HIZLI İKV
HIZLI İKV
Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HIZLI İKV
Eğer Dizüstü bilgisayar alıp sadece ikv oynayacaksan bırak alma arkadaşım
çünkü alacağın ortasüzey bi diz üstü evdeki emektarından daha randımanlı olarak ikvye girmez. Ama benim dizüstüyle başka işim var. bu sebeple kesin almam gerek diyorsan bence şu özelliklerin altında olmasın.
Minimum İ3 işlemci (İ5 olmalı)
Minimum 2gb DDR-3 Ram
1gb Paylaşımsız Ekran Kartı (işlemcin intel olduğu için NVidia öneririm.)
(Bu arada bu özellikleri barındıran bi Dizüstü fiyatına bu özelliklerden daha yüksek bi masaüstü bilgisayar alabilirsin)
Minimum 2gb DDR-3 Ram
(Bu arada bu özellikleri barındıran bi Dizüstü fiyatına bu özelliklerden daha yüksek bi masaüstü bilgisayar alabilirsin)

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
Kurtlarxkadriye yazdı:Eğer Dizüstü bilgisayar alıp sadece ikv oynayacaksan bırak alma arkadaşımçünkü alacağın ortasüzey bi diz üstü evdeki emektarından daha randımanlı olarak ikvye girmez. Ama benim dizüstüyle başka işim var. bu sebeple kesin almam gerek diyorsan bence şu özelliklerin altında olmasın.
Minimum 2gb DDR-3 Ram
bu kız kendini aşmış artık

-
- Çınaraltı Müdavimi
Uyus Rıdvan ben Elektronik teknisyeniyim :lol: bakma mesleğimi yapmıyorum ama anlarım accık Bilgisayar Donanımından (accıcıkKahvesigara yazdı:bu kız kendini aşmış artık

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Hunxalparslan
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar önerileriniz için cok tesekkur ederım...dikkate alıcam 
ilk önce ekran kartını ne alacağını kararlaştır ati nvidia veya başka birşey.sana önerim nvidia.nvidia ekran kartına amd işlemci gider.330m üzeri bir ekran kartı alırsan 1gb olsun zaten 1 gb ekran kartı olunca ram de düşük olmaz.birde son olarak gerçi şuanki yeni birgisayarların çoğunda var ama dikakt et genede readybost özelliği olan bir bilgisayar al.
bu özellikte bir bilgisayarı 1400-1800 aralığında rahat bulabilirsin.
bu özellikte bir bilgisayarı 1400-1800 aralığında rahat bulabilirsin.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
amd işlemciler çabuk ısınır ve performansta duşuş görülebilir 
http://www.facebook.com/asetinsalih
HoPPeR
GECECİ
HoPPeR
GECECİ
-
- Çınaraltı Müdavimi
CPU:AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 9 MB, AM3 BOX İşlemci, Black Edition
ANAKART:GIGABYTE 880GMA-UD2H, AMD 880G, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, ATI HD4250, CrossFireX
RAM: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz RAM HYPERX CL7 KHX1333C7D3/2G
HARD DISK: SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)
EKRAN KARTI:HIS HD5770 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 850/4800, HDMI
KASA: AeroCool Vx-E Pro 600W Türbin Fanlı Mid-Tower Kasa (22cm + 14cm + 12cm Fan)
OVERCLOCK VE SOĞUTMA: Cooler Master Hyper 212 PLUS Intel LGA775/1155/1156/1366 ve AMD 940/AM2/AM3 Uyumlu
Bu bilgisayar ısınmaz yakar
istersen bir ekran kartı da ilave ederek anakartın CrossFire özelliğini kullanabilirsin buda 2048 mb DDR5 256 bit bir canavar olur :twisted:
tek ekran kartı bana yeter dersen kasanın gücü çok yüksek daha mütevazi bir kasa alabilirsin.
arkadaşın dediği gibi amd işlemcilerde ısınma sorunu var (ben hiç yaşamadım ama) o yüzden Cooler Master soğutucuyu da ekledim.
Hard disk 1 tb olması şart deil ama chasbelleği 32mb den aşşağı olmasın 3 5 dolar için baya performansı düşürürsün.
aldımda o da olsun dersen Ram belleğini iki tane alabilirsin.
Gel sen dizüstünden vazgeç al bu pcyi
tahiminim 1200 1300 lira kdv dahil. (ikişerli alırsan ram ve ekran kartını fiyat deişir
)
Ben işi bırakiyimda bi Bilgisayardı mı açiyim naapiyim potansiyel müşterimde hazır bissürü
he bu arada hdmi çıkışı var ekran kartının tüm lcd plazma ve led tvlerde kullanabilirsin
dikkat et gözlerin bozulmasın 83 ekran lcd karşısında 
ANAKART:GIGABYTE 880GMA-UD2H, AMD 880G, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, ATI HD4250, CrossFireX
RAM: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 Mhz RAM HYPERX CL7 KHX1333C7D3/2G
HARD DISK: SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ)
EKRAN KARTI:HIS HD5770 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 128 bit, 850/4800, HDMI
KASA: AeroCool Vx-E Pro 600W Türbin Fanlı Mid-Tower Kasa (22cm + 14cm + 12cm Fan)
OVERCLOCK VE SOĞUTMA: Cooler Master Hyper 212 PLUS Intel LGA775/1155/1156/1366 ve AMD 940/AM2/AM3 Uyumlu
Bu bilgisayar ısınmaz yakar
tek ekran kartı bana yeter dersen kasanın gücü çok yüksek daha mütevazi bir kasa alabilirsin.
arkadaşın dediği gibi amd işlemcilerde ısınma sorunu var (ben hiç yaşamadım ama) o yüzden Cooler Master soğutucuyu da ekledim.
Hard disk 1 tb olması şart deil ama chasbelleği 32mb den aşşağı olmasın 3 5 dolar için baya performansı düşürürsün.
aldımda o da olsun dersen Ram belleğini iki tane alabilirsin.
Gel sen dizüstünden vazgeç al bu pcyi
Ben işi bırakiyimda bi Bilgisayardı mı açiyim naapiyim potansiyel müşterimde hazır bissürü
he bu arada hdmi çıkışı var ekran kartının tüm lcd plazma ve led tvlerde kullanabilirsin

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)