***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
karakterler arası değişim Börteçinexvif beni attırdıktan sonramı yasaklandı.Eğer yasak olan birşeyi yaptıysa onuda atmanızı istiyorum.loncada beni sevenler belli sevmeyenler belli yusuf abiyle biz çok iyi anlaşıyorduk msn'i felan vardı kardeşim gibiydi ama O EMRE midir nedir işte onun yüzünden kavga ettik.
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Rızacan lonca sana item vericek diye bir şey yok, ayrıca Börteçinexhuso'yada Yücelen Kafa ve Yücelen Ceket verildiğini sanmıyorum ve Yücelen zırh verildi demişsin Oyunda Yücelen zırh yok, arkadaşın sana biraz yalan söylemiş herhalde . Kim vermiş onu da söyle bizde alalım.
Karakterler arası değişimde bu gün karar alındı.
Karakterler arası değişimde bu gün karar alındı.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Börteçinexbağlı (Rızacan) olayı bu akşam ki toplantıdan sonra kapanmıştır.
En son Staffers tarafından 01 Tem 2011 22:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
-
- Salgın Koruyucusu
yücelen ceket zırh yazdım yücelen zırh yazmadım ceket yücelen zırh değil yalan felanda atmıyorum
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Sa mustafa itemleri hüsoya benverdim ama yüceln ceket mesemer kafakoparan yücelen halit yüzk ve kezaplı karcin zırh verdim ha sen loncadan çıakrıldığın gibi vermem tamammen tavafuk hüseyinini hiç itemi yoktu seinini var o yüzden verdim kasadamda boşalsın diye yani siz loncayı nasıl birşey hayal ediyorsunuz sürekli sizemi çalışcakalar bize göktenmi geliyor bular siz yarıdmdan söz ediyorsunuz loncaın başkandan sonra nomral üye olarak ilk 49 zu babamın ve benim kastığım Börteçinexxusta o zaman loncamızdan kimse yardım etmedi 3 4 üye ardı saten diğer çarlarımıda kendim kastım abartlıı bir yardım alamadan hadi boss larda çağrın ama gidiyorsun abi yok deli görevim var yok bilmemene görevim var kardeşim deliyi 32 lelvle itesiz büyü kesiyor ya gelmeyincede adalet yk ne biçim lonca vb. şeyler yazıyorsunuz Ve rızacan kandil günü ben bonzdayken beni çğarıdın bende kesp geliyorum dedim sen dakkada bir çağrı durudn bende daha işimi bitirmedim sonra oyudnan çıktın yan çar açıp kandil hürmetine işiniz ras GİTMEsin Allah Cezanızı verisin dein çıktın kendi hatalrın yokmu atılmadan hatanın nerdeyse hepsi seinini bunu düşnürek konuş...
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Aleykümselam Alparslan.xtengiz yazdı:Sa mustafa itemleri hüsoya benverdim ama yüceln ceket mesemer kafakoparan yücelen halit yüzk ve kezaplı karcin zırh verdim ha sen loncadan çıakrıldığın gibi vermem tamammen tavafuk hüseyinini hiç itemi yoktu seinini var o yüzden verdim kasadamda boşalsın diye yani siz loncayı nasıl birşey hayal ediyorsunuz sürekli sizemi çalışcakalar bize göktenmi geliyor bular siz yarıdmdan söz ediyorsunuz loncaın başkandan sonra nomral üye olarak ilk 49 zu babamın ve benim kastığım Börteçinexxusta o zaman loncamızdan kimse yardım etmedi 3 4 üye ardı saten diğer çarlarımıda kendim kastım abartlıı bir yardım alamadan hadi boss larda çağrın ama gidiyorsun abi yok deli görevim var yok bilmemene görevim var kardeşim deliyi 32 lelvle itesiz büyü kesiyor ya gelmeyincede adalet yk ne biçim lonca vb. şeyler yazıyorsunuz Ve rızacan kandil günü ben bonzdayken beni çğarıdın bende kesp geliyorum dedim sen dakkada bir çağrı durudn bende daha işimi bitirmedim sonra oyudnan çıktın yan çar açıp kandil hürmetine işiniz ras GİTMEsin Allah Cezanızı verisin dein çıktın kendi hatalrın yokmu atılmadan hatanın nerdeyse hepsi seinini bunu düşnürek konuş...
İtemleri vermişsin iyi yapmışsın.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Yukarıdaki cümlem için Börteçinexhuso dan özür diliyorum.Moreblood yazdı: arkadaşın sana biraz yalan söylemiş herhalde .
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
evet hataları vardı.ama haklı olduğu konularda vardı.bn gözümle gördüm bazı kişiler börteçinexbağlı BÜYÜK görewim war gelirmisin dediğinde 'İŞİM VAR'' diyorlardı eğer yaptıklaır işi (maden çekiyorum-küçük lewel kasıyorum) söyleselerdi börteçinexbağlı onlara bu konuda kötü sözler veya hakaretlerde bulunmazdı.ve o günde internetin kapanma durumu vardı çocuk zaten sinirliydi iyice ağlama durumuna geldi.küçücük sorunlarda loncadan atma durumu oluyorsa birlik ve beraberlik yoktur lütfen küçük sorunlarda bağlı dahil haksız olan tarafı sert bir şekilde tehditle uyaralım bir hatası daha olursa loncadan uzaklaştıralım bu önerimi dikkate almanızı istiyorum ve bağlıyıda tekrar aramızda görmek istiyorum.o benim kuzenimdir loncadan atıldığında ağlamıştı ve onu çok kızdım eğer geri alırsanız en ufak bir hatasında onun karakterini ben sileceğim.
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Loncadan sırf bu yüzden atılmadı. Diğer kişilere yaptığı hakaretler ve saygısız davranışlar, loncaya ve lonca üyelerine hakaretten dolayı atıldı. Kendi ağzınla söylemişsin hakaretlerde bulunmuş. Her lonca üyesinin hiç bir zaman işi olmayacak herkese item verecek veya herkesin her türlü görevini yapacak diye bir şey yok. Rıza'nın yani Börteçinexbağlı nın istediği şey ona sürekli item verilmesi her görevine gelinmesi. Gönül ister ki her şeyine yardım edelim ama bizde insanız 24 saat bilgisayar başında olmuyoruz.xhusox yazdı:evet hataları vardı.ama haklı olduğu konularda vardı.bn gözümle gördüm bazı kişiler börteçinexbağlı BÜYÜK görewim war gelirmisin dediğinde 'İŞİM VAR'' diyorlardı eğer yaptıklaır işi (maden çekiyorum-küçük lewel kasıyorum) söyleselerdi börteçinexbağlı onlara bu konuda kötü sözler veya hakaretlerde bulunmazdı.ve o günde internetin kapanma durumu vardı çocuk zaten sinirliydi iyice ağlama durumuna geldi.küçücük sorunlarda loncadan atma durumu oluyorsa birlik ve beraberlik yoktur lütfen küçük sorunlarda bağlı dahil haksız olan tarafı sert bir şekilde tehditle uyaralım bir hatası daha olursa loncadan uzaklaştıralım bu önerimi dikkate almanızı istiyorum ve bağlıyıda tekrar aramızda görmek istiyorum.o benim kuzenimdir loncadan atıldığında ağlamıştı ve onu çok kızdım eğer geri alırsanız en ufak bir hatasında onun karakterini ben sileceğim.
Bu konu forumda daha fazla uzamasın lütfen.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
evet dedim hatası oldu dedim ve gerçekten hataları olmuştur ama bunu için atılırmı yha bakın ben rızaya çok sert bir şekilde kızdım eğer onu geri alırsanız hiçbir şekilde sizi kızdırmayacak hiç bir şekilde yapamaycağınız şeyler istemeyecektir ama lütfen kuzenimi geri alın bu 40 wllik charı açmamda oyardım etti bu oyunu bana o öğretti onun sayesinde oynuyorum ve 40 lwlim eğer o üzülürse bende çok üzülürüm ve başkanla birbirlerini çok severlerdi