Merhaba arkadaşlar,
Artık yeter dediğim için benim bir sorunumu dile getirmek istiyorum.Bağzı insanlar nedense sığınağa girmek için yalan söylüyorlar.İçeri girincede olayı bir şekilde kıvırıyorlar ve suçluyu sanki yalanlarını anlayan o insanmış gibi gösterip grubu bozmakla suçluyorlar.Herzaman olduğu gibi olay tekrar başıma geldi.(Dikkatinizi çekerim çoğul konuşuyorum ve nick vermiyorum isteyen üstüne alınabilir.)Ya arkadaş bizim vaktimizi harcıyorsun üstüne kendi vaktini harcıyorsun.Yani en kaldıramadığım şey yalandır ya.Dışarda hasarını yüksek gösterip içerde anlaşılınca sen grubu bozuyosun yok sen suçlusun diyenlerin sonu bugünde olduğu gibi dışarıya çıkınca arkadaşım sen sonuna kadar haklıymışsın işi bilmiyormuş...Ben haklıyımda ne oluyor arkadaşım bunu zamanında diyecektiniz dışarda bir grup daha kuracaktık.Tekrar ediyorum alınmak isteyen üstüne alınabilir ama ben "çoğul" konuşuyorum.Bu benim başıma ilk kez gelmiş bir olay değil.Birdaha böyleleri beni gruba al diye pm çok fena tersliyeceğim.Daha elinde mor eldiveni olmayanlar ben bana gelip artislik yapıyor.Neyse lafı uzatmıyorum yorum sizindir...
Yalan...
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yalan...
Felipemassa yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Artık yeter dediğim için benim bir sorunumu dile getirmek istiyorum.Bağzı insanlar nedense sığınağa girmek için yalan söylüyorlar.İçeri girincede olayı bir şekilde kıvırıyorlar ve suçluyu sanki yalanlarını anlayan o insanmış gibi gösterip grubu bozmakla suçluyorlar.Herzaman olduğu gibi olay tekrar başıma geldi.(Dikkatinizi çekerim çoğul konuşuyorum ve nick vermiyorum isteyen üstüne alınabilir.)Ya arkadaş bizim vaktimizi harcıyorsun üstüne kendi vaktini harcıyorsun.Yani en kaldıramadığım şey yalandır ya.Dışarda hasarını yüksek gösterip içerde anlaşılınca sen grubu bozuyosun yok sen suçlusun diyenlerin sonu bugünde olduğu gibi dışarıya çıkınca arkadaşım sen sonuna kadar haklıymışsın işi bilmiyormuş...Ben haklıyımda ne oluyor arkadaşım bunu zamanında diyecektiniz dışarda bir grup daha kuracaktık.Tekrar ediyorum alınmak isteyen üstüne alınabilir ama ben "çoğul" konuşuyorum.Bu benim başıma ilk kez gelmiş bir olay değil.Birdaha böyleleri beni gruba al diye pm çok fena tersliyeceğim.Daha elinde mor eldiveni olmayanlar ben bana gelip artislik yapıyor.Neyse lafı uzatmıyorum yorum sizindir...
mor eldiveni olmayanı almak cok saçma bence
ikinciside ben GB lere herzaman Loncamla yada Arkadaşlarımla girmeyi tercih ederim sana tavsiyem sende bir arkadaş cevresi edin ve onlarla gir böyle yalanlarla uraşmış olmassın.
ayrıca grup istiyenlere yada hasarm 800+ 850+ diyenlere Kardeşim itemlerini yansıtırmısın de daha girmeden yalan söylüyorsa yalanı ortaya çıkar.
İyi forumlar.

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Şimdi hocam bende genelde öyle yaparım.Ya adamın gözlüğü yok 800elektirik var diyo nasıl yaptıysa silahındada artı basılmamış.O olaylarda genelde grupta tanıdık oluyor ve bende onlara güvenerek giriyorum.Şimdi sende haklısın arkadaş çevresi çok önemli benimde az buçuk var fakat şimdi şifama giriyorum genelde şifalardan çekiyorum çünkü tank büyücü bulunmuyor.Büyüme giriyorum şifa ezik çıkıyor.Şimdi tabikide eldiven o kadar önemli değil.Ama işte yan çarım var diyo nickinide yazıyo felan bir şekilde ikna oluyorum.Onun dışında misal geçen girdiğimiz şifa nick vermiycem daha mor eldiveni yok 1300 şifam var diyo.Neyse üstünü yansıt dedim bi dk bekle yansıtcam dedi tamam dedim.Sonra ibni cevo normal pant yansıttı dedim devamı cevap yok neyse durup durup ben burayı sevmedim yok miğrata gitcem geçen kestik centi antimon düştü dedim yansıt antimonu bankada ee ii git bankaya al yansıt kasa var sonuçta ya ben nasıl gidiyim 1000 bahane sonucu yansıtmadı ve ben onu yalancılıkla suçlayıp grubu dağıtıyor oldum.Orda tanıdık bir ark vardı onun hatrına tamam çıkmıycam ama bakın motor kesip çıkalım bu şifa bişi yapamaz eldiveni zaten normal geçtim onu ama yalan söylüyor.Yok işte bekle kesicez grup sağlam.Neyse gittik dedimki kesemezsek hepinize söverim 2 defa denedik ya kenanda şifa şifayı geçtim hiç tank ölürmü direnci 1000 olmasına rağmen.Daha önceki gruplada girmiştim bu şifayla birileri çıkınca bizde çıktık.Ya sadece bu değil gidiyoruz kenana kadar şifa sanki hiç girmemiş gibi davranıyo kesemiyoruz.Ya ondan önceki girdiğimiz grupta çağrıya 15 vermiş dirençlerden birine 14 vermiş gelmiş diyo bu grupla kenan kesilmez yok işte ejderli yok.Yani şimdi havalara bak üstünde 2 ibni item var veya yok.Neyse uzattım gene lafı
sen sonuna kadar haklısın hocam bende biraz daha çevre yapıp onlarla gircem..
sifalar büyü bozamiyor
Hahahah direnclerin biri 14 kim bu yavFelipemassa yazdı:Şimdi hocam bende genelde öyle yaparım.Ya adamın gözlüğü yok 800elektirik var diyo nasıl yaptıysa silahındada artı basılmamış.O olaylarda genelde grupta tanıdık oluyor ve bende onlara güvenerek giriyorum.Şimdi sende haklısın arkadaş çevresi çok önemli benimde az buçuk var fakat şimdi şifama giriyorum genelde şifalardan çekiyorum çünkü tank büyücü bulunmuyor.Büyüme giriyorum şifa ezik çıkıyor.Şimdi tabikide eldiven o kadar önemli değil.Ama işte yan çarım var diyo nickinide yazıyo felan bir şekilde ikna oluyorum.Onun dışında misal geçen girdiğimiz şifa nick vermiycem daha mor eldiveni yok 1300 şifam var diyo.Neyse üstünü yansıt dedim bi dk bekle yansıtcam dedi tamam dedim.Sonra ibni cevo normal pant yansıttı dedim devamı cevap yok neyse durup durup ben burayı sevmedim yok miğrata gitcem geçen kestik centi antimon düştü dedim yansıt antimonu bankada ee ii git bankaya al yansıt kasa var sonuçta ya ben nasıl gidiyim 1000 bahane sonucu yansıtmadı ve ben onu yalancılıkla suçlayıp grubu dağıtıyor oldum.Orda tanıdık bir ark vardı onun hatrına tamam çıkmıycam ama bakın motor kesip çıkalım bu şifa bişi yapamaz eldiveni zaten normal geçtim onu ama yalan söylüyor.Yok işte bekle kesicez grup sağlam.Neyse gittik dedimki kesemezsek hepinize söverim 2 defa denedik ya kenanda şifa şifayı geçtim hiç tank ölürmü direnci 1000 olmasına rağmen.Daha önceki gruplada girmiştim bu şifayla birileri çıkınca bizde çıktık.Ya sadece bu değil gidiyoruz kenana kadar şifa sanki hiç girmemiş gibi davranıyo kesemiyoruz.Ya ondan önceki girdiğimiz grupta çağrıya 15 vermiş dirençlerden birine 14 vermiş gelmiş diyo bu grupla kenan kesilmez yok işte ejderli yok.Yani şimdi havalara bak üstünde 2 ibni item var veya yok.Neyse uzattım gene lafısen sonuna kadar haklısın hocam bende biraz daha çevre yapıp onlarla gircem..
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
kptm yazdı:Hahahah direnclerin biri 14 kim bu yavFelipemassa yazdı:Şimdi hocam bende genelde öyle yaparım.Ya adamın gözlüğü yok 800elektirik var diyo nasıl yaptıysa silahındada artı basılmamış.O olaylarda genelde grupta tanıdık oluyor ve bende onlara güvenerek giriyorum.Şimdi sende haklısın arkadaş çevresi çok önemli benimde az buçuk var fakat şimdi şifama giriyorum genelde şifalardan çekiyorum çünkü tank büyücü bulunmuyor.Büyüme giriyorum şifa ezik çıkıyor.Şimdi tabikide eldiven o kadar önemli değil.Ama işte yan çarım var diyo nickinide yazıyo felan bir şekilde ikna oluyorum.Onun dışında misal geçen girdiğimiz şifa nick vermiycem daha mor eldiveni yok 1300 şifam var diyo.Neyse üstünü yansıt dedim bi dk bekle yansıtcam dedi tamam dedim.Sonra ibni cevo normal pant yansıttı dedim devamı cevap yok neyse durup durup ben burayı sevmedim yok miğrata gitcem geçen kestik centi antimon düştü dedim yansıt antimonu bankada ee ii git bankaya al yansıt kasa var sonuçta ya ben nasıl gidiyim 1000 bahane sonucu yansıtmadı ve ben onu yalancılıkla suçlayıp grubu dağıtıyor oldum.Orda tanıdık bir ark vardı onun hatrına tamam çıkmıycam ama bakın motor kesip çıkalım bu şifa bişi yapamaz eldiveni zaten normal geçtim onu ama yalan söylüyor.Yok işte bekle kesicez grup sağlam.Neyse gittik dedimki kesemezsek hepinize söverim 2 defa denedik ya kenanda şifa şifayı geçtim hiç tank ölürmü direnci 1000 olmasına rağmen.Daha önceki gruplada girmiştim bu şifayla birileri çıkınca bizde çıktık.Ya sadece bu değil gidiyoruz kenana kadar şifa sanki hiç girmemiş gibi davranıyo kesemiyoruz.Ya ondan önceki girdiğimiz grupta çağrıya 15 vermiş dirençlerden birine 14 vermiş gelmiş diyo bu grupla kenan kesilmez yok işte ejderli yok.Yani şimdi havalara bak üstünde 2 ibni item var veya yok.Neyse uzattım gene lafısen sonuna kadar haklısın hocam bende biraz daha çevre yapıp onlarla gircem..
Valla hocam nick vermedim vermiycem bide başta grubu beğenmiyo bu grupla motor bile kesilmez diyo
Felipemassa yazdı:Şimdi hocam bende genelde öyle yaparım.Ya adamın gözlüğü yok 800elektirik var diyo nasıl yaptıysa silahındada artı basılmamış.O olaylarda genelde grupta tanıdık oluyor ve bende onlara güvenerek giriyorum.Şimdi sende haklısın arkadaş çevresi çok önemli benimde az buçuk var fakat şimdi şifama giriyorum genelde şifalardan çekiyorum çünkü tank büyücü bulunmuyor.Büyüme giriyorum şifa ezik çıkıyor.Şimdi tabikide eldiven o kadar önemli değil.Ama işte yan çarım var diyo nickinide yazıyo felan bir şekilde ikna oluyorum.Onun dışında misal geçen girdiğimiz şifa nick vermiycem daha mor eldiveni yok 1300 şifam var diyo.Neyse üstünü yansıt dedim bi dk bekle yansıtcam dedi tamam dedim.Sonra ibni cevo normal pant yansıttı dedim devamı cevap yok neyse durup durup ben burayı sevmedim yok miğrata gitcem geçen kestik centi antimon düştü dedim yansıt antimonu bankada ee ii git bankaya al yansıt kasa var sonuçta ya ben nasıl gidiyim 1000 bahane sonucu yansıtmadı ve ben onu yalancılıkla suçlayıp grubu dağıtıyor oldum.Orda tanıdık bir ark vardı onun hatrına tamam çıkmıycam ama bakın motor kesip çıkalım bu şifa bişi yapamaz eldiveni zaten normal geçtim onu ama yalan söylüyor.Yok işte bekle kesicez grup sağlam.Neyse gittik dedimki kesemezsek hepinize söverim 2 defa denedik ya kenanda şifa şifayı geçtim hiç tank ölürmü direnci 1000 olmasına rağmen.Daha önceki gruplada girmiştim bu şifayla birileri çıkınca bizde çıktık.Ya sadece bu değil gidiyoruz kenana kadar şifa sanki hiç girmemiş gibi davranıyo kesemiyoruz.Ya ondan önceki girdiğimiz grupta çağrıya 15 vermiş dirençlerden birine 14 vermiş gelmiş diyo bu grupla kenan kesilmez yok işte ejderli yok.Yani şimdi havalara bak üstünde 2 ibni item var veya yok.Neyse uzattım gene lafısen sonuna kadar haklısın hocam bende biraz daha çevre yapıp onlarla gircem..
gözlüksüz parlatılmamış sillahla 800 olamaz
gözlüksüz full azat olsa bile 635 gibi birşeyler olur.
ikincisi ise işi bildikden sonra soyunuk bile olsa sifa yetebilir
yine aynı sekilde herkez +750 hasar vb vb diyo işte bu yüzdende oyuncular bölgelere girebilmek için yalan söylemek zorunda kalıyor.
neyse en son olarak büyü hasari konusunda yapilacak tek şey itemlerini yansıtsın doğruysa al gruba
ama demin dediğin gibi yetenekleri girmeden öğrenemessin
ancak ne olursa olsun en garanti yol arkadaşlarınla girmektir.
iyi forumlar.

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
JesT yazdı:Felipemassa yazdı:Şimdi hocam bende genelde öyle yaparım.Ya adamın gözlüğü yok 800elektirik var diyo nasıl yaptıysa silahındada artı basılmamış.O olaylarda genelde grupta tanıdık oluyor ve bende onlara güvenerek giriyorum.Şimdi sende haklısın arkadaş çevresi çok önemli benimde az buçuk var fakat şimdi şifama giriyorum genelde şifalardan çekiyorum çünkü tank büyücü bulunmuyor.Büyüme giriyorum şifa ezik çıkıyor.Şimdi tabikide eldiven o kadar önemli değil.Ama işte yan çarım var diyo nickinide yazıyo felan bir şekilde ikna oluyorum.Onun dışında misal geçen girdiğimiz şifa nick vermiycem daha mor eldiveni yok 1300 şifam var diyo.Neyse üstünü yansıt dedim bi dk bekle yansıtcam dedi tamam dedim.Sonra ibni cevo normal pant yansıttı dedim devamı cevap yok neyse durup durup ben burayı sevmedim yok miğrata gitcem geçen kestik centi antimon düştü dedim yansıt antimonu bankada ee ii git bankaya al yansıt kasa var sonuçta ya ben nasıl gidiyim 1000 bahane sonucu yansıtmadı ve ben onu yalancılıkla suçlayıp grubu dağıtıyor oldum.Orda tanıdık bir ark vardı onun hatrına tamam çıkmıycam ama bakın motor kesip çıkalım bu şifa bişi yapamaz eldiveni zaten normal geçtim onu ama yalan söylüyor.Yok işte bekle kesicez grup sağlam.Neyse gittik dedimki kesemezsek hepinize söverim 2 defa denedik ya kenanda şifa şifayı geçtim hiç tank ölürmü direnci 1000 olmasına rağmen.Daha önceki gruplada girmiştim bu şifayla birileri çıkınca bizde çıktık.Ya sadece bu değil gidiyoruz kenana kadar şifa sanki hiç girmemiş gibi davranıyo kesemiyoruz.Ya ondan önceki girdiğimiz grupta çağrıya 15 vermiş dirençlerden birine 14 vermiş gelmiş diyo bu grupla kenan kesilmez yok işte ejderli yok.Yani şimdi havalara bak üstünde 2 ibni item var veya yok.Neyse uzattım gene lafısen sonuna kadar haklısın hocam bende biraz daha çevre yapıp onlarla gircem..
gözlüksüz parlatılmamış sillahla 800 olamaz
gözlüksüz full azat olsa bile 635 gibi birşeyler olur.
ikincisi ise işi bildikden sonra soyunuk bile olsa sifa yetebilirsahsen benm soyunuk şifamla kenan kesdiğimizi hatırlarım
o ejder mejder fln hikaye önemli olan işi bilmek full ejderli grupla kesemediğimiz kenani bi ejderli bile yokken işi bilen arkadaşlarla kestik
. ayrıca yazdklarının çoğundada haklısın kardeşim oyn öyle bir hal aldiki mor eldiveni olmiyani adam yerne koymiyanlari gördüm adamı bölgelere almiolar sonrada mor eld nerde diyolar bu mantığıda henüz anlamıs değilim .
yine aynı sekilde herkez +750 hasar vb vb diyo işte bu yüzdende oyuncular bölgelere girebilmek için yalan söylemek zorunda kalıyor.
neyse en son olarak büyü hasari konusunda yapilacak tek şey itemlerini yansıtsın doğruysa al gruba
ama demin dediğin gibi yetenekleri girmeden öğrenemessin![]()
ancak ne olursa olsun en garanti yol arkadaşlarınla girmektir.
iyi forumlar.
/katıl
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
YÜkseltilmiş silah, m2.5 gözlük ile büyü elektrk hasarım 900
ejderim yok; ancak bugüne kadar lonca dışında hiç grup sıkıntısı yaşamadım, grub bölgesine girerken yabancı adamları seçmenizi iyi öneririm, özellikle şifayı dışardan almamanızı tavsiye ederim 
46 levelde tek şifa junon kesmiş birisi olarak konusuyorum
46 levelde tek şifa junon kesmiş birisi olarak konusuyorum
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb