetse 5dk içinde susturulmusum.buraya para akıtıyoruz hakkımızı yıyorlar.musterıyız bız ve haklıyız bıze cevap vermek ılgılenmek zorundasınız.sıze para verıyoruz karsılıgnı vermek zorundasınız musterıysek haklıyız
Kullanıcı avatarı
wWolWaRinE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen wWolWaRinE »

htolga333 yazdı:ben sana sebebini soylıyım.burada size ban veren kişilerin oyunda ya kardeşi ya kuzenı yada arkadası bulunuyor.bunlardan birisi bi loncadaki herhangi bi kişiyle takıştıgı zaman o akrabası yada arkadası olan yetkiliye soyleyıp tum loncanızı banlıyorlar olaybu.bızım sunucuda da oldu aynı seyler.ben okadr şikayet edıyorum kufur yagdıranları 1 tanesıne bıle ceza gelmıyor,ama ben 1 kişiyi kesıyorum ne hıkmetse 5dk içinde susturulmusum.buraya para akıtıyoruz hakkımızı yıyorlar.musterıyız bız ve haklıyız bıze cevap vermek ılgılenmek zorundasınız.sıze para verıyoruz karsılıgnı vermek zorundasınız musterıysek haklıyız
böyle bir şey olamaz bu oyuncuların yarı yarıya kaybedilmesine sebebiyet verebilir
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarine(49)
Wolwarinee(kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Heartofspacesx0
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Kardeşim Benim amacım kimseyi kötülemek değil sadece biri çıkıpta desin şuşu nedenden dolayı banlandınız sadece lonca olarakta banlanmamışız.Rehberlerde banlanmış ve birçok arkadaşımızda.
FenoDanATTACK
Kullanıcı avatarı
wWolWaRinE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen wWolWaRinE »

Heartofspacesx0 yazdı:Kardeşim Benim amacım kimseyi kötülemek değil sadece biri çıkıpta desin şuşu nedenden dolayı banlandınız sadece lonca olarakta banlanmamışız.Rehberlerde banlanmış ve birçok arkadaşımızda.
rehberin dokunulmazlığı yok mRehperde banlandığına göre bir şey vardır açılır o hesaplar benimde sancak savaşı iksirlerimi almak için banlamışlardı :)
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarine(49)
Wolwarinee(kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Heartofspacesx0
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bu bambaşka iksirle alakası yok.
FenoDanATTACK
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen sianfeamx »

Birşeyi merak ettim banlanan hesabınızda aktarılmış car varmıydı? Bi ara hızlı destekte car banlanmasıyla alakalı konu görmüştüm.
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön