Selam
Öncelikle stockholm sendromundan çok kısa bahsedeyim.Bu sendrom rehine, ve rehin alan ilişkisi olarak özetlenebilir.Olay isveç'in stockholm şehrinde bir banka soygunundan sonra bu ada layık görülür.Kısacası şöyle, bankayı soymaya gelen bir hırsız, bir kadını rehin alır. Ve belli zamandan sonra, kadın ona duygusal anlamda bağlanır.O olaydan sonra, hırsıza aşık olur,ve nişanlısını boşar. Onun hapisten çıkmasını bekler. Birçok rehine olayında görülür 'stockholm sendromu' malum güncel haberleri takip ettiyseniz, [İçerik Silinmiştir] ve şürakasıda kullandı bu terimi,neyse konumuz onlar değil. (Not stockholm sendromu açıklamasında vikipediden yararlanılmıştır.)
Lafı çok uzatarak,baymak yerine çok kısaca size bu yakıştırmayı neden yaptığımız söyleyeyim. İkv yönetimi,sizi pc başına bağlıyor bir nevi onların ' kölesi ' oluyorsunuz. Kabul etsenizde etmesenizde bu böyle. Başka hangi güç sizi pc başına bu kadar saat bağlayablir,hemde karşılığı yok. Kendinizi rehine olarak düşünün, yönetimi sizi rehin alan kişi.Siz gerçek anlamda yönetime kızsanızda,sövsenizde onlara duygusal olarak bağlısınız bir nevi çaresizlik psikolojisi.Reel hayatta ilişkileriniz zayıfladı ve bu oyuna sarıldınız, ve sizi soyan hırsıza karşı ters tepki vererek,yani ondan nefret etmeniz gerekirken onu seviyorsunuz.
ilginç aslında bu konuyu çok geniş olarak inceleyebilirim.ama ne yeri ne de zamanı.
evet ikv oyuncuları teşhisiniz yapıldı hepiniz 'STOCKHOLM SENDROMU'nu yaşıyorsunuz. isteyen daha ayrıntılı birşekilde nette araştırabilir.
YeNiLMeZzZ
TATLISU
Siz ikv oyuncuları teşhisinizi koydum,'Stockholm sendromu'..
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
Siz ikv oyuncuları teşhisinizi koydum,'Stockholm sendromu'..
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Siz ikv oyuncuları teşhisinizi koydum,'Stockholm sendromu'..
Öyle bir filmde vardı galiba adma banka soymaya geldi baya geçiyo aradan adama aşık oluyolar yardım ediyolar felan
Tıp olarak bilmem ama bana daha çok ... uydurulmuş gibi geldi
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
hayır, 'tıp' alanında, çokca başvuruluyor bu bilimsel duruma. Bu sendromu yaşayanlar gerçektir,dünyada kabul gördü.Dikkat edersen sadece stockholmdeki banka soygunuzla ilişkili değil, birçok rehine olayında görülüyor.KaraXHayalet yazdı:Öyle bir filmde vardı galiba adma banka soymaya geldi baya geçiyo aradan adama aşık oluyolar yardım ediyolar felan
stockholm sendromu=ikv oyuncuları.
YeNiLMeZzZ
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
YeNıLMeZz Kuklacıda caLdın carlar ne sendromu Oda Hırszlık Sendromumu
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
sinek, genel etkilesimdeki konuyu , pis ellerinle kirletme hakkını nerden buldun ? :roll: önce, yedigin pislikleri temizle sonra konusursun,burayı kirletme diyecem ama durmazsın. neyse senin çaldığın çarım ,canyoldasım yani evet o 'hırsızlık sendromu' olarak görülebilir. özellikle babasından dayak yiyen,uyusturucu kullanan senin gibi cocuklar bu yolu basvuruyomus. :roll:
YeNiLMeZzZ
İlginç olan şey şuki, bizimki reel hayattan bi şey değil..
İnternet başında çivilenen birisi olarak bunu ben çok takarım bilmiyorum siz ne kadar takarsınız ama internetten kendime sevgili ayarlayan internetten hayat geçiren internetle yaşayan birisi olarak reel hayat denildiği zaman biraz bu konuyu düşünürüm.. Yani garip gelir buda öyle bizimki reel değil reel bi olay anlatmışsın ama bizimki sanal
İnternet başında çivilenen birisi olarak bunu ben çok takarım bilmiyorum siz ne kadar takarsınız ama internetten kendime sevgili ayarlayan internetten hayat geçiren internetle yaşayan birisi olarak reel hayat denildiği zaman biraz bu konuyu düşünürüm.. Yani garip gelir buda öyle bizimki reel değil reel bi olay anlatmışsın ama bizimki sanal
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Bu yaşananlar 21. yy satış yöntemlerinden birisidir
Genel etkileşimde betadan başlamış birisinin çok güzel bi yazısı var okursanız daha iyi anlayacaksınız. Bu arada not: Stockholm sendromu gerçektir tek bir olayla kalmamıştır 
Yeni satış stratejisi artık her alanda kullanılıyo PC oyunlarıda buna dahil. Eskiden hatırlarım plus almak bile insanlara çok gelirdi şimdi oyunda alınan akçenin haddi hesabı yok
Yani istersen alma
bu oyuna 3 sene 4 sene emek verip, akçeyle gelen dayatmaları kullanmazsan artık oyunda rahatça oynayamayacağını farkedince önünde 2 seçenek kalır. Ya yılların emeğini çöpe atarsın yada seve seve dayatmaları kabullenirsin
Eh dünya üzerindeki sevgi sistemine bakarsan emek harcayan emek harcanandan daha çok sever ve bağlanır. Bu durumdada oyunu bırakan sayısı devam edenelere göre çok az kalır.
Tam olarak olmasada kismen stockholm sendoromu doru tespit
Yeni satış stratejisi artık her alanda kullanılıyo PC oyunlarıda buna dahil. Eskiden hatırlarım plus almak bile insanlara çok gelirdi şimdi oyunda alınan akçenin haddi hesabı yok
Yani istersen alma
Tam olarak olmasada kismen stockholm sendoromu doru tespit
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
kardeşim sanalla reel arasında bir bağ kur. gece yatarken,yarın ikvde şunu yapacağım diye düşünüyorsan,o zaman sanalla reeli birbirine çorba yapmışsın demektir. sanal ama, sizi reelde pc başına koltuğa oturtmayı başarıyor. koltuk maddedir. yani reeldir,bundan dolayıdır ki sizi pc başına koltuğa kitleyen adam sanalda olsa size hükmediyor demektir. Bu da rehinelerine acı çektirmeye başlamaları ( akçe ve daha başla TL li işlemler,sizi 7 saat pc başına oturtmalar, gbler çemberlitaş.) sizinde bunlara alışmalarınız ve onlara duygusal olarak bağlanmanız, ' Stockholm Sendromuna' birebir uyuyor. aramızda doktor falan varsa, psikiyatr bize daha derinden anlatabilir..veya sosyoloji okuyan bir arkadaşımız.xPrince yazdı:İlginç olan şey şuki, bizimki reel hayattan bi şey değil..
İnternet başında çivilenen birisi olarak bunu ben çok takarım bilmiyorum siz ne kadar takarsınız ama internetten kendime sevgili ayarlayan internetten hayat geçiren internetle yaşayan birisi olarak reel hayat denildiği zaman biraz bu konuyu düşünürüm.. Yani garip gelir buda öyle bizimki reel değil reel bi olay anlatmışsın ama bizimki sanal![]()
YeNiLMeZzZ
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar kemal kılıçdaroğlu gibi bilmeden atlamayın her sendromoa stockholhm sendromu kitlelerde görülmez :ugeek:
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
arkadasım orda okuduğun banka soygunu hikayesine takılıp kalma. Bu kitleler üzerinde etkisi olan bilimsel bir durum. o sadece bir örnek,bu çoğaltılabilir. Nasıl kitlelerde görülmez, yanılıyorsun arkadaş.fuzulisifa yazdı:arkadaşlar kemal kılıçdaroğlu gibi bilmeden atlamayın her sendromoa stockholhm sendromu kitlelerde görülmez :ugeek:
YeNiLMeZzZ