Hesabınız Mynet ise bir bakın tedbir..
Re: Hesabınız Mynet ise bir bakın tedbir..
Hayır keSılmez... Ücretsiz yani 2 seneye yakındır ücretsiz bundna sonra ücretli yaparlarsa biLemem;)
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Şifre Üye, yazıp attığında TL gitmektedir. 1 tl ye yakın bir fiyat diye hatırlıyorum ve şifre anında gelmektedir..seagle yazdı:Güzel çok tşkkürler uyguladım telefonumu yazıp onaylamak i.nde 3575 e boş bir sms attımasim3428 yazdı:Tabi ki :Fastxejderha yazdı:Peki kardeşim 1 smsle geri nasıl alıcaz onuda anlatrmsn ?
Numaranızı kayıt ettirdikten sonrasında hesaba birşey olması durumunda alttaki resimde gösterdiği gibi hattınıza göre sms atıp geri alabilirsiniz..
ücretsiz ama bişi söylicem
Bu hizmette ilerliyen günlerde para kesilecekmi ? aylık ( vs vs vs .. ) :?:
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
asim3428 yazdı:Şifre Üye, yazıp attığında TL gitmektedir. 1 tl ye yakın bir fiyat diye hatırlıyorum ve şifre anında gelmektedir..seagle yazdı:Güzel çok tşkkürler uyguladım telefonumu yazıp onaylamak i.nde 3575 e boş bir sms attımasim3428 yazdı:Tabi ki :Fastxejderha yazdı:Peki kardeşim 1 smsle geri nasıl alıcaz onuda anlatrmsn ?
Numaranızı kayıt ettirdikten sonrasında hesaba birşey olması durumunda alttaki resimde gösterdiği gibi hattınıza göre sms atıp geri alabilirsiniz..
ücretsiz ama bişi söylicem
Bu hizmette ilerliyen günlerde para kesilecekmi ? aylık ( vs vs vs .. ) :?:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
-
- Meteor Kaşifi
Evet, diyeceğin şey şu ise : '' Hesap çalınmış itemler yok, karakter aktarılmış ne yapacağım o zaman boş hesabı.''
Tüm hesaplar için geçerli olan bir şey yani sobeede de aynı risk bulunmakta bu yüzden kullanıcı hesabınızı ve şifrenizi kimseye vermeyiniz..
Tüm hesaplar için geçerli olan bir şey yani sobeede de aynı risk bulunmakta bu yüzden kullanıcı hesabınızı ve şifrenizi kimseye vermeyiniz..
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Önce diceğim şeyi beklemeni terci ederdim ben bunu ztn biliyorum başka birşey dicektim .. :!:asim3428 yazdı:Evet, diyeceğin şey şu ise : '' Hesap çalınmış itemler yok, karakter aktarılmış ne yapacağım o zaman boş hesabı.''
diye devam etmişsiniz yani evet dimiEvet, diyeceğin şey .....
Eğer birisi Şifremizi Değiştirmişse gizli sorunu vs vs vs .. Telefon onayıda değiştirebilir ? yanılmıyosam Ama telefon onayı değiştirmek için eğer bizim telefona mesaj gidiyorsa o zmn güzel bir uygulama ama gidiyormu bunu soracaktım ?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*
-
- Meteor Kaşifi
Ne zaman yazacağını veya aynı şekilde sorusu olan olursa bir açıklama olmuş olur diğer arkadaşlara..
Telefon onayını değiştiremiyor, sadece kayıt ettirdiğiniz telefon numarasından İPTAL yazıp 3575'e kısa mesaj gönderdiğiniz zaman telefon numarası geçerliliğini kaybeder..
Telefon onayını değiştiremiyor, sadece kayıt ettirdiğiniz telefon numarasından İPTAL yazıp 3575'e kısa mesaj gönderdiğiniz zaman telefon numarası geçerliliğini kaybeder..
ReaL yazdı:Hayır keSılmez... Ücretsiz yani 2 seneye yakındır ücretsiz bundna sonra ücretli yaparlarsa biLemem;)
İKV ile alakasız bu durum tamamen mynet hizmeti
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Hesap güvenliğinde birebir 
Kimliğim Yazımın Renginde Gizli...