Siz ikv oyuncuları teşhisinizi koydum,'Stockholm sendromu'..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Siz ikv oyuncuları teşhisinizi koydum,'Stockholm sendromu'..

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Bu tür bilgileri vermeniz çok güzel fakat bunu anlayanların olacağını hiç sanmıyorum. %100'lük oranda olan İKV Dünyasından %2 veya (taş patlasa) %3'ü anlar. Zaten akıllı olan insan; İşini gücünü, ailesini, ibadetlerini ve zamanını bırakıp bu tür bilgisayar oyunlarına yöneliyorsa o insanda 10 gram zekanın olduğuna inanmam!

Bir serçe dahi güneşlenmeyi ve rahat bir uykuyu yaşamak istemesine rağmen her sabah uyanır ve yavrularına bilgi öğretmek, eğitmek ve onların karınlarını doyurmak için çalışır. Peki ey gençlik yarın siz çocuklarınıza İKV'yi veya diğer oyunları öğretip hadi Junon'a grup kuralım mı diyeceksiniz?

Kusura bakmayın ama ben oyuna(para ve item) tapanı gördüm! 'Oyun içerisinde şunu şunu ver herşeyi yaparım' diyeni gördüm!

Oyun oynamayın demiyoruz ama size VURUN diyoruz siz suyunu çıkarıp ÖLDÜRÜYORSUNUZ!

Kendinize değil, ailenize acıyın birde hastahane parası vermesinler : )

Kısa kes..

Hadi hayırlı günler,
M. Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bir serçe dahi güneşlenmeyi ve rahat bir uykuyu yaşamak istemesine rağmen her sabah uyanır ve yavrularına bilgi öğretmek, eğitmek ve onların karınlarını doyurmak için çalışır. Peki ey gençlik yarın siz çocuklarınıza İKV'yi veya diğer oyunları öğretip hadi Junon'a grup kuralım mı diyeceksiniz?
Kullanıcı avatarı
xsWiTxBANNED
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xsWiTxBANNED »

KaraXHayalet yazdı:Bir serçe dahi güneşlenmeyi ve rahat bir uykuyu yaşamak istemesine rağmen her sabah uyanır ve yavrularına bilgi öğretmek, eğitmek ve onların karınlarını doyurmak için çalışır. Peki ey gençlik yarın siz çocuklarınıza İKV'yi veya diğer oyunları öğretip hadi Junon'a grup kuralım mı diyeceksiniz?
evet :mrgreen:
Tokerx ;)
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

Esadullah yazdı:Selamlar,

Bu tür bilgileri vermeniz çok güzel fakat bunu anlayanların olacağını hiç sanmıyorum. %100'lük oranda olan İKV Dünyasından %2 veya (taş patlasa) %3'ü anlar. Zaten akıllı olan insan; İşini gücünü, ailesini, ibadetlerini ve zamanını bırakıp bu tür bilgisayar oyunlarına yöneliyorsa o insanda 10 gram zekanın olduğuna inanmam!

Kusura bakmayın ama ben oyuna(para ve item) tapanı gördüm! 'Oyun içerisinde şunu şunu ver herşeyi yaparım' diyeni gördüm!

Oyun oynamayın demiyoruz ama size VURUN diyoruz siz suyunu çıkarıp ÖLDÜRÜYORSUNUZ!

Kendinize değil, ailenize acıyın birde hastahane parası vermesinler : )

Kısa kes..

Hadi hayırlı günler,
M. Ali
malesef dediklerin dogru kardes.ama uyarmak bizden okuyan anlarsa artık yapabilecek birşey yok.ama bu tespitim gerçekten ciddi anlamda doğruluk taşıyor olabilir diyorum gerisini konuyu okuyan arkadaşlara bırakıyorum.karar onların,bir hastalığa yakalanmış durumdalar.( zamanında benimde yakalanmış olduğum gibi,zor koptum bu hastalıktan, 6 aydır girmiyorum herkese tavsiye ederim bırakmayı .)
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

"Bu sendrom, adli psikiyatri kitaplarında geçen bir durum. Savaşta, savaş esirleri ya da aile içi şiddete maruz kalan kişilerde karşı tarafa patolojik bağlanması söz konusu olur. Saldırganıyla özdeşim kurar bu kişiler. Böyle durumda rehin alan kişiye mağdur taraf çeşitli duygular besleyip, onunla özdeşim kurar ve kişide kişilik değişimi yaşanır. Bu sendrom klinik bir durum, diyor bir psikiyatr.

Bakınız, gene ikv yönetimi üzerinden değerlendirelim. Sizlere eziyet ediyorlar etmiyorlar mı ? 7 saat bir bölgede zaman geçiriyosunuz,gb ler , kp savaşları. ve tabiki akçe sistemi. Size sistematik şekilde uyuşturucu verildiğini düşünün.İkv yönetimininde size yaptığı budur. Birebir olmasada,sendrom'la doğru orantılı. Yani illa bir savaşta olmanız aile için şiddete maruz kalmanız gerekmez. İkv yönetimini sizin paranıza,ve sağlığınıza kast eden bir 'suçlu' olarak görün.Sizin beyninizi kemiren bir oyuna bağlanıyorsunuz,ve ikv yönetimi bunun üzerinden kar sağlıyor.Ve yaptığı değişikliklerle sizi pc başına dahada bağlıyor.Burada sizi rehin alma vardır. He şimdi şöyle demeyin bana, isteyen az oynar,isteyen akçe almaz gibi. Öyle bir dünya yok, adamlar sizi zorluyor,yani zorlamalı 'işkence' bir nevi sizi hortumluyor. Bakın türkiyedeki oyun sektörünü 'banka' olarak hayal edin, sizlerde o sektörün içindeki 'tutsaklar'. İkv yönetimi bu sektöre yani ,' banka'ya giriyor ve sizi kendine rehin alıyor,tecavüzde bulunuyor.Ama siz onları seviyorsunuz,onları tanımasanızda seviyorsunuz çünkü oyun o kadar zevk veriyorki size artık ne yapsa ne değiştirse ok diyeceksiniz.Bu duruma gelmiş biri, 'köle' dir. Çağdaş bir 'köle'.
İkv yönetimi,para kazanmak zorunda diyor bazıları o yüzden plus alıyoruz başka türlü gelişemezler, bakınız yukarıya, saldırganla özdeşim kurar empati yapar,ikv oyuncularıda birebir böyle bir empati kuruyor onlar gibi düşünüyor, akçe almazsak, plus almazsak nasıl gelişicez ?

Cidden, detaylı inceleyen bir arkadaş bu yazılardan kendine lazım olanı çıkarır,diye umut ediyorum. Hiçbir kazancım yok,ne kadar gencin fikri temizlenirse o kadar kazanç sağlarım.

YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön