Banka yolu ile Şaheser silah sorununa çözüm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Banka yolu ile Şaheser silah sorununa çözüm

Mesaj gönderen jupiter »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi şaheser silahların üreten karaktere bağlanması herkesin az yada çok çözüm beklediği bir sorun. Aslına bakarsanız ben silahtar olmayan bir karakterin silah üretmesini oyunun doğasına aykırı buluyorum. Sırf bu nedenle 49 silahtar yeni bir car kasmıştım yeraltı geldiğinde -ki şu an bu çabam boşa gitmiş durumda- Üstelik bu dönemde aldığım 4 şaheser reçetesi de çöp olmuş durumda ve geri sattıktan sonra 3m zarardayım. 3m ciddi bir para değil benim için Allah'tan ama bu yapılanı haksızca buluyorum.Önceki bilgilendirmeler nedeniyle mağdur olan çok kişi var. Oyunda her şeyden önce tutarlılık olmalı. Bir verilen bilgi- söz daha sonra değiştirilmemeli.

Ayrıca tabii 45 üstü meslek puan vermeyen arkadaşlara da yukarıdaki nedenlerle hak vermemek elde değil.En azından buna çözüm getirmek için daha önce de önerilmiş olan çok güzel bir fikir var. Aynı hesaptaki carlarımızın bankası ortak olsun. Ticarete konmasın ama banka üzerinden kendi carlarımız arasında aktarabilelim silahları. Hem bu sayede biriyle topladığımız madeni diğerine aktarmamız da kolaylaşır. Bu gibi durumlarda bazen olan hırsızlıklarında önüne geçilir. Banka 2 kısım olacağına 8 kısım olsa ve kasaya tıkladığımızda cara ait değil de hesaba ait kasa gelse çok güzel olacak.
Teknik zorluğunu bilemiyorum elbette ama yönetimden ricamız bu şekilde şaheser silah meselesini de çözmesi.

Saygılarımla
Jupiter - Beyaz Köşk
CaptainATX
Kadim 999

Re: Banka yolu ile Şaheser silah sorununa çözüm

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Bilişim dünyası üzerinde " Bir verilen bilgi- söz daha sonra değiştirilmemeli." sözünü tutmak sanıldığı üzere o kadarda kolay değil. Alınan bazı kararlar sizlerin istekleri doğrutulsunda bazen değişebiliyor....
Bu açıklamanın ardından oyun içi önerilerinizi foruma yapmak yerine www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresini kullanmanızı tekrardan hatırlatır iyi oyunlar dilerim

[GM]CaptainATX
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön